2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Bahanesydi belkide ürün kaydirigubbakcemile3
Saol cnm yetkiliye msj yolladm cnm nickleri yeşil ve mavi olanlar yetkili onlara msj yollyabiliosn rahatsız oldğn bi durumda.. yerimseniben

saol cnm bnm gene bana yardımcı oldun vereliniortak

kizlar iigeceler Allah rahatlik versin .ruyanizda askinizi gorun isl

iyi geceler cnm sanada Allah rhtlık versin amin sende aşkını gör cnm hihoyyyt
görüşürz bye bye opuyorumnanaktan

ne garip insanlar yaa. kadınlar için blogları varmışş. meraklı bizimle ilgili konulara sanırım.

Evet kesin meraklı kız arkdşı karısı fln takılıosa bu siteye merk etmiş olabilr..
Bende merk ederdim acıkcası sırnaşık şey
Ama üye olma gbide uçmazdım sorardm anlattığı kafi gelirdi..
Tabi bu bnm hayal ürünüm belkide canı sıkılıodur öle denk gelmiştr..

iyi geceler güzelim. aşklarımız rüyalara gelsinler.... :asigim:

Kızlarrrrrrrr bi süre dha Allah'ın izniyle asklarımızı rüyamızda görces snra onlarla birlikte uyuycaz inşallahhhhhhh :Saruboceq:

evet cidden bnce kadın erkek ilişkileri üzerinedir kesin sıkışıncada ürün satıorum dedi :mymeka:

Evet bncede vereliniortak sırnaşık şey

Bu arada rica ederm Denizcm birbirimize yardm etmek için toplanıorus yerimseniben

Kızlarrrrrrrr bi süre dha Allah'ın izniyle asklarımızı rüyamızda görces snra onlarla birlikte uyuycaz inşallahhhhhhh :Saruboceq:

o günlere azkaldı seydam hele sen daha yakınsn cnm :Saruboceq:

Evet bncede vereliniortak sırnaşık şey

Bu arada rica ederm Denizcm birbirimize yardm etmek için toplanıorus yerimseniben
[/QUOTE]

biliorum tatlım saolasın kaydirigubbakcemile5

Deniz cim gidecegin dugun vardi degil mi senin o dugunden sonra konusmayi dusunuyordun ya hani babanla doru hatirliyorum degil mi,yalniz zaman gectikce vazgectin gibi dusunmesinler.Cok ta sogutma arayi canimsenin kararliligini iyice bilsinler

neden boyle soyledim simdi biliyor musun o gunlere senin de biran once az kaldi diyebilmen icin emin ol konusup her sey aciklik kazandiginda ve bir tarih belirlendiginde zaman hizla gececek

Deniz cim gidecegin dugun vardi degil mi senin o dugunden sonra konusmayi dusunuyordun ya hani babanla doru hatirliyorum degil mi,yalniz zaman gectikce vazgectin gibi dusunmesinler.Cok ta sogutma arayi canimsenin kararliligini iyice bilsinler

teşkkr edrm ada yorumun için bnde öle yapcm zaten ocak sonuna doğru tekrardan açıcam konuyu gelmelerine yakın olsun die..

bişey sölcm ada seydanın yanlış anladığını söldgn konuyu bnde yanlış anlmıştım ama yorum yapadım çünkü arada kaynasın istemedim.. belki sölediğinde haklısın sayfalar çok hızlı ilerlio ama biz burda boşa gır gır muhabbet yapmıoruz ya birinin sorunu oluo yada sevinci yada fikir almak istediğimz herhangi bişey.. siz çalışıosun vaktiniz olmayabilir okumaya falan anlarım ama en azından 2 sayfa öncesine dönünce herşey anlaşılabilio yada anşılmasa bile birbirimze sorup tekrardan nerde kaldığımızı bulabiliorz.. umarım anlatabilmişimdir..

neden boyle soyledim simdi biliyor musun o gunlere senin de biran once az kaldi diyebilmen icin emin ol konusup her sey aciklik kazandiginda ve bir tarih belirlendiginde zaman hizla gececek

evet bnde bunu herşeyden çok istyrm en kısa zamanda çözücm inşallah..

bakıorum cnm delikafadulden

o kadar fazla tanımıyoruz ki. çoğu konuya baksam da buradan başka takılıp tanıdığım yok. bi de tombik gelinler var o kadar ben de.

o kadar fazla tanımıyoruz ki. çoğu konuya baksam da buradan başka takılıp tanıdığım yok. bi de tombik gelinler var o kadar ben de.

Evet cnm o kdr çok tanımıyoruz bide ben bikaç kişi asker yolu bekliyenlerden tanıorum kuzenm sayesinde Ümmümlede orda tanşmıştk ztn..
Bizde bildiklerimizi tanıdıklarımızla cwplarız illa herkezi tanımamız gerkmio..
Msj yazanlar herkesi tanıomu snki.. :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…