2010 şubat bebişlerinin dogumgünleri geldi çattı

HIMM BAYAĞI İŞİ VAR GİBİ AMA DENEMEYE DEĞER. sağol cnm. aklıma bişey takılırsa özelden msj atarım.

1 şeklinde pasta istediğimi belirtmiştim zaten.
dayuımızın nikahı için aldığımız gelinlik var. 1 satta giydi giymedi. onu giydirmek istiyorum ve şu kelebek kanat setler var, bi de ondan aldım mı kostüm tamamdır.

pastanın yanına:

peynirli börek,
puaça (zeytinli,patatesli)
sodalı börek (denemedim, becerirsem yaparım)
hindistan cevizli kurabiye
pekmezli bizküvi
makarna salatası
elmalı pasta diye düşünüyorum. değişiklik yapabilirim tabii

bayağı kalabalık oluruz biz.

aileler, arkadaşlar falan bi 25- 30 kişi oluruz gibime geliyor.
davetiyeyi de tamamlamak üzereyim. aslında hazırlaması kolay ama karak vermek zor bu konuda, ondan uzadı.
böyle iştee

Bizim doğum günü planımz da şöyle arkadaşlar
1 şeklinde pasta.
E şeklinde kurabiye bu ikisi sipariş olacak...
KAbak salatası
kısır
Süpriz kurabiye ( Bir paket oda sıcaklığında margarin, bir paket krem şanti, aldığı kadar un. İçine de dörde bölünmüş sade lokum koyup poğaça gibi kapatıyoruz. Sıcak sıcak da pudra şekeri serpiyoruz.

Sedanın keki
Makarna salatası
Patates ya da havuç topları.
Yapabilirsem ki yapamam yaprak sarması

Börek...

Esra ya şık bir elbise almak istiyorum.
Tüm fotolarından slayt yapıp parti boyunca tv den vereceğim
Bir de diş buğdayı yapacağım.
Birine 5 krş koyacağım. Seda gibi diğerlerine de çorap alabilirim. Üzerlerine " Ayağınız da yüreğiniz kadar sıcak olsun. Teşekkür ederim" yazacağım.
Bol bol foto ve video tabi ki...
B,r de stüdyo da foto çektirmeyi planlıyorum.
Meslek seçimini de doğum gününde yapacağım atraksiyon olsun

Hülyacım davetiyeyi nasıl hazırlıyorsun merak ettim.
Ben sanırım düşünmek için gec kalıyorum.Sizleri okuyunca heycanlandım.
Durunun doğum gününe de az kaldı.Malum erkencilerden bizimkide.
28 ocakta insallah.
Birde giydireceğiniz elbiselerin fotolarını koyarmısınız kızlar fikir edinmiş oluruz.
Ben hala karar veremedim ne giydireceğime..

havvacım senin şu sürpriz kurabiyenin tarifini aldım da,krem şantiyi öylece mi koyuyoruz toz halinde???

bi de kabak salatasını nasıl yaptığını yazarmısın canım...

1 Şeklinde pastaa
tarçınlı kurabiye
sütlü börek
elmalı truff
tuzlu simit
kısır
şimdilik bu kadar.
daha önceden tarcınlı kurabiye , tuzlu simit, sütlü börek bunları yapıp buzluga atacagım. ogün cıkartacagım.taze gibi oluyor .
kısır ve truf o gün yapılacak .
ahmet in resmi olan balonlar dogdugu günden bu güne slayt olacak . değişik fikirlere acıgım .

diş bugdayı yapmadıgım için meslek secimini de doğum gününde yapmayı düşünüyorum .

Son düzenleme:
merhaba benim kızımında doğumgünü 7 şubatta davetiyeyi nasıl hazırladığınızı ayrıntılı bir şekilde rica etsem anlatırmısınız...

havvacım senin şu sürpriz kurabiyenin tarifini aldım da,krem şantiyi öylece mi koyuyoruz toz halinde???

bi de kabak salatasını nasıl yaptığını yazarmısın canım...

