- Konu Sahibi misskapris
-
merhaba kızlar bende 1 nisan annesiyimm.. mart sonu gibide gelebilir oğluşum :))
inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza.. sizin zamanınızdayken bende göbek sanıyordum olmuyordu pantolonlarım felan ama meger göbek değil gazmış o :) sonradan fos söndü.. şimdi bile herkes anlamıyor hamıle oldugumu.. 20 . cı haftadan sonra cıkıyor genelde göbişler..
maşallah canımmm
Kizlar hele bir durun acele etmeyin...daha cok cikacak o güzel Göbüsleriniz..
Benim göbek 20. haftalardan sonra yavas yavas cikmaya basladi
Simdi 27. haftaligiz ve daha 3 haftadir tam olarak belli olmaya basladi artik göbegim.
Allah hepimize Bebeklerimiz saglikli sihatli bir sekilde kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah...
çok güzel yaaa hafif çıkmış göbeğin Allahım salıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin canımmm
maşallah liyadora sen beni de geçmişsin benim ki de sana yakın. bu ne yahu balon gibi şişiyoruz bu daha başlangıç :)
ya kızlar keşke bize de söyleseydiniz böyle bi topik olduğunu fisfisfis
bende göndercem hemen, ama nerden gönderiliyor biriniz yardımcı olabilir mi :)))))
canım bilgisayarın kamerasından gönderebilirsin..yoksa cep tlfonuyla çekip,bluetooth,usb kablosuyla ya da hafıza kartını çıkartıp kart okuyucuya takıpta gönderebilirsin..bende biraz daha belli olsun diye bekliyorum:CüvCüv:
yok onu demek istemedim canımcım..resimi pc ye atmayı biliyorum da kk dan nasıl göndercem onu bilmiyorum...
benim 2 bebeğim oğlum 1 yaşına yeni girdi kasım doğumlu bende 8 haftalık olmuşum ama bir fark olmadı daha zaten oğlumdan kalma göbüşüm vardı zaten acele etmeyin valla ilerde o göbüşler yüzünden eğilemeyecek oturamayacak hatta en kötüsü uyuyamayacaksınız benim oğlumda son ayda göbeğim çok büyümüştü belki bunda okadar büyümez liyadora sen 3. bebeğini mi dünyaya getiriyorsun canım merak ettim yaşlarını valla 2 bebekten sonra karnı halla cillop gibi valla benim karnımda çok çatlak var
benim 2 bebeğim oğlum 1 yaşına yeni girdi kasım doğumlu bende 8 haftalık olmuşum ama bir fark olmadı daha zaten oğlumdan kalma göbüşüm vardı zaten acele etmeyin valla ilerde o göbüşler yüzünden eğilemeyecek oturamayacak hatta en kötüsü uyuyamayacaksınız benim oğlumda son ayda göbeğim çok büyümüştü belki bunda okadar büyümez liyadora sen 3. bebeğini mi dünyaya getiriyorsun canım merak ettim yaşlarını valla 2 bebekten sonra karnı halla cillop gibi valla benim karnımda çok çatlak var
Canım geçen sene de ben ikizlere hamileydim ama rahim ağzı yetmezliğinden 4 buçuk aylıkken zamansız doğum yaptım..Bu sene yine ikizlere hamileyim..Yani 2. hamileliğim ama 3. ve 4. bebeklerim olucak Allahın izniyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?