2010 ubat bebilerinin cicileri:))

kızlar bunlarda bizim ciciler ama esas ciciler anneannesinde gelmedi kızımın çeyizi daha :)))

Eklentiler

• $Görünt000.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 51
  • $Görünt001.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 48
  • $Görünt004.webp
    18 KB · Görüntüleme: 58
  • $Görünt005.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 57
  • $Görünt006.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 65
bunlarda devamı

Eklentiler

• $Görünt007.webp
    19 KB · Görüntüleme: 55
  • $Görünt009.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 71
  • $Görünt010.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 59
kızlar süper şeyler almışsınız güle güle güzel günlerde giydirin. ben çok şey aldığımı zannediyordum ama daha çok işim var galiba. bir de nerelerden hangi markadan alıyorsunuz şunları bir zahmet yazsanız aralarında çok orjinal şeyler var..

zeh canım mesela sen o pembe salopeti (görüntü005) nerden aldın bittimmmmmmmmm

canım bana o almanyadan geldi hediye.. ama o tür kıyafetler aziz bebede görmüştüm bide pepchino da gördüm

sağolun kızlar inşallah hepimiz yavrularımızı ağız tadıyla büyütürüz kıyafetlerinide giydirmek nasip olur..

anam ben karar verdim 2.yi kız yapcem formulünü bulursam :roflol::roflol:canım çok tatlılar sağlıkla giysin inş. minik prenses

merhaba kızlar bende paylaşıyım artık dedim çıtçıtlı badileri filan yeni aldıkta diğerleri vardı ancak nasip oldu eklemek işte melikemin cicileri teyzoşlar
bunlar çıtçıtlı badilerimiz

bu zıbın takımımız yedek

buda şapka ve çoraplarımız alttaki babamızın zevki üstteki benim

bu polar battaniyemiz

bu alt değiştirme bezimiz ev için aldım dışarıya ayriyeten alırmıyım daha karar vermedim şimdilik bu

buda havlumuz

bu tulumumuz

bunlar takımlarımız

işte cicişlerimiz bunlar teyzoşlar hastane çıkışımız kadife battaniyemizde hazır ama ilk onları almıştım biraz zor bi yerdeydi indiremedim erindim doğrusu indirince ve inşallah yenilerini alınca onlarıda ekleriz :))
bittiiiiiiiii:))))))

Son düzenleme:
caneylom bebişin cicileri çok güzel sağlıkla giysin tatlı bebişin inş.

sağol canım hepimizinkine sağlık versin güzel günlerini görmek nasip etsin rabbim . aslında çok almak taraftarı değildim ama genede tutamıyo insan kendini acil olanlarını aldım işte rabbim üstlerine giydirmek nasip etsin inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…