2010 şubat bebişlerinin dogumgünleri geldi çattı

Kızlar selam, ben listeyi biraz düzenledim. Alfabetik sıralı şu anda. Bu listedeki eksik kısımları tamamlarmısınız. Bide sık sık girmeyen sohbetlere katılmayan arkadaşlar varsa bu listede bence hediyeleşmeye katılmaları dogru olmaz diye dusuuyorum. 1-2 istisna haric tabiki. Fazla tanımadığımız kişiler varsa onuda bana bildirin lütfen.

Nick Anne Bebek Doğum Şehir Kime
1 07papatya Ayşegül Defne 28.Oca
2 1tanelerim Seçil Ömür 08.Şub
3 AYKIZZ Reyhan Ecem 03.Şub Fransa
4 Beris Berrin İpek 12.Şub İstanbul
5 Burçin Burçin Ayşenur 15.Şub Bursa
6 Burçin Burçin Çınar Emir15.Şub Bursa
7 Camdankalp38 Ecenaz 02.Şub
8 Canbahar Seda Bahar 16.Şub
9 dineva Didem Revna 11.Şub İstanbul
10 Ebruli29 Ebru Duru
11 eliferdi Elif Gencer 31.Oca Denizli
12 essemayit Esma Kağan 12.Şub Bursa
13 Fatima 38 Fatma Yiğit 12.Şub
14 havvasen Havva Esra 17.Şub İstanbul
15 Hulen Hülya Miray 11.Şub
16 meltemşahin Meltem
17 mydarling Serap Derin 27.Oca Bursa
18 Prensesim380 Melis 10.Şub
19 selmakerem Selma Zeynep 22.Oca İstanbul
20 sevilirem Sevil Kerem 30.Oca
21 Shine Ahmet 25.Oca
22 sibelce0 Sibel Burak 12.Şub
23 srpp Serap Berkin 17.Şub izmir
24 tugba64 Tugba Mertkan 17.Şub Uşak
25 xside Burcu Duru 09.Şub İstanbul
26 yaren_h Yaren Ahmet 22.Oca
27 zeyl Özlem Toprak 08.Şub kocaeli
28 zeynep6672 Özlem Doruk 23.Oca İstanbul
29 zeynepb Zeynep İpek 08.Şub İstanbul

Bu arada Aykızz için ne düşünüyorsunuz. O birisine hediye almak istiyor. Ama bana göndermesenizde olur diyor. Benimde kafam almıyor. haksızlık gibi geliyor.

Burcinde 2 kişiye alacağını söyledi. yani onun kuzularına 2 ayrı kişi alacak. oda 2 ayrı kişiye hediye alacak.

ay liste buraya karman çorman geldi. nasıl koyacağım bu listeyi Aysegul bilir herhalde

ah özlemcim yardım etmek isterdim ama bu zaman alan bişey.ama biliyirsundur ben yarın alanyaya gidiyorum.inan hiç zamanım yok.hem boşver kız zaten şurda ne kaldı yaz isimlerimizi 4 aralıkta çekiliş loru biter.sen güzel işey yapayım dedim anladım seni ama inan zaman ayırmalıyım böyle şeylere(

reyhan işinede bende karşyım.haksızlık ne demek bana almasınlar ben alayım.sahşen bana çıkarsa ben kabul etmiyorum
burçinede iyi fikir.hem çınara ayrı yazarsınız hem ayşenura:)

Son düzenleme:
tamam canım ugraşmıyorum o zaman. bu ctesi çekilişi yapıyoruz biz kızlarla. Reyhanlada bida bi yazışalım bakalım. Belki Türkiyede gönderebileceğimiz bir adres vardır hediyeyi.

reyhana yazın hediyeleşen bendim.ailesi var bandırmada .oraya gğöndermiştim ben.
nasıl yapabiliriz .reyhanda katılır ama bu kış degilde seneye kışa giyecegi yada seneye yaza nasıl isterse öyle büyük bi kıyafet alanır yaza ailesine geldiginde alır hediyesini yaza yada kışa kullanır.hımm.reyhan ne der..

Son düzenleme:
kızlar bide limit konusunu sormuşsunuz ne kadar olacak diye.ya limite kimi uyuyo kimi uymuyo.ya gerçekten limit dışına çıkılmasın yada koyverelim.çünkü limite uymayan fazla alıyo bu sefer limite uyan az almış gibi görünüyo.tamam içimden geldi diyoruz ama limite uyanda az almış gibi görünüyo.bence bi kesinlik kazansın..

Son düzenleme:
Kizlar beni düsündügüz için çok saolun
Valla isterseniz yine bandirmaya kayinvaldemlere gönderilebilir benim için Aysegülle yazin yaptigimiz gibi
benim bu kis mart gibi gelme ihtimalim var bandirmaya

Reyhan o zaman öyle yapalım. Sana alacak olan Bandırmaya göndersin. En mantıklısı bu.... Ona görede büyük bisey alınır eger kıyafet alıncaksa.

Bu arada bence de limit koymayalım. Zaten herkes kendi bütçesini bilir ona göre alır. Kimse abartıya kacacak değil bu sadece bir eglence aramızda... abartmaya gerek yok. limit koymayada gerek yok aysegul dedigin gibi. nasıl olsa uymayan gene uymaz.

bende yapayım diyecektim ama Hülya yaptın mı birşeyler.tablo hazırlanır zor birşey değil napalım Özlem - Zeynep destek verelim mi ?

üzerinde ahmet in resmi olan balonlar bastıracagım ve onlarla süsleyecegim üstünde ahmet in resmi olan pasta, tuzlu çörek falan yaparım ,slayt yapacagım doğduğu andan itibaren şuanki haline kadar.hatıra defteri olacak birde her gelen ahmet için bişeyler yazacak.şuan bu kadar aklımdakiler.

Son düzenleme:
az kaldı çekilişe... merak ettim bize kim çıkacak :26:
listede bizim eksiğimiz şehir sadece, o da Adana :)))

1. yaş hediyeleşme listesi (bu listeyi düzenlicem sonra merak etmeyin şimdilik unutmamak için yaptım bu şekilde) Katılım için son tarih: 25 Aralık - 31 aralıktan itibarende gönderimlere başlarız.
zeynep6672
sibelce0
eliferdi
mydarling
essemayit
dineva
zeynepb
zeyl
havvasen
meltemşahin
xside
selmakerem
tugba64
srpp
yaren_h
AYKIZZ
Shine
sevilirem
07papatya
Canbahar
Fatima38
Prensesim380
Camdankalp38
1tanelerim
Burcin
Hulen
Beris
Ebruli29
Voles
Selda58

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…