2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

amin cnmm hepimiz kawuşalım inşş taz zamanda... okulda hep beraberken okul bitince birden böle ayrılmak çok koydu yaa mafoldumben

düğünle ilgili özel planınız warmı cnm??

amin cnmm hepimiz kawuşalım inşş taz zamanda... okulda hep beraberken okul bitince birden böle ayrılmak çok koydu yaa mafoldumben

düğünle ilgili özel planınız warmı cnm??

Evet cnm koyuyo insana bizde liseyi aynı sınıfta okuduk okul bitince çok üzülmüştüm.Düğüne ilgili bi planımız yok yani yok derken özel bişey yok cocukluğumuzdan bu yana resimlerimizle bi slayt izleticez .Bize özel bi şarkıyla salona giriş yapıp dans edicez bide salonun volkan gösterisi varmış yani değişik bi planımız yok :umursamaz:

gafcım bizdede war öle bi fikir slayt olcak beraber çekindiğimiz fotoları koycaz hep bakalım kısmet inşş

esroş napıon??

benim aşkımında yok malesef esroşum bizde oyüzden çocukluğu karıştırmadan 4yıldı çekindiğimiz fotoları koyycaz slayta, sende öle yap fıstık...

benim slayt yapma şansımda yok düğün olmıcak ki olsa da ben onu nerde göstercem.
düğün cahiliyim bilgim yok

Düğün salonlarının çoğunda var artık bu hizmet cnm bazı nikah dairelerindede var diye biliyorum.

benimkide rizede cnm ya kader arkadaşım :1hug:

Aa ne güzel laz gelinleri buluştuk kaydirigubbakcemile3 Benimkinin ailesi orda yaşıyo cnm kendisi tatil için gitti.Seninki neresinden cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…