2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

neler konuştn cnm ya çok merak ettim şimdi :kedi:
tamam cnm görüşürz sende kendine dkkt et cnm bnm :gitme:

Kuşum ben geldim sen çıkmışsın ama ya mafoldumben
Beni özlemiş o yüzden aramış napıosun nasılsın annenler napıo ne zmn gelceksinz beklioruz fln dedi öle muhabbet ettik kayınvalideciğimle opuyorumnanaktan

ben de diyodum şeyda nerede diye. neyse görüşürüzz

sırnaşık şey
Evet cnm yoksa ben nereye getcem demii..
Amma kurtulamadınz işte geldim burdayımm hihoyyyt

ayy senden kurtulmak isteyen mi varr? hoşgeldinn naniknanik

reyhan bugun cok guzel cevap verdin sagol canim icimi rahatlatti biraz olsun sizin cevaplariniz yoksa dusundukce bogulacak gibi oluyordum

bu arada caspera yemek tarifi yaziyorum yarin vermek icin :) bugun kayinvalidesinde yiyeceklerdi yemegi istemedi ama yarin ister nasilsa

bu arada caspera yemek tarifi yaziyorum yarin vermek icin :) bugun kayinvalidesinde yiyeceklerdi yemegi istemedi ama yarin ister nasilsa

ben de akşam yemek yaptım. anneme sürpriz yaptım. ne zamandır pek mutfağa girmeyince unutucakmışım gibi geldi. ben de kolları sıvadım :hulya:

ben de akşam yemek yaptım. anneme sürpriz yaptım. ne zamandır pek mutfağa girmeyince unutucakmışım gibi geldi. ben de kolları sıvadım :hulya:

ellerine saglik balim ne yaptin bakiimmmm olmazsa senin tarifi verelim kiz casper simdi yarin da hadi su yemegim var yanina ne yapayim diye sorar nasilsa kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…