2010 Temmuz Anneleri : )

Hayırlı olsunanalı babalı büyüsün canım. sütün de en kısa sürede bol bol gelsin insallah.

nefertiti50bol vişne suyu içmeni öneririm gülüm.. sıvı al bol bol süt yapıyormuş bir de şekerli yiyecekler süt yapıyormuş
humanna still tee var o da süt yapıyor ablamdan biliyorum ....

sancılarımı seviyorumopuyorumnanaktan

kızlar ben doğum yaptım ayrıntıları sonra yazarım

gözün aydın canım . allah analıbabalı büyütsün bebişini..

senin de gözün aydın canım.. sağlıkla büyüt bebişini..

inşallah herşey yolunda gider canım. stres yapma bol bol dinlen ve su iç..

dogumdan sonra ates basıyor sakın boynunuzu falan üsütmeyın ben yanıyorum dıye gezerken bısy almadım sımdı tutuldu ıyıce.sal götürün yada havlu sarın.

canım gözün aydın olsun. hiçdert etme gelir inşallah sütün canım. ben de yarın epidural sezeryan olucam. çok heyecanlıyım. ne kadar sürdü ve nasıl ayık olduğun için panik yapıyomusun canım ..

2800 gr boyuda 50 cm.sütüm yok bos cekıyor acıtıyor ama olsun.

cnm maşallah ogluşuna sana süt yapması için önerebilecegim şeyler var ibrahım saraçoglu tavsiye etti yeşil üzüm varya beyaz üzüm işte ondan 1 hafta boyunca düzenli yiyin allahın izniyle sütünüz çogalır demişti marul,kuru incir,taze havuç suyu,dereotu,dut -dut kurusu,tere ve rezene bunlar sütü çogaltıyomuş cnm bide humana stil tea süt attırıcı çay çok işe yarıyo diolar cnm inşallah artar sütün

bu arada dün haberlerde izledim arkadaşlar 1 seneye kadar isteğe bağlı sezeryan yasaklanıyomuş sadece tıbbi bi durum olduğunda yapılacakmış

ayyy yerim ben onu yaaaakaydirigubbakcemile3

canımmm çok tatlı bu yaaa
güle güle kullansın minişinnnn...........
opuyorumnanaktan

çok şirin dimi teyzeleri eger alacaksınız internetten alın çok uygun biz biraz pahalıya aldık hastaneden çıktık dün babamla gitmiştim zaten bunu görmüştüm daha önce delirdim bulcam die bulduk dedesi hediye etti minnoşa inşallah saglıkla gelirde giyer kuzum

selam kızlar. iki gün giremedim neler olmuş neler. öncelikle doğum yapan arkadaşlar Allah kucağınıza aldığınız gibi sağlıklı ve hayırlı bir ömürle büyütmek nasip etsin meleklerinizi. dilerim yüzünüzde gülücüklerle büyütürsünüz kuzucuklarınızı.
veee sıradakiler ; umarım sizin de doğumlarınız bi nefeste kolayca ve sağlıklı bi şekilde olur. yeni bebişlerimizi de buradan yüzümüzdfe gülücüklerle selamlarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…