2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

bu basta da belirttigim ve arkadaslarimin da soyledigi gibi sevgili emine cok hassas bir konu,uzerinde her iki tarafinda iyice dusunup anlasmasi gereken ince ayrintilar var.Her sey bir tarafa ilerde olacak cocuklarin dini anlamda yetistirilecegi platformda sorunlar yasanir gibime geliyor ama arkadasinin asil merak ettigi dinimizce boyle bir evlilik uygun olur mu sorusuydu degil mi iste buna gercekten bu konulara ilmi anlamda vakif olan birisinin cevap vermesi gerekir.Bizler nacizane dusuncelerimizi paylasabiliriz hepsi bu.Rabbim arkadasin icin en hayirlisi