2010 Temmuz Anneleri : )

arkadaşlar bu magnezyum tam olarak ne fayda sağlıyo doktorum 15 güne kadar doğurmanı istemiyorum diyip yazdı şimdi bunu içipte 40 haftayı doldurup doğuramazsam nolucakkaydirigubbakcemile3

arkadaşlar bu magnezyum tam olarak ne fayda sağlıyo doktorum 15 güne kadar doğurmanı istemiyorum diyip yazdı şimdi bunu içipte 40 haftayı doldurup doğuramazsam nolucakkaydirigubbakcemile3

cnm magnezyum vücuttaki kasılmaları krampları önlemek için belkide o kasılmalar kramplar rahım agzının açılmasına neden olabilecegi için vermiştir doktorun benım bacaklarımdakı kasılmalar için vermişti mesela

nefertiti Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin canım. nazarlardan korusun
kuzucuğunun fotosunu bekliyoruz kaydirigubbakcemile3

bu ağrılar beni öldürücek:gitme:
:teselli:

zemuszemus ohhh sancı kadar güzeli yokkk :roflol:
şaka bir yana yazı çok güzelll

ba-yıl-dım!!! güle güle kullansın pıtırcığın canım

sen de hoşgeldin :) nazocum senin kontrol yarındı dimi?

canım randevumu bugüne almak zorunda kaldım. bugün 17:30da gidicem Allah nasip ederse. nstyede bağlanıcam. umarım birşey çıkmaz çünkü bu hafta ağrılarım oldu biraz sıkıntılı geçti.

canım randevumu bugüne almak zorunda kaldım. bugün 17:30da gidicem Allah nasip ederse. nstyede bağlanıcam. umarım birşey çıkmaz çünkü bu hafta ağrılarım oldu biraz sıkıntılı geçti.

sen gönlünü ferah tut yoktur bişey. son haftalarda oyun oynamayı çok seviyo sıpacıklar. inşallah hayırlı haberlerle dönersin. ama mutlaka haber ver olur mu?

slm kızlar maşşallh dogum yapan arkadaşlara allah analı babalı saglıklı günlerde büyütsün yüce rabbim bebeklere ve annelerine sıhhat ve bol süt versin.doguran doguranı ben TIRSIYORUM ARTIK VE NORMAL DOGUM VıDEOSU ıZLEDıM AGLA AGLA BıR OLDUM.ben normalde cok cesaretliyim ama ben inananın bebgim için tek korkum bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…