2010 temmuz annelerinin doğum hikayeleri...

asiyan 41 kere maşallah dünyalar güzeli kızına.Allah sağlıklı sihhatli uzun ömürler versin...

çok duygulandım aqlattın beniiimafoldumben
allahıma çok şükür saqlıklı sıhhatliymiş bebeqin

Canım benim çok duygulandım okurken.
allah yavrunuzu size bağışlasın.
Mutluluğunuz daim olsun.
Tebrikler ederim güzel annecik.
Rabbim bize de meleklerimizle buluşmayı nasip etsin inşallah.

aşiyan canım benimmm maşallah prensese çok tatlı
allah çok mutlu günler yaşamanızı nasip etsin evladın ve tüm sevdiklerinlea.s.
darısı başımıza inş...

kızlar bugün yeni okudum daha bu forumu. doğum yapan tüm annelerimizin hikayelerini okudum tek tek Allah bebeklerinize uzun ömür sağlık versin. oyacım artvinli katrem ve aşiyan kızlar bebeklerinizle size sağlık mutluluk diliyorum. bizlere de örnek oluyor hikayeleriniz. oyanın hikayesinden çok fazla stres yapmamayı katremden bebek hareketlerine dikkat etmeyi öğreniyoruz. ama çok şükür ki herkesin bebeği kucağında ve sağlıklı. bundan sonra ailenize huzur sağlık ve mutluluklar diliyorum. mDarısı başımıza artık. bizler de buraya güzel doğum hikayeleri yazarız inşallah.

katrem,melekkimsi,aşiyan hepinizin bebeklerini Allah bağışlasın.sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Rabbim.darısı başımıza.ben nezaman yazcam doğum hikayemi acababilmiyorumkismile çokk yakınmış gibi geliyo ama...nasip:CüvCüv:

bütün anneleri tebrik ediyorum ben sadece sayfaları okuyordum inanın agladım benimde olsun da varsı uyutmasın o heyecanı bende yaşayım ama nerde yok olmuyor allah yavrularınızla mutlu bir aile olmanızı nasip etsin bizleride unutmayın ne olur dua edin

katrem çok şükür sende kavuştun oğluşuna sağ salim:) hayırlı evlat olsun:) allah sizi çok mutlu etsin

melekkimsi oldukça zor geçmiş ama sonunda herşeye değmiiş analı babalı büyüsün hayırlı evlat olsun cnm

aşiyan2010 allah korusun cnm kısını 41 kere maşallah çok güzel.kendi gübi güzel olsun ömrü

darısı tüm annelerimizin başına

Canım ALLAH analı babalı buyutsun.. kızında cokkkk tatlııı 41 bucuk kere MAŞAŞALLAHHH ...
RABBİM HAYIRLISIYLA BİZEDE NASIP ETSİNNN :Saruboceq:

Canım, RABBİM bu guzel duyguyu sanada yasatsın İNŞAALLAH:Saruboceq:
Elbet ALLAHIM istediği zaman verecektır.. vaktı zamanı vardır...

cok güzel dile getirmişsin duygularını allah analı babalı saglıklı sıhhatlı büyütmeyi nasip etsin insallah .

katremcim maşallah canımm allahım yavrunuzu size bağışlamış. bundan sonrası içinde allahım hepinize hayırlı sağlıklı mutlu ve uzun bir ömür versin :))

tekrar gözün adın canım..

Allah analı babalı büyütsün.a.s.

katrem canım gözün aydın olsun tekrardan.

allah bebeğini sana bağışlamış. :Saruboceq:

senağlamasenağlama ne güzel anlatmışsın
bende geceleri bebeğimn başında beklemek istiyorummsenağlama

Katrem çok güzel anlatmışsın, Allah analı babalı büyütsün yavrunu...

Bende ağladım yaa. katremcim Allah analı babalı büyütsün maşallah yavruna..

katremcimm canım gözün aydın
Allah analı babalı büyütsüna.s.
darısı başımıza...

Canım benim çok duygulandım okurken.
allah yavrunuzu size bağışlasın.
Mutluluğunuz daim olsun.
Tebrikler ederim güzel annecik.
Rabbim bize de meleklerimizle buluşmayı nasip etsin inşallah.

kızlar çok teşekkür ederim Allah hepinize bu güzel duyguları tattırsın
öyle farklı ki ona baktıkça içinize sokasınız geliyor
eşim de aynı kucağıma alamam diyordu şimdi kucağından indirmiyor

bu arada doktorun dediğine göre bebeğin hareket etmemesinin sebebi aldığı besinlerin sadece fetal büyümeye yetmiş olması, hareket etmek için enerjisi kalmamış dedi 1 hafta önce haftada 400 gr almıştı o hafta ise 200 gr almış ayrıntılı soramadım çünkü duyunca çok kötü oldum benim için beklenmeyen bişeydi insan sadece güzel haberler duyacağını sanıyor

hareketlerin azalması normal bebiş büyüdüğü için ama bizimki hiç hareket etmemişti

bende eşimi çok merak ediyorum ne yapıcak diye.
kayınvalideme dedim eğerki ben göremezsem ilk kucağına aldığı anı bana anlatıcaksın dedimsempatiksalakcinni

neyseki sağ salimm kucağına aldın yaaa gerisini boşver

melekkimsi

canım Allah bağışlasın baya zor olmuş senin için de ama hepsi unutuluyor dimi bebişi görünce
dediğin gibi satımız aynıydı kısmet işte ikimize de aynı gün sezeryan olmak nasipmiş
Tekrardan Allah bağışlasın

asiyan_1010
canım maşallah çok tatlı bebeğin benim bebeğim de altını açınca çok ağlıyordu yeni yeni düzeldi
ne garip korkuyorlar demek ki altları açılınca

bende eşimi çok merak ediyorum ne yapıcak diye.
kayınvalideme dedim eğerki ben göremezsem ilk kucağına aldığı anı bana anlatıcaksın dedimsempatiksalakcinni

neyseki sağ salimm kucağına aldın yaaa gerisini boşver

ilk kucağına aldığı anı kardeşim çekmiş ağzı kulaklarındaaasırnaşık şey
inanki çok garip oluyorlar benim eşim çok yardımcı oluyor bana
hakkını yemeyeyim hamileyken de öyleydi ama şimdi de daha farklı
bugün işbaşı yaptı diyor ki ben napıcam orada çok özlerim sizi diyor

canım Allah isteyen herkese bu duyguları nasip etsin
Lohusaların duası kabul olurmuş
Allahım sen bu arkadaşımıza da güzel bir bebek nasip et amin

kızlar hepinizi tebrik ederim darısı benim gibi dogum yapmayı bekleyenlerin başına inş saglıklakucaklarız bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…