2010 Temmuz Anneleri : )

Bana da anane ve babanne arada tattır diyor ama ben hiç tattırmadım..

pazartesi doktorda randevu var sorucam olmazsa tattrırıım ben de yavaş yavaş 4 aylık oldu artık

Ya bizde arada böyle meyvelerden tattırıyoruz.En son gittiğimizde doktora sorduk tattırıyoruz diye oda tattırmasanız iyi olur dedi.O tatlara alıştığı zaman ilerde tatsız tutsuz çorbaları nasıl yiyecek dedi.Kafamız karıştı aslında...

çorbalar neden tatsız tuzsuz olsun ki?
valla babaannesi oğluma her türlü çorba yediriyordu acı baharatlı dışında tabii..

Buarada herkese selamlarr....Ben işteyim yine.Bugün kızıma anneannesi bakıyor..

selam canım:92:

süt yapan en önemli şey suymuş ya test ettim onayladımm kızlar :92:
doktor
anneler genelde süt yapsın die tatlıymış bulgurmuş falan filan yerler we bunlarda insanı çok susatır we ardından hemen 1-2 bardak su içerler we süt olur annede yedikleri süt yapıyo zanneder aslında yedikleri ona kilo yapar

Yok tek meyve tattırmıyorum, tatlıya alışsın istemiyorum. Yemeksuyu,yoğurt gibi.Kavanoz mamasıda patates,havuç püresiydi yedi. Ama meyvevi suyunu emmesini daha çok seviyor. En çok sevdiğide üzümü emmek..

Bencede yemekle alakalı.(benim fikrim) Ben günde enaz 2 yada 3 litre su içerim. Ama mesela az yesem süt azalıyor tatlı türü bişey yesem dolup fışkırıyor.

selamlar
bu akşam misafirim var.annem geldi nasıl olsa diye zor şeyler seçmişim. bütün gün uğraştım mutfakta.
annem de kıza baktı sağolsun.
yemekten önce uğrayayım dedim.
yorulmuşum.

ben süt saklama poşetlerinde saklıyorum. 6 ay süresi var. şimdiye kadar sorun yaşamadık.

eyvaaah sınav ankarada dimi?

Son düzenleme:
kızlar bildiğiniz düzgün bir sebze çorbası tarifi var mı ?

elimde pırasa kabak kereviz havuç patates var..nası yapsam acaba bilen var mı ?

bize doktorumuz tattırma babında ek gıdaya başlattı..Hala biberon maması ağırlıklı + anne sütü ilavesi besleniyor sıpalarım..meyve suyu,meyve püreleri de verebilirsin dedi..

bugün doktora gittik ve oğlumun dişlerinin çıkmaya başladığını söylediii ayy çok sıkıntı yapıyo yaaa ağlıyo salyalar desen öyle ateşide oluyoo kuzumm nasıl acı çekiyooo
konuşabilse sanırım diş etlerim çok aıyo anne derdi jel werdi doktor mümkün olduğunca wermemeye çalışş çok sıkıntı yaparsa wer dedi artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…