2010 şubat meleklerinin 1 yaş slaytı

canbahar

Bahar'ımm...
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2008
1.367
0
116
İstanbul
kIZLAR HERKESİN doğumgünleri bittiğine göre artık slaytımızı yapabiliriz...ve bunun için resimlerinizi bu topiğe yollamanızı bekliyorum..lütfen en kısa zamanda yollayalım..

Ben duru nun 1. yaş gününde çekilmiş resmini koyma istiyorum ama ama tek çekilmiş 1 tane bile resmi yok.kardeşim photoshop lasın bakayım nasıl olacak .onu koymak istiyorum.

kızlar bi tanedir sanırım
seda taşınacak bi müddet zaman ayıramaz gibi.bizde biriktirmiş oluruz o evini yerleştirene kadar.kolaylık olur onada:)

seda taşınacak bi müddet zaman ayıramaz gibi.bizde biriktirmiş oluruz o evini yerleştirene kadar.kolaylık olur onada:)

ama buraya foto ekleyince bi süre sonra kurbağa oluyo nasıl olcak...

süpersin seda.
tek 1 resim mi yolluyoruz nasıl olucak?

evet seda 1 tanemi göndercez...
evet canlarım 1 tane olsun,malum kalabalığız..

Ben duru nun 1. yaş gününde çekilmiş resmini koyma istiyorum ama ama tek çekilmiş 1 tane bile resmi yok.kardeşim photoshop lasın bakayım nasıl olacak .onu koymak istiyorum.
nasıl istersen canım,ama ben o bantlı yukarı bakan resmini çok beğenmiştim..hatta bayıldım bana onu mail at ayrıca lütfenn
süpersin

ama buraya foto ekleyince bi süre sonra kurbağa oluyo nasıl olcak...

hala oluyomu kurbağa??siz yollayın ben editöre mesaj atar sorarım..

kızlar ben neşeli şarkı olsun istedim slayt için.
Tarkan'ın yeni kasetinden ''öp öp'' şarkısını düşündüm..ne dersiniz???başka fikri olan varsa oylamaya sunabiliriz...

kızlar ben neşeli şarkı olsun istedim slayt için.
Tarkan'ın yeni kasetinden ''öp öp'' şarkısını düşündüm..ne dersiniz???başka fikri olan varsa oylamaya sunabiliriz...

bizim için çok uygun çünkü furkan bayılıyor tarkanın öp öpüne

süpppperrrrsin canimmm yaaa! sen olmasan valla bu resimleri sadece albümlerde görcez , kizimin genellikle kalabalik ortamda cekindigimiz resimleri var ama sanirim bu resim olur dimi canim?

en geç ne zamn yükleyelm fotoları
bide şey soracaktım canım diğer slaytların linlklerini verrimisin pcye yüklesm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…