- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #7.181
kizlar iigeceler Allah rahatlik versin .ruyanizda askinizi gorun isl
Bahanesydi belkide ürün kaydirigubbakcemile3
Saol cnm yetkiliye msj yolladm cnm nickleri yeşil ve mavi olanlar yetkili onlara msj yollyabiliosn rahatsız oldğn bi durumda.. yerimseniben
ne garip insanlar yaa. kadınlar için blogları varmışş. meraklı bizimle ilgili konulara sanırım.
ne garip insanlar yaa. kadınlar için blogları varmışş. meraklı bizimle ilgili konulara sanırım.
iyi geceler güzelim. aşklarımız rüyalara gelsinler.... :asigim:
evet cidden bnce kadın erkek ilişkileri üzerinedir kesin sıkışıncada ürün satıorum dedi :mymeka:
Deniz cim gidecegin dugun vardi degil mi senin o dugunden sonra konusmayi dusunuyordun ya hani babanla doru hatirliyorum degil mi,yalniz zaman gectikce vazgectin gibi dusunmesinler.Cok ta sogutma arayi canimsenin kararliligini iyice bilsinler
neden boyle soyledim simdi biliyor musun o gunlere senin de biran once az kaldi diyebilmen icin emin ol konusup her sey aciklik kazandiginda ve bir tarih belirlendiginde zaman hizla gececek
Nerden bilion Denizim belki seninki benden önce olcekk sırnaşık şey
nerde seydam ya bizde daha söz yok bişey yok :roflol:
http://www.kadinlarkulubu.com/yarisma-duyurulari/336373-2009-un-enleri.html
kızlar baksanıza bi şu konuya..
hmmm görmüştüm de inceleyememiştim tam şeydacım
o kadar fazla tanımıyoruz ki. çoğu konuya baksam da buradan başka takılıp tanıdığım yok. bi de tombik gelinler var o kadar ben de.
o kadar fazla tanımıyoruz ki. çoğu konuya baksam da buradan başka takılıp tanıdığım yok. bi de tombik gelinler var o kadar ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?