Deniz dr demedi..Herzaman vermiyorum sadece beni emiyor 2 kere verdim.yedi..Mama yesede beni emiyor..Şimdiden değişik tatlara alışsın istiyorum 6 ay sonra biraz zor oluyor diye düşünüyorum sık olmasa arada vermeyi düşünüyorum..
Deniz dr demedi..Herzaman vermiyorum sadece beni emiyor 2 kere verdim.yedi..Mama yesede beni emiyor..Şimdiden değişik tatlara alışsın istiyorum 6 ay sonra biraz zor oluyor diye düşünüyorum sık olmasa arada vermeyi düşünüyorum..
Ya bizde arada böyle meyvelerden tattırıyoruz.En son gittiğimizde doktora sorduk tattırıyoruz diye oda tattırmasanız iyi olur dedi.O tatlara alıştığı zaman ilerde tatsız tutsuz çorbaları nasıl yiyecek dedi.Kafamız karıştı aslında...
Buarada herkese selamlarr....Ben işteyim yine.Bugün kızıma anneannesi bakıyor..
çorbalar neden tatsız tuzsuz olsun ki?
valla babaannesi oğluma her türlü çorba yediriyordu acı baharatlı dışında tabii..
selam canım:92:
Ya bizde arada böyle meyvelerden tattırıyoruz.En son gittiğimizde doktora sorduk tattırıyoruz diye oda tattırmasanız iyi olur dedi.O tatlara alıştığı zaman ilerde tatsız tutsuz çorbaları nasıl yiyecek dedi.Kafamız karıştı aslında...
süt yapan en önemli şey suymuş ya test ettim onayladımm kızlar :92:
doktor
anneler genelde süt yapsın die tatlıymış bulgurmuş falan filan yerlerwe bunlarda insanı çok susatır we ardından hemen 1-2 bardak su içerler we süt olur annede yedikleri süt yapıyo zanneder aslında yedikleri ona kilo yapar
slm efim. sen sütünü buz dolabinin buzluguna mı atıyorsun yoksa ayrı bi derin dondurucu mu var. ben buzluga attıgım süte güvenemiyorum nedense. bi kere atmıştım bi ay önce. dün stüm azdı buzluktan çıkarayım dedim. ama içime sinmedi tadına baktım bozuk gibi bi tadı vardı bende döktüm. sen ne şekilde saklıyorsun
kızlar Tv de seda sayanın programında İbrahim Saraçoğlu diyor ki:
tuzlu ve nişastalı gıdalar, maydanoz, nane,turşu sütü azaltırmış..
Beyaz üzüm, beyaz tahin helvası, dut kurusu,incir arttırırmış.
selam herkese:)
koca kişisi yarın spk sınavına gircekmiş(oklava smile)
bunu da bugün sabah söyledi(yine oklava smile)
öfff bütün hafta cumayı bekliyorum canavar ilkeyle evde tek başıma olmıycam diye(
gıcık oldum
eyvaaah sınav ankarada dimi?
ay ben birşey vermiyorum ya..
doktor ver dedi mi sen mi kendin başladın kavanozlara falan?
ben de daha hiçbir ek gıda vermedim. daha doğrusu bizimki anne sütü dışında hiçbir tadı bilmiyor..heryerde 6 ay sadece anne sütü diye bas bas bağırıyorlar..valla burada herkes birşeyler veriyor çocuğuna , mama verenler dışında yani o mecbur tabi..herkesin kendi seçimi tabi ki..
ay ben birşey vermiyorum ya..
doktor ver dedi mi sen mi kendin başladın kavanozlara falan?
ben de daha hiçbir ek gıda vermedim. daha doğrusu bizimki anne sütü dışında hiçbir tadı bilmiyor..heryerde 6 ay sadece anne sütü diye bas bas bağırıyorlar..valla burada herkes birşeyler veriyor çocuğuna , mama verenler dışında yani o mecbur tabi..herkesin kendi seçimi tabi ki..
selam kızlar,
bugün boş günümdü. ama okulda toplantı olunca yalan oldu. anca geçmişi filan okudum.
ben kızıma damağını kaşısın diye 2-3 kez havuç, elma filan verdim. mandalina vermeye kalktım. yutuyodu az kalsın emerken. korktum artık vermiyorum. siz nasıl veriyosunuz üzüm filan?
kızlar bildiğiniz düzgün bir sebze çorbası tarifi var mı ?
elimde pırasa kabak kereviz havuç patates var..nası yapsam acaba bilen var mı ?
hepsini kaynatıp blendırdan geçir bir paket çiğ krema ekle.
biraz da karabiber ve tuz, çok güzel oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?