- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #4.061
Aynen öyle canım herşeyden önce saygı..
Siz nikahı hangi tarhte düşünüyodunz?
seydaferat canım deri koltuktan vazgeçtim, salon için karar verdik bi ara eklemiştim katalogdan çekilmiş görüntüleri hatırlarsan.. Oturma odası için de köşe koltuktan vazgeçmedim.. Çarşamba günü önce gezeceğiz, eğer birinde karar kılarsak önümüzdeki ay alacağız.. Gözüme uyku girmiyor nişanlım mobilya bakmaya gidelim dediği günden beri :))
emma10 umarım herşey yolunda gider tatlım Allah yolunuzu açık etsin :)
seydaferat canım deri koltuktan vazgeçtim, salon için karar verdik bi ara eklemiştim katalogdan çekilmiş görüntüleri hatırlarsan.. Oturma odası için de köşe koltuktan vazgeçmedim.. Çarşamba günü önce gezeceğiz, eğer birinde karar kılarsak önümüzdeki ay alacağız.. Gözüme uyku girmiyor nişanlım mobilya bakmaya gidelim dediği günden beri :))
temmuz gibi cnm ben öle diorum aslında ailelere kaldı orası ama aşkım nişandan sonra 1 ay içinde olr dio onlarda kız bekletilmezmş zaten bzimde bu hasrete dayanck fazla gücümz kalmdı akannehir bnm işime gelr yani cnm :asigim:
evt cnm bana görede öle ama nisanda nişan olsa en geç temmuz sonu agstos başı yani ramazndan önce olr heralde yoksa iki bayram arasına kalmaylım malum..
Ayyy canım ne güzel heycanlar bunlar ya inşallah istdiğin gbi bişey bulabilrsn..
En önce kullanışlı olup olmadığına bak cnm kir tutarmı çok belli ediomu hbre silmen gerekiomu fln die bide fiyat konsunda baya araştır heryerde aynı olmayabilio..
Valla canım bana sorarsan kız ailesi olarak sizinkiler hemen 1 ay içinde olmasını kbl etmeye bilrler bizim geçen ay sözlendik nişan istemiorum ama hazirana babam erkenmi der de içim içimi yiyo..
Sonradan dumur olmamak için nişan tarihini temmuzu göz önünde bulundururak verin derim ben..
Ya ama kayınvalidemde var köşe takım acayip rahat :bbo: Neden rahat olmadığını düşünüyorsun tatlım hangi açıdan yani :uhm:
Ya ama kayınvalidemde var köşe takım acayip rahat :bbo: Neden rahat olmadığını düşünüyorsun tatlım hangi açıdan yani :uhm:
evt cnm bana görede öle ama nisanda nişan olsa en geç temmuz sonu agstos başı yani ramazndan önce olr heralde yoksa iki bayram arasına kalmaylım malum..
emma10 bencede iki bayram arasına kalmayın tatlım ama nişan düğün arası 1 ay olursa çok sıkışırsınız ve ailen pek sıcak bakmayabilir bu olaya..Tabi nişana kadar biz her eksiğimizi hallederiz nişandan sonra bi evlenmesi kalır diyosan belki ailen ok diyebilir..Tabi bunlar bencesi, sizcesini de yaşayıp göreceğiz :)
seydaferat salon koltuğumu çok açık renk almıycam, vizon rengi çok karizma duruyo, ben çok beğendim o renk alıcam. Vizon bayada koyu bir renk ama yinede kumaş tercihinde titiz olucam tabi. Oturma odası için de yıllardır mor renk hayali kurarım ama bakalım belki onca renk seçeneğini görünce fikrim değişir.. Belki köşe takımından bile vazgeçerim canım :))
Canım öncedende bunu konuşmuştuk bende rahat olmadığını düşünüyorum ne bilim oturanlar acısından falan çok şık gözüküyo fakat herkez dip dibe oturuo gbi gelio bana ama her köşe takımıda bir değil büyük ve geniş olanlarıda var eğer evinizde alanınız varsa öyle alabilirsiniz..
Evet bende iki bayram arasına kalmasını istemiorum eğer nisanda nişan yapcaksanız babana önceden yani söz oldğu zaman veya siz iadeyi ziyarete gittiğinzde ailelerin bunu konuşması lazm nisanda nişan temmuzdada düğün diye sen girme düğünü şu zaman nişanı bu zaman düşünüorus die..
Ben çok utanıyorum babamla konuşamam meraklıymışım gbi görünebilr aslnda umrumda olmazda karşmdaki babam oldu için utanıyorumm :kedi:
evet cnm inşallah hayrlısı olsun.. ben aşkımn söledgni söledm tabi cnm onlarda öleymş bide erkek tarafı olrk hazrlar bizimde alcklarımz belli yani dedğim gbi en geç agstos başına olr die düşünüorum öle umut ediorum kızlar ya fazla beklemym artk düşünün 8 aydr göremiorum çok zor böle mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?