2010 şubat bebişlerinin dogumgünleri geldi çattı

durucuğumun hediyesi çok güzelmş...elifcim zevkli teyzemiz çok güzel beğenmş...güle güle giysin kuzum...

Durucuğumun cicileride çok güzelmiş güle güle giysin pıtırcığım
bende ekliyim burcu teyzesinin kızıma aldığı elbisesini bi ara

durucuğumun hediyesi çok güzelmş...elifcim zevkli teyzemiz çok güzel beğenmş...güle güle giysin kuzum...
teşekkür ederim sibelcim o senin zevkliliğin:))

kerem ve zeynep sinemde almış sanırım hediyelerini (atladığım varsa kusura bakmayın bunları görebildim sadece)..ikinizde güle güle eskitin cicilerinizi çook güzeller..

Kızlar geç oldu ama ben menüme ancak karar verdim.

1 şeklinde pasta
pirinç salatası
mercimek köftesi
yaprak sarma
portakallı kek
elmalı kurabiye
tuzlu kurabiye
kanepe(kaşarlı-salamlı-yeşil zeytinli)
peynirli poaça
patatesli börek

ama her an azaltabilirim.

duru kızımızın hediyesi çok güzelmiş güle güle giysin
hediyesi gelenler ekleyin kızlar merak ediyoz yaa

kız çok deilmi bu kadar şey yencekmi hepsi
valla ben pazar günü doğum günü yaptım eşimin tarafına herkes yemekten sonra geldi bi milföy börek bide yufkadan büzme börek yaptık bide pasta içecek okadar tam yetti

Dogum günü hediyelerini alan bebisler güle güle giysinler saglikla insallah
hepsi birbirinden güzel teyzeleri pek zevkliler canim:)

Sibelcim bizde hediyemizi bu sabah verdik kargoya
gümrüge takilmazsa hafta sonu elinize geçer hayirlisiyla yoksa biraz gecikebilirmis haberin olsun,
ben bilseydim biraz daha erken yollardim kusura bakma canim

Canbahar teyzemizden hediyemiz bu sabah geldi, çok beğendik, teşekkür ediyoruz, resmini ekliycem en kısa zamanda.

kerem ve zeynep sinemde almış sanırım hediyelerini (atladığım varsa kusura bakmayın bunları görebildim sadece)..ikinizde güle güle eskitin cicilerinizi çook güzeller..

güle güle giysin zeynepcim.. bizde öpüyoruz selma teyzemizi ve biricik kızını.. iyi ki doğdun tekrar miniğim..

çok güzel hediyeleriniz,güle güle giysin çocuklarımız...

çok teşekkür ederiz teyzoşlar

Fatmacım eğer kalabalık olacaksa iyi, ama az kişi olacaksa doğum gününde bence biraz azaltabilirsin canım yenmiyor kalıyor,özellikle çocuklar sadece pastayı yiyor diğerlerini hiç ellemiyorlar bile.......

çok teşekkür ederiz canım..önemli değil canım ne zaman gelirse ozaman alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…