• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Şimdi anladım cnm aynı şeyi söylüyoruz aslında kaydirigubbakcemile5 banada 7 poz 3+3 ailelere bi tane büyük çerçeve bitane siyah beyaz demişlerdi 390tl idi ama başka bi yerde 250tl 8 poz bulmuştuk avrupa colora kapora verdiğim halde geri aldım hala araştırıyoruz ikimizinde dış çekimde hevesimiz var ama hava bizi korkutuyo bu arkadaşımızın abisinin yeride beşiktaşda yağarsa hava stüdyoda çekicekmiş bakalım pakette neler var görüşücez

cnm inşallah nişanlında kabul eder kaydirigubbakcemile5
dış çekim için uygun cnm çünkü baya uçuk fiyatlar duyuyrm bnde..
umarım istedgin gibi olr cnm opuyorumnanaktan

Ben şu an 61.7 kiloyum ve boyum 1.68 canım..Hedefim geçen yılki kiloma ulaşmak yani 55'e..Gerçi geçen yıl 53 tüm ama 55'e bile eyvallah diyecek durumdayım şu an kaydirigubbakcemile3 Ahh ahh bu serumlar kan şurupları bitirdi beni :umursamaz:

Dur dur telaş yapma, herkesin kafasında 1001 türlü tilki dolanıyor şu an.Burada harika fikir alışverişleri oluyor, sana yardımcı oluruz kübracım :)

Sigarayı bırakırsan kilo alabilirsin canım ama tabiki bırak sağlığından önemli değil..Ama kilo verirsen biraz gelinliğin içinde daha hoş görünebilirsin..Bende 2 gündür spora ve rejime başladım.Ben normalde çok kolay kilo veriririm 2 haftada 7-8 kilo zayıflamışlığım vardır ama artık metabolizmam yavaşladı sanırım..2 ayda 6-7 kilo vermeyi hedefliyorum..Senin hedefin nedir?

Zayıflama hapları çok sakıncalı ve hapları bıraktığın an kilolar geri geliyor..Bence doğal yollardan zayıflamanın yoluna bak derim.Ben öyle yapıyorum mesela..

Back
X