2010 Temmuz Annelerinin Göbüşleri...

misskapris

Rüzgarcık abi oluyor:)ELA NAZ geliyor...
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2009
3.329
73
163
42
Kısslar biliyorum daha çok yeniyiz ama özendim diğer ayların topiclerinden:))Belki aramızda 8 haftalık arkadaşlarda azıcık oluşmuştur göbüşler hıı ne dersiniz?Göbekler çıkar çıkmaz resimleri koyalım tamam mı hamişler.Güzel tombiş göbüşleri bekliyoruz...buyrunnnnnnnnn

canım valla benimde göbek nasıl çıktı anlamadım sanki 3 4 aylık gibiyim yaa...
ama 8.haftama daha yeni giriyom 7.haftam bitti. önümüzde daha çok uzun yol var arkadaşım.hayırlısıyla sonuna geliriz inşallah.

Aman aman maşallah...
Demek göbüş çıktı ne güzellll.Çok zayıfmıydın ki canım hemen göbüşün çıktı.Hani öyle derler ya zayıfların göbüşü çabuk çıkar diye.
Hadi biras daha büyüt sonra fotonu koy bekleriz.:icecream:

miss canım benimde göbiş 6 aylık gibi çok şiş.ama benim göbek vardı zaten daha fena oldu.

miss canım benimde göbiş 6 aylık gibi çok şiş.ama benim göbek vardı zaten daha fena oldu.

ay kızlar benimde aynen sizin gibi...gören 4-5 aylık falan diyor...doktor iç karnın esnek değil diyor ondan öyle çıktı..iç karnı esnek olan insanların karnı ilk aylarda fazla çıkmazmış.

Aaaa inamıyorummmm
Bu sabah okula gelicem pantolonumun düğmesini kapatamadım kısssar yaa(Ve Şu an hala açık üstüne uzun bişiler giydim öööyle idare ediyorum işte

Kızlar naptınız yaa 8-9 haftalıkken göbek çıkması da ne demek?
Bu ne acele?:))) hehehehe

Kilo mu aldınız yoksa:)

Ben hala daracık kotumun içindeyim şu an:) Hiç de acelem yok:)

Kızlar naptınız yaa 8-9 haftalıkken göbek çıkması da ne demek?
Bu ne acele?:))) hehehehe

Kilo mu aldınız yoksa:)

Ben hala daracık kotumun içindeyim şu an:) Hiç de acelem yok:)

ohhh ne güzel :)) bende pantolonlarımı giyemiyorum giydiklerimlede rahat edemiyorum ayaklarım ve ellerim felaket şiş. ((( tek bir ayakkabım ayağıma oluyor oda spor ayakkabım rezilleri oynuyorum yani kızlar ((

bende 7 haftayı bitirdim ama inanın 5 haftalıkken bile göbüş şişikti. herkes dedi ki alakası yok. ama ben biliyorum bebişten oldu. pantolonların düğmesi kapanmıyor 2 cm aralık var.

merba kızlar ne haber nasılsınız ben de hamıleyı kısmetse temmuzun 7 sı dogum tarıhım.ben de sanırsam 10 haftamı doldurum.benım de gobeyım bırazcık cıkmış.aranızda mıde bulantısı şıkayetı ceken var mı?merak ettım ben kotu gecırıyorum cıkara cıkara bı hal oldum valla

benim mide fena bulanıyor. uyandıktan sonra kahvaltı yapamıyorum. ancak 3-4 saat sonra bişiler atıştırabiliyorum. istifra yok ama tuhaf bi mide bulantısı. bulantıyla yaşamaya alışmalıyız sanırım.

oyyy ne çabuk çıktı yaa göbüşleriniz kızlarr daha erken dilmi ben hala aynı duruyorum hiç şişlikte yok şaşırdım valla bendemi bi terslik vaaarrr :)

slm arkadaşlarr....benimde bütün pantolonlarım çok sıkıyo hatt kapanmıyolar...
hamile kotu alcam baktım çok güzel karın kısmı lastik.
valla eşofmanla dışarı çıkıyom anca onlarla rahat ediyom.

oyyy ne çabuk çıktı yaa göbüşleriniz kızlarr daha erken dilmi ben hala aynı duruyorum hiç şişlikte yok şaşırdım valla bendemi bi terslik vaaarrr :)

bence bünyeden bünyeye göbişten göbişe farklılık gösteriyordur. 3-4 aylık olunca senin göbüş herkesinkini geçebilir :)

ayyy kızlar sormayınn sabah hiç bişe yok akşam 6 aylık hamile gibi geziyorum evin içinde şişkinlik yani bu bebekten değil ama tabi sabah inmiş hali bile eskisine göre farklı hafiften belli etmeye başladı kendini bu arada 9 haftalık olduk

kızlar sanırım sizin göbişler şişmek için biraz acele etmişler:) bende hala eski kıyafetlerimi rahatlıkla giyinebiliyorum arada bir şişkinlik olunca rahatsız oluyorum o kadar ama henüz göbişimde bi değişiklik yok.

kızlar bende işte otururken pantolonların düğmesi açık oturuyorum :))) arada unutuyorum ) bu arada sigarayı bıraktım.25 gündür içmiyorum.normalde günde 1 paket içiyordum.oyüzden iştahım çok açık. kilo aldım çok hızlı .hem sigara kilosu hem hamilelik....çorum leblebesi olcam....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…