Kızlar bende annesütü veriyorum ama doktorumuz ek gıdalara geçişle ilgili bilgiler verdi elime burada sorulan soruları görünce sizlere faydası olabileceğini düşündüm ve yazdım tek tek insan birşey paylaşınca teşekkür beklemiyor ama en azından girenler oldu topiğe bir yorumda yazılabilirdi belki fazla alınganlık yapıyorum ama 1 senelik mazimiz var.kendimi görünmez gibi hissettim sizleri kırmak istemedim asla.demekki paylaştıklarım sizler için o kadarda gerekli bilgiler değilmiş dedim sildim.o bir anlık kırgınlık sadece o kadar lütfen üzülmeyin ben sessizce takip ederim sizleri yine.
aryaaacım senin msjından sonra bende yoğurt nasıl yapılır diye sordum. ama kimse cevap yazmadı ama alınmadım çünkü gözden kaçmış olabilir...
neyse yine tekrarlıyorum sorumu... şimdi ben yoğurdu nasıl mayalıcam? hangi sütü kullanıcam. ve maya olarak evde kendi yediğimiz yoğurdumu kullanıcam....
aryaaacım senin msjından sonra bende yoğurt nasıl yapılır diye sordum. ama kimse cevap yazmadı ama alınmadım çünkü gözden kaçmış olabilir...
neyse yine tekrarlıyorum sorumu... şimdi ben yoğurdu nasıl mayalıcam? hangi sütü kullanıcam. ve maya olarak evde kendi yediğimiz yoğurdumu kullanıcam....
Canım benim yazdığımda vardı yoğurt nasıl mayalanır:)
Dr. Blent ztrk - ocuk hastalklar ve sal uzman
burdan ek gıdalardan bakabilirsin.
KıZLAR Sizi bu kadar üzmek istemedim kusura bakmayın ama derinde çok yaramaz biran fırsat bulup girdim işte sizlerle birşey paylaşamıyorum diye üzülüyordum geçmişide okuyamıyordum sadece sizlerle en azından girenlerle sohbet ederiz diye düşündüm öpüyorum herkesi.
kızlar ben yogurdu küçk kavanozlara yapıyorum.sütü ılıklaştırıyorum.küçük parmagımla bakıyorum yakmıyorsa yani parmagın sıcaklıga dayanıyorsahiç kımıldatmayacagım bi yer ayarlayıorum.battaniye seriyorum üstüne kavanozlar.sonra iki yemek kaşıgı yogurdu çırpıp.sütün içine koyup mayalıyorum.ben akşamdan mayalayıp.sabaha kadar ellemiyorum.6 fflan gibi yurdıysam kalkıp alıyorum.tutmuş omuyo ve dolaba koyuyorum.benimi yogurt iki günlük oluyo.günlük apmak zor yaa.verdigimi iki gün yiyo.işte..sütü pınar süt alıyorum.yine mayalamak içirde yedirdigim yourttar kalmış oluyo anlada mayalıyorum..
canım işte ben ilk kez mayalıcam için elimde öyle kalmış yoğurt falan yok.... sadece benim inek sütüyle yaptığım ve evde yediğimiz yoğurt var... onunla mı mayalıcam... hani inek sütü verilmiyor ya o yüzden maya olarak ne kullanıcamı bilmiyorum. .
pekı seçil bişey sorucam yogurdu dolapta bekletmıyomuyduk?
bıde muhallebı tarıfınde sute pırınc eklenır yazılmıs. 1 yasından once sut verıyomuyuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?