2010 Temmuz Annelerinin Göbüşleri...

kızlar bende 7. haftadayım hamılelegımde. ve 5. haftadan berı gobısım var. nasıl bı sıskınlıkse pantolon dugmelerım hep acık gezıorum ıs yerınde:)) ama belı lastıklı pantolonlardan aldım bı ıkı tane cok rahat hamılelık boyunca gıyerım artk:)))tavsıye ederım......

merhaba kızlar bende 1 nisan annesiyimm.. mart sonu gibide gelebilir oğluşum :))

inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza.. sizin zamanınızdayken bende göbek sanıyordum olmuyordu pantolonlarım felan ama meger göbek değil gazmış o :) sonradan fos söndü.. şimdi bile herkes anlamıyor hamıle oldugumu.. 20 . cı haftadan sonra cıkıyor genelde göbişler..

Kazağı biraz sıyırdım ,dizlerimin üzerinde durarak anca çekebildim...:kedi:
Hani nerde göbüşler :)
7+4 günlüğüz bu gün...

eğer zayıfsan ve çoğul gebelikse daha çabuk çıkıyor..

maşallah liyadora sen beni de geçmişsin benim ki de sana yakın. bu ne yahu balon gibi şişiyoruz bu daha başlangıç :)

çok güzel yaaa hafif çıkmış göbeğin Allahım salıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin canımmm

İç karın darsa ve çoğul gebelikse ,kişi zayıfsa göbek daha çabuk çıkıyor tatlım...:1hug:
Eğer iç göbek genişse ve tek gebelikse kişinin azcık kilosu da varsa daha ilerki aylarda çıkıyor..

ya kızlar keşke bize de söyleseydiniz böyle bi topik olduğunu fisfisfis
bende göndercem hemen, ama nerden gönderiliyor biriniz yardımcı olabilir mi :)))))

ya kızlar keşke bize de söyleseydiniz böyle bi topik olduğunu fisfisfis
bende göndercem hemen, ama nerden gönderiliyor biriniz yardımcı olabilir mi :)))))

canım bilgisayarın kamerasından gönderebilirsin..yoksa cep tlfonuyla çekip,bluetooth,usb kablosuyla ya da hafıza kartını çıkartıp kart okuyucuya takıpta gönderebilirsin..bende biraz daha belli olsun diye bekliyorum:CüvCüv:

yok onu demek istemedim canımcım..resimi pc ye atmayı biliyorum da kk dan nasıl göndercem onu bilmiyorum...

benim 2 bebeğim oğlum 1 yaşına yeni girdi kasım doğumlu bende 8 haftalık olmuşum ama bir fark olmadı daha zaten oğlumdan kalma göbüşüm vardı zaten acele etmeyin valla ilerde o göbüşler yüzünden eğilemeyecek oturamayacak hatta en kötüsü uyuyamayacaksınız benim oğlumda son ayda göbeğim çok büyümüştü belki bunda okadar büyümez liyadora sen 3. bebeğini mi dünyaya getiriyorsun canım merak ettim yaşlarını valla 2 bebekten sonra karnı halla cillop gibi valla benim karnımda çok çatlak var

aynı durumdayız cnm sezeryan göbüşümm var kocaman üstüne de hamilelik off çatlaklar da duruyo :gitme:

kızlar benimde göbek çıktı ama resim göndermeyi beceremem ben şimdi yaa...
pantolonlarım kapanmıyo. 9haftam bitti.

Canım geçen sene de ben ikizlere hamileydim ama rahim ağzı yetmezliğinden 4 buçuk aylıkken zamansız doğum yaptım..Bu sene yine ikizlere hamileyim..Yani 2. hamileliğim ama 3. ve 4. bebeklerim olucak Allahın izniyle...

nası yani bebeişlerin yaşadılarmı 4 buçuk aylık ada ve ege nin kardeşleri yazmıssında sadece merak ettim canım kusura bakma eğer yaşadılarsa muzice bebek onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…