2010 şubat bebişlerinin dogumgünleri geldi çattı

doruk ve gencer kuzey çok yakışıklı olmuşsunuz ikinizde allah damatlığınızı göstersin inşallah erkeklerimiz hep aynı beyaz gömlek popyon kızlarda seçenek yok hepsi birbirinden şık

doruk ve gencer kuzey çok yakışıklı olmuşsunuz ikinizde allah damatlığınızı göstersin inşallah erkeklerimiz hep aynı beyaz gömlek popyon kızlarda seçenek yok hepsi birbirinden şık

teşekkürler aytencim malesef öyle kızlarda seçenek ve şıklık daha bolll bizde kravat yada papyon tek aksesuarlarımız napalım artık böyle şık olmaya çalışıyoruz:))furkanıda bu vesileyle öptükkk

teşekkür ederiz, darısı başınıza...
deniz tam bir bilgisayar hastası, uyanıkken rahat vermiyor, uyurken de evin işlerini yetiştirme çabasıyla fazla vakit bulamıyorum ama mümkün olduğunca takip ediyorum topiği. açıkçası atladığım bebek olursa anneleri alınır diye de kimse için kutlama mesajı yazmadım, ama bütün şubat bebeklerinin doğumgününü en içten dileklerimle kutluyorum.bizim kutlamamız oldukça küçük ama manevi olarak çok büyüktü, çekirdek aile olarak kutladık doğumgünümüzü, çok mutlu ve çok duyguluyduk.deniz pastanın üstündeki maytaptan korkup ağladı, onun dışında herşey çok güzeldi. allah hepimize evlatlarımızın nice doğumgünlerini kutlamayı nasip etsin...

Seçil Teyzemizin kızıma hediyesi, seçilcim çok beğendik hediyemizi tekrar teşekkür ederiz canım, öpüyoruz ömürüde senide kocaman

Arkadaşlar merhaba.. Bebeğimin doğumundan sonra neredeyse ilk defa giriyorum Kadınlar klübü sitesine Ara verdiğim için hepinizden özür dilerim. Malum çocuk, iş yaşam koşulları derken arada ben kayboldum sanki..

Neyse bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var.. Kızımın Naz'ımın doğum günü 23 Şubatta ve çalıştığım için 27. şubatta 1. yaş doğum günü partisini yapacağız inşallah. Ancak kızıma ben ne hediye alacağımı bilemiyorum( Bana fikir verebilir misiniz lütfen:)

arkadaşlar gelen misafirlerinize hatıra olarak hediye verdiniz mi ? neler verdiniz ben çok kararsızım...

Canım bak ben blogumda yazdım orarda resim koydum. Marakas diye bir müzik aleti varya onlardan aldım minik şeyler onlardan verdim. Bide doğum gününe gelen herkesle tek tek fotograflarını çektim. O fotoları bastırıp arkasınada teşekkür mesajı yazarak gelenlere resim göndereceğim. Bu hafta yaparım herhalde.

Küçük Prensim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…