- Konu Sahibi CiciliBicili
-
hepsi çok güzel fatolina , güle güle kullansın ecrin dila....
kız çok ciciler canım güle güle kullansın bebişin
ayy hepsi de çok güzelmiş. iyi günlerde giysin ecrin dila hnm. pek tatlı olur pembelerin içinde cimcime..
bekl,yoruz şekerim koy bak çatlatma zati sana ayrı bi topik açmak lazım ama şimdik idare et sırnaşık şeysırnaşık şeyya kızlar hepinizin ciciler çok güzel üşenmesem bende çekip koyacam hepsini
haftasonu şansımı deneyeyim bari :)
valla canım sormaya çok şanslılar cimcimelercanım çok ciciler güle güle kullanın şu kızlar ne kadar şanslı herşey onlar için nerdeyse. külotlu çorabı görünce bittim bittim ben de alıcam kuzucuuma unutmuşum onu, giydirip poposunu ısırıcam
hoşgeldin sende canımkızlar bende şubat annesi olacağım inş byayaa şeyler aldım ama daha eksiklerimiz var ama buradfakileri görünce bayıldım hepsi çok güzel eşyalar iyi günlerde giysin bebekleriniz inş
ya kızlar hepinizin ciciler çok güzel üşenmesem bende çekip koyacam hepsini
haftasonu şansımı deneyeyim bari :)
Fatolina,sen ne sabunu kullandım bilmem ama benim yıkamak için kullandığım ürün böle bebek kokusu gibi bi koku bıraktı etraftaalkisalkisalkis oof ütülerken,bi daha bi daha ütülemek istedim bugün :gitme: Şimdi bi de teninin kokusunun sindiğini hayal et...Hepimizin bebelerinin ayrı ayrı kokusu... çok duygulandım ağliycimmm:gitme:
Veee bunu yapacağım aklımın ucuna gelmezdisırnaşık şey Ama yaptım:roflol: Bende çantamı hazırlama esnasında çektim fotolarını cicilerimizin...
:lepi:
Bakalım beğenecek misin...Beğenmesin de çaktırmayın yaf
bende izmitteyim canem hg kocaelimize
buluşma yapıcaz inş. bebişler doğunca senide bekleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?