Canım krem şantiyi toz halinde koyuyoruz ever.
Kabak salatası:
İstediğin kadar kabağı rendele
Zeytinyağında kavur.
Tuz ekle, istersen nane ve baharatlar ekleyebilirsin. Ben az nane koyuyorum sadece.
Altını kapatmaya yakın göz kararı beyaz peynir koyuyorum. Kabak miktarına göre az veya ç.ok. Ama çok koyma ki kabağın tadını bastırmasın.
Ateşten alıp soğuduktan sonra üzerine bolca dövülmüş ceviz içi ve (isteğe göre sarımsaklı) Yoğurt koyup karıştırıyorum canım...

1 şeklinde pasta bol çikolatalı,krokanlı
derinin harflerinden kurabiyeler
kestaneli.çikolatalı trufflar
kuplarda halleyli prenses tatlısı
3 renkli patates salatası ama toplar halinde içlerini oyup yoğurt mayonez koyucam
milyöylü tavuklu börek(mutlaka deneyin derim)
sucuklu galetalı poğaça
havuçlu kabaklı salata
arnavut böreği
üç renkli börek
kırmızı biberlere peynir doldurucam bide

ekstra bişey olursa eklerimm..aklıma gelenler böyle şimdilikk

derini o gün doktoruda görmek istiyor kliniğe gidicez doğum gününü kutlamayaa

bizizmde 5 subatta bende yapacaklarımı yazdım
1 seklınde pasta
cikolotalı ve fındıklı kurabıye
makarna havuc ve patates salatası
milföylü börek
su böregi(kaynanam yapacak)
revani
sarma tavuk gögsü
browni
yaprak sarması(annem yapacak)
yeter herhalde
kıyafeti aldım ama kendime almam gerekiyor bişeyler
belki eklerim bişeyler bakalım paşa izin veririse yapmama insallah cok yaramaz mutfak dolaplarını acıp ellerini sıkıstırıp aglıyor hep

valla hazırlıklar süper ben hala düşünüyorum miföylü tavuklu böregin tarifini alabilirmiyim acaba? gelen misafirlere anı olarak birşeyler ikram edecekmisiniz?

Tavuklu milföylü börek güzel oluyor eğer aynı şeyden bahsediyorsak ben garnitür ile yapıyorum az acımsıda oluyor lezzetli ve pratik.

dün iyi kötü bi mönü şekillendi kafamda

1 yaş pastası
tiramisu
cevizli&üzümlü kek
çin böreği
patates salatası
kabak salatası
un kurabiyesi
zeytinyağlı sarma
poğaça

Kızlar içine istediğinizi koyabilirsiniz ama tavuk daha çok yakışıyor tavukları kaynatın bi güzel didin sonra 1 kuru soğan ,biber. Domates. Az salça,garnitürde ilave edilebilir kıymalıda olabilir baharatını koyup.soteleyin..

10 adet milyöyü buzluktan çıkarın bi kabın içine su doldurun milyöfler ıslanacak şekilde milföyleri suya atın.alttan başlayarak alın elinizle açtırın yumuşamış olucak.içine malzemeyi koyup kapatın sonrada galeta ununa bulayıp fırında ğişirin milyöf olduğu bile anlaşılmıyo tadıda süperr

benimde planlarım genelede sizler gibi kızlar
menüm:
yaşpasta
patatesli ve ıspanaklı börek
1 şeklinde kurabiyeler
annemin kurabiyesi
tavuk göğsü
havuç topları
cevizli havuçlı kek
sarma
kısır
patatesli 3 renkli salata
peynirli poğaça
amerikan salata ilaveler olabilir şimdilik bunlar geldi aklıma...
eminönüne giddp süslerden alcam ve yapan yer bulabilirsem gelenlere duru nun resimli takvimini yaptırmak istiyorum..
kendim güzel bi elbise alım diyorum kızımada kadifeden karpuz kollu elbise ve melek kanatları istiyorum.1 yaş için sütüdyoda resim çektirmek istiyorum.. inşallah bi aksilik olmazda çok güzel bir şekilde hepimiz kutlarız doğum günlerini..

benim şimdilik hazır olan duvar yazımız var kendim yaptım: fon kartonlarından harfleri kestim beyaz kağıtlara yapıştırdım İYİKİ DOĞDUN GENCER KUZEY yazdım ipe bu kağıtları asıp salonumuzun duvarına asıcaz(diğer süsler hazır olucak) sırada dış kapı için 1 şeklinde kapı süsü var bir an önce buna başlıyacağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…