2010 ubat bebilerinin cicileri:))

ben yeni gördüm bu topiği kızlar çantayı çoktan hazırladım ama bi kaç resim vardı çektiğim onları koyıyım bari

mevlüt kıyafetimiz

polar battaniyemiz
havlumuz

kendi yaptığım mevlüt şekerimiz

canım çok ciciler güle güle kullanın şu kızlar ne kadar şanslı herşey onlar için nerdeyse. külotlu çorabı görünce bittim bittim ben de alıcam kuzucuuma unutmuşum onu, giydirip poposunu ısırıcam

ya kızlar hepinizin ciciler çok güzel üşenmesem bende çekip koyacam hepsini
haftasonu şansımı deneyeyim bari :)

bekl,yoruz şekerim koy bak çatlatma zati sana ayrı bi topik açmak lazım ama şimdik idare et sırnaşık şeysırnaşık şey
canım benim Şeniz

valla canım sormaya çok şanslılar cimcimeler
öyle güzel şeyler var ki içim gidiyo valla
çoraba bende bitiyorum giydirmek için çok sabırsızım ya :ecrin_bebek:

kızlar bende şubat annesi olacağım inş byayaa şeyler aldım ama daha eksiklerimiz var ama buradfakileri görünce bayıldım hepsi çok güzel eşyalar iyi günlerde giysin bebekleriniz inş
hoşgeldin sende canım
eklede senin cicilerinide görelim :CüvCüv:

sağol canem
üşenme yawf koyda görelim senin cicikleride hihoyyyt

Fatolina,sen ne sabunu kullandım bilmem ama benim yıkamak için kullandığım ürün böle bebek kokusu gibi bi koku bıraktı etraftaalkisalkisalkis oof ütülerken,bi daha bi daha ütülemek istedim bugün :gitme: Şimdi bi de teninin kokusunun sindiğini hayal et...Hepimizin bebelerinin ayrı ayrı kokusu... çok duygulandım ağliycimmm:gitme:

Veee bunu yapacağım aklımın ucuna gelmezdisırnaşık şey Ama yaptım:roflol: Bende çantamı hazırlama esnasında çektim fotolarını cicilerimizin...
:lepi:

Bakalım beğenecek misin...Beğenmesin de çaktırmayın yaf

Aaaa albüm linkimi de kabul etmedi ya:gitme::gitme::gitme:kötükedihüsosenağlamaÇok üzgünüm çoook:gitme:

canım ben hacı şakirin toz sabun detarjanını kullandım
onun kokusu okadar yoğun değilmiş bebişimizin kokosunu geçsin istemedik :ecrin_bebek:
ama bende yıkayıp odaya serdiğimde ev bebek koktu eşimle girip girip çıktık odaya :asigim:
sende ekle senin kileride görelim gamyoncuiremsu

Ekledim bi albüm hazırladım kendi profilimde ama linki buraya kopyalayınca hey sen orda duryasakkelime 100 mesajı tamamlamalısın gıcık uyarısı varya o çıktı :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…