- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #3.781
bizim durumumuzu özetlemişsin canım:) sözlüm şuan nişan takılarıyla uğraşıyo pek bişey diyemiyorum ona..ve annem de sen şu evden gelinlikle çıkmadan ben inanamam diyor.evin en küçüğüyüm abim sırf bu yüzden vermem diye tutturmuştu şimdi de mayıs önemli mi daha ilerde olur gibi komik açıklamalar yapıyor...
sözlüm de geçenlerde sen annenlere el sallayıp da köprünün öbür ucuna geçtiğinde evlendiğine inanacaksın dedi o andan beri evlilik diyince gözlerim doluyo ama halen ailem sayesinde bu evlilik ciddiyetine alışmış değilim.. burda yapılan hazırlıkları okuyunca ben de mi böyle olcam gibi düşüncelere kapılıyorum ama düşünceyle sınırlı kalıyor
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
OmrumunSahibi - 24 Nisan 2010 Cumartesi (Düğün)
ajikal - 24 Nisan 2010 Cumartesi (Nikah)
guloom - 08 Mayıs 2010 Cumartesi (Düğün)
phenomen - 05 Haziran 2010 Cumartesi (Nikah+Düğün)
dtes1312 - 06 Haziran 2010 Pazar (Düğün)
alex83 - 20 Haziran 2010 Pazar (Düğün)
sakardeniz - 17 Temmuz 2010 Cumartesi(Düğün)
MELTEMRE - 18 Temmuz 2010 Pazar (Nikah+Düğün)
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
KIZLAR TARİHLERİ BELLİ OLANLAR YANİ ARALARINDA BELLİ EDENLERDE TARİHLERİ SÖYLEYİN EKLEYELİM
Oooo senin azcıkk kalmışşşş..akannehir
Allah yardımcın olsun walla ben kudurmuştum sinrden heralde..
Bide işte böle beklediğindede insan heycan yapıo acaba bişe unuttummu eksikmi die..
İnşallah herşey istediğin gbi ve tam olur canım..
doğru sölyrsn valla bnm annemde aynı senin annen gibi düşünüo bnde hoşnut deilim bu durumdan.. erkek tarfının işi tabi kolay ama bide onlara sorsak bzmki çok tutuyr derler oysa bzmki çok ayrıntı ve asıl bzmki çok tutuyr..
ne güzel tesadüf opuyorumnanaktan
senin de sevgilin ist çalışıyor galiba
6 Şubat düğün ,yolun düşerse beklerim..şöyle bir gözatarsın a.s
Çok sevinirim..
İstanbul'a gideceğim için hiçbirşey alamıyorum buradan.
zaten çeşitlerde çok sınırlı,alıp oraya taşımakta mantıksız ..
çok sevindim karşılaştığımıza
Ara ara geliyorlar.. geriliyorum bu kadar geç kaldı diye benneyaptımki
Yine de duramadım bişeyler aldım.Uyku seti,nevresim,yemek takımı gibi kaydirigubbakcemile
bir de onları taşıyacağım şimdi istanbul'a,sırf heyecandan,almış olmak için aldım.
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım,Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah..
Evet canım aynen çok az zannediyolar kız tarafının aldıklarını heralde..
Bilmiyolar galba yedikleri yemekler bizim aldğmz tencerelerde pişcek çattları biz tabakları biz alıcas..
Yattıkları yataa bile yaw kaydirigubbakcemile3
Bir sürü ayrıntı war bizim düşünmemiz gereken..
Kendileri çok iş yapıo zannediolar ama pehh
Sağol canım benim çok sevindim inaaaannnçoook sağol Bizim de nikah düğün beraber olacak ama daha gün almadık:)
derinss - 06 Şubat 2010 Cumartesi (Düğün)
ndrcn - 26 Haziran 2010 Cumartesi (Düğün)
Rica ederim cnm tarihi belirmişsizin ya gerisi gelir düzelteyim hemen hihoyyyt
Bi yerde duyduyum beğendiğim bi söz var ERKEK ÇEYİZİ BİBER DOLMASI KIZ ÇEYİZİ YAPRAK SARMASI bizim çeyizde ufak tefekler detaylar çok bir araya toplayıncada onların aldıkları hiç kalıyo kaydirigubbakcemile3
Evet canım bende senin gbi düşünüorum 1.000 e fln halletmek lazım çnkü içim acıo verilen o paraya bu ara iyice pintileştimmi ben ne kaydirigubbakcemile3
Evet herkez öyle söylüyo kışın al diye bunu öğrenmem iyi oldu kışın halledicem bende teşekkür ederm..
Sen gelinliğini hallettinmi?
Hallettiysen ne kdra acaba?.
doğru sölyrsn valla bnm annemde aynı senin annen gibi düşünüo bnde hoşnut deilim bu durumdan.. erkek tarfının işi tabi kolay ama bide onlara sorsak bzmki çok tutuyr derler oysa bzmki çok ayrıntı ve asıl bzmki çok tutuyr..
KIZLAR TARİHLERİ BELLİ OLANLAR YANİ ARALARINDA BELLİ EDENLERDE TARİHLERİ SÖYLEYİN EKLEYELİM
oooooooooo en kısa zamanda kendimide orada görmek istiyorum tabi bnm gibi tarihi belli olmayan gelinleride opuyorumnanaktan
cnm geliğin inşallah istedgn gibi olr düğünnde göz kamaştrırsın inşallah hihoyyyt
Canım benimmmm herkesin gönlüne göre versin Allah inşallahBütün gelinlerimize dua ediommm
Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
OmrumunSahibi, derinss, emma10, esra8608+, karbeyaz.ocean, ndrcn, phenomen+, sakardeniz, seydaferat, Yağmurseli
Şuraya bakın çoğalıyoruz ne güzel ee artık bizim zamanımız geldi dimi
Pintileşmek değil de,masraflar çok,herşey para..
Evlenmek lüks bu devirde..
Ben gelinlik+duvak+gelinlik çamaşır+gelinlik ayakkabı = 1.000 liraya hallettim.
Allah senin de gönlüne göre versin canım..
Daha dün nişanlıma çatal-bıçak takımına 600-700 tl vereceğimizden bahsediyordum.
saçmalama o kadar tutamaz,kap kaçak ne abartıyorsun diyor.
mutfak büyük bir masraf farkında değiller,çok sinir..!
Beni unutmuşsun şekerim..
6 şubat düğün hihoyyyt
derinss - 06 Şubat 2010 Cumartesi (Düğün)
ndrcn - 26 Haziran 2010 Cumartesi (Nikah+Düğün)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?