2010 şubat bebişlerinin dogumgünleri geldi çattı

berrin daha önce de bana almıştı, eğer "bu sefer de başkası olsun" dersen böyle çakışan başka birisiyle değiştirebilirsin canım..

ayyy çekiliş olmuş ellerine sağlık canım. çok güzel olmuş liste gayet anlaşılır..... sabırsızlıkla hediye gönderme tarihini bekliyorum.

Sonuçlar belli olmus Zeynepcim ellerine saglik canim çok güzel olmus böyle
Bize Sibelcim çikmis Burak pasamiza alicaz hediye

heyyoo çekiliş olmuş süper olmuş ellerine emeğine sağlık özlemcim ..bana çıkmışsın kız burcu:13: durucuğuma hediyeler almak çok zevkli olacak özelden gönder canım adresini en kısa zamanda göndereyim

burçincim özelden mesaj atarmısın canım bana..
adresini ve ölçülerinizi bekliyorum canım...

seçil..nerdesin kız:)
sende face yokmu eklede bi göreyim ömür 'ü
oğlumla gidip hediye seçelim asker arkadaşımıza:)

dur kız daha 2 ay var acelen ne.

banada Serapcığım çıktı.Deroşa hediye alacağız.

Son düzenleme:
bizede civciv mertkan çıktı.tubacıgım.banada ilk hediyeleşmede tba göndermişti.bak kıxsmet şimdi ben ona gönderecegim.
ya kızlar benim biliyorsunuz bu kısmetse son çocguum.yani ben kıyafetlerini yeni aldım.iki kızımında.yani defneni pek ihtiyacı yok.arkasından giyecek kimsede yok.zeynepte daha rahat alıyordum kıyafet olmazsa kardeşi giyer diye.diyomki zeynep bize seneye giyebileceimiz kıyafet alsa olurmuki.amacını aşmışmı oluyorum yani hani doğumgünlerine özel olduya çekiliş.hımm..olmadı giydirrim çeşit çeşitmi...

ben 10 numarada yanlış yazılmışım ebruli 59 adım ebru kızım zeynep 11 şubat doğumlu

ayşegül aşkolsun olur tabi...
defne için 2-2.5 yaş olarak bakarım o zaman. madem alınıcak bşişeyler o zaman işe yaraması en makblu değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…