2010 temmuz anneleri pren ve prensesini arıyor

ya foto nasıl ekleniyor. ben becerememişim

ilk imagehackden fotoyu yüklüyorsun direk link yazan yeri kopyalıyorsun mektubun yanında kare varya grafik ekle .oraya yapışıtırıyprsun.yada artk-ık kk danda yükleniyormuş ataç işareti var ya ondan yapılıyormuş ben hiç denemedim ama

enes kenanım attaya giderkene:):) foto makinasını görünce birden donuklaşıyo oğlum fobisi varfotoğraf çekilmeye karşı hemen tepkisizleşip makinayı inceliyo:):)

bu da ilke:)
burda öyle masum göründüğüne bakmayın sakın:)

Eklentiler

• $IMG_1016.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 61

sağol canım.. ekledim nazlı kızımın fotosunu

ben ikinciyi aldım .daha çok hoşuam gitti :)) ikiside güzel ama bu daha net sanki

Seç beğen al canım. Benim kız çok seviyo foto çekilmeyi. Objektif gördümü poz veriyo hemen. Artizmi olucak ne?::)))) olmasııınnnn

kızlar hepsi çok tatlı bunların yaaa...nasıl karar vericez..
güzin bi kb mı belirlesek..
hepsinin boyutu fılan aynı olursa daha iyi olmazmı?? ben pek anlamıyorum bu işlerden ama yan yana hepsini ekleyince boyutları aynı olmalı değilmi??

canım kb ı o kadra önemli deilde aynı ölçülerde olsa ii olurdu.ayarlamaya çalışırım ben biraz çoğalsa bebiş fotoları 11 tane oldu :)

olmuş
kızlar misafirim var o yüzden pek sık giremiyorum... oylama nasıl ve zaman yapılacak. bana haber ediverin şekerler

olmuş canım olmazmı.damadım a bakın siz hele .... büyümüş dahada yakışıklı olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…