2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Fusun canim supersin ayyy hayal ettim de gelinligi,klasik turbanli modellerden cok farkli birsey canlandi gozumde,eminim cok guzel olacaktir.

canim bahsettigin kampanyalar tencere vb. icindi degil mi? ben 5 yil once aldim ya onlari niye acele ettiysem simdi aldiklarimin modellerini bile hatirlamiyorum.Hepsi asagida bodrumda kolilenmis vaziyette duruyor.

füsuncum şeydacım teşekkürler. bu gün mecbur soğukta beklemek zorunda kaldım. şu anda ruh gibiyim. umarım hasta olmam. süper bi gelin olacaksın füsun ya.

Reyhancım ben sabah yürüyüşe çıktım, eve gelip duş alıp doooğğğruu sokaklara attım kendimi ve ince giyinmişim dondummmmmm ta ki bu gelinliği görene dek :))

Hımm yok tatlım tek parça olacak, yani etek basen kısmından dikilecek büstiyere..

Ooo o zaman süper cnm ya ben 2 parça gelinlkleri pek sewmiorum bütün gbi durmadıkları sürece ama anlattğn kadaryla grçektn çok güzel bişe canlanıo gözmde resminide ekliyebilrsen bign iyice fikir sahibi olursz Füsuncum..

canim bahsettigin kampanyalar tencere vb. icindi degil mi? ben 5 yil once aldim ya onlari niye acele ettiysem simdi aldiklarimin modellerini bile hatirlamiyorum.Hepsi asagida bodrumda kolilenmis vaziyette duruyor.

Hı hı öyle cnm güralporselenin kampanyasında tencere tabak çanak falan var..
Senin pek fazla eksğin yok o zmn..

Kızlar basen kısmı böyle olacak gelinliğin, ve tül olan etek parçası böyle basenin altından dikilecek hemen, ve etrafı dantellerle işlenecek ki basenlerim fazla dikkat çekmesin..Böylece tek parça bir gelinlik çıkacak ortaya.Ayrıca eteğin uçları da yine böyle fransız danteliyle işlenmiş olacak.Nasıl sizce?

yok canim cok fazla eksigim yok hatirlarsan bir liste eklemistim orada da gorursun zaten sahi o liste nerelerde acaba yaaaaa

Evet bu da çok hoş ama ben illaki eteğimi tül istiyorum daha romantik geliyo bana.
Reyhancım inş dediğin gibi güzel bi gelin olabilirim canım :)

Füsuncum gelinlikler konusunda biri bi kaç gelinlkle birlkkte bu glinliğide eklemişti orda gördüğümdede beğenmiştm özellikle göğüs kısmı çok hoş cnm bnce hiiçç kafanı karştırma başka gelinlklerle..
Keşke hazırı olsaydıda üzerinde görebilseydin içinde ne kdr rahat ettiğinde önemli bi gelinlikte..
Gerçi bnde diktirmek istiorum diktirmeyi düşündüğüm için deneme gbi bi şansım olmıycak..
Belki görüp bitane hazır modeli çok beğenebilrm onuda bilmiorum dha gelinlikçilere gitmedm..

buldummm

Füsuncum gerçekten çok güzel inşallah istdiğin gbi bişey çıkar dikimden snrada ortaya..
Allah giycen günleride göstersin bi ömür mutlu ol inşallah cnm :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…