2010 şubat bebişlerinin dogumgünleri geldi çattı

bende plan yapmaya başladım yavştan malum bizimki ocak bebişi evde yapıcam doğum gününü zaten annemler abimler ve ablamları davet edicem kociş tarafından kimseyi çağırmıyoruzcanıma com com kaynanam zaten bizimle malum pazar akşamı yapmayı planlıyorum zaten o güne denk geliyo börek yapıcam poğaça kurabiye ee bide pasta zaten yeterli olur diye düşünüyorum zaten yemek yiyip gelirler sanırım kalabalıkda diiliz diş buğdayı bende yapıcam özendim sizlerden para çıkana ufak bir armağan alırım keremede gömlek ve papyon almayı düşünüyorum pantalonu falan var zaten bide iremle evi süsleriz yeterli olur ilk doğum günü için heralde şimdilik bizden bu kadar

davetiye hazırlanışını sormuşsunuz:
picjoke.com diye bi site var. ordan istediğiniz formu seçip bebeğinizin resminin içinde var olmasını sağlayabiliyorsunuz.

powerpointte de yazılarını ekliyorsunuz.

umarım anlaşılır yazmışımdır.

Çok sağol Hülyacım şimdi deniycem hemen.Beceremezsem sana danısırım tekrar.
Ama eğer sende hazırladığının fotosunu buraya ekleyebilirsen belki işimiz daha kolay olabilir.örnek olur en azından

Çok sağol Hülyacım şimdi deniycem hemen.Beceremezsem sana danısırım tekrar.
Ama eğer sende hazırladığının fotosunu buraya ekleyebilirsen belki işimiz daha kolay olabilir.örnek olur en azından

daha önc denedim ama ekleyemiyorum cnm. işlem gördüğü için mi bilmem. mail adresin varsa özelden gönderirsen, ben de hazırladığım davetiyeyi gönderirim.

daha önc denedim ama ekleyemiyorum cnm. işlem gördüğü için mi bilmem. mail adresin varsa özelden gönderirsen, ben de hazırladığım davetiyeyi gönderirim.

bende hazırladım davetiye hatta gönderdim bile bir kaçına tabi nette:=) çıktı alıp adrese neyin göndermiyeceğim tabi ... ben hangi siteden hatırlamıyrum ama buraya eklemeye çalışayım bakalım olucakmı??

niye böyle silik silik çıkmış anlamadım ama cicicee den almışım sanırım benimki çok basit bişiy oldu ama gencer bunu yapıp bitirmeme bile izin vermiyo alel acele yaptım işte

selam kızlar nasılsınız herkes planları yapmaya başlamış benim oğluşumda erkencilerden olduğu için bizim doğum günümüze 19 gün kaldı b:82:ir yandan yoğun çalışırken bende planları yapmaya başladım

doğum günü kıyafetimiz hazır
beyaz gömlek papyon yelek pantolon ama spor
pastamız için bir kaç araştırma yaptık ama karar veremedik
bizim eş dost çok olduğu için epeyce kalabalık bir davet olacak artık oğlumun 1 yaşına gşrmesi şerefine dağınıklık yorgunluk umrum dışı olacak tabiki...
menümüz;
yaş pastamız
kuskus salatası
zeytinyağlı dolma
un kurabiyesi (tatlı)
sodalı börek
tırtıl kurabiye (tatlı)
yalancı çiğ köfte (etsiz)
baharatlı tuzlu kurabiye
paskalya çöreği
şimdilik menüm bu ama ne olur ne biter bilemiyorum veee davetiyemiz;

özlem çok güzel menünüzde kıyafetinizde hazır ama en çok davetiyenizebayıldım çok güzel olmuş bizim partilerimiz aynı gün olucak :)))

özlem hanım davetiyenizi çok begendim bilgisayardan kendinizmi hazırladınız? Kopya çekebilirmiyiz?

Son düzenleme:
özlem hanım davetiyenizi çok begendim bilgisayardan kendinizmi hazırladınız? Kopya çekebilirmiyiz?

evet kendim hazırladım arkadaşlar uğraştırıcı oldu ama değdi picjoke.comdan önce şimdi hali için bir resim oluşturdum kaydettım pc ye sonra doğduğu günki resmini hazırladım pcye kaydettım sonra
power pointte yazımızı hazırladım resim olarak kaydettim en son paintte bu üç resmi birleştirdim ve pıcture manager programında üzerinde biraz oynadım renklerle ilgili , ve davetiyemizi hazırladım ama şimdi bu davetiyeyi basma sırasında nasıl olacak onu bilmiyorum arkadaşlar

özlemcim güzel bi davetiye olmuş.ellerine sağlık.
acab üst kısmına kimi davet edeceğini isim olarak eklesemiydin.bi fikir yani.nasıl olurdu, yada olurmuydu öylede..

kızlar bugün Ecrinin doğum günü NİCE YILLLARA GÜZEL PRENSES...

Fatocum resimleri bekliyoruzzzzzzz

mutlu seneler canım

Kızlar biz ilk doğum günü hediyemizi aldık ve çok beğendik..
shine teyzemize ve oğlumun biricik arkadaşı ahmet paşaya çok teşekkür ederiz..

Eklentiler

• $Görüntü000.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar biz ilk doğum günü hediyemizi aldık ve çok beğendik..
shine teyzemize ve oğlumun biricik arkadaşı ahmet paşaya çok teşekkür ederiz..

güle güle giysin yiğitciğim inşallah üstüne göre olmuştur .Bizde size teşekkür ediyoruz :)
Doğum günü kutlu olsun Allah uzun ömürler versin inşallah.

İyiki doğdun iyiki varsın yigiit

Kızlar parti dünyasından verdiğim siparişler geldi.Fikir almak istiyenler vardı buraya yazim dedim.
Ürünler güzel.Sadece fotoğraftakilere göre daha acık renkteler.İsteyen olursa koyarım fotolarını.
Ben dört ürün istemiştim.En cok masa örtüsü ve happybirtday yazısını beğendim.
Üçlü asma süs onlara göre biraz daha dandirik.
Kapı afişide karton diye düşünmüştüm plastikmiş.
Yanlız kargo biraz tuzlu. 8.5 tl yazıyordu kargo bedeli onuda peşin havale yaptık.Ama kapıda tekrar 3.5 tl aldılar.Onu yarın arayıp öğrenicem neden olduğunu.
Şimdi bir tek balonlarımız kaldı.Çiçek şeklinde pembe beyaz yada pembe lila düşünüyorum.
İnsallah güzel birseyler cıkarabilirim ortaya.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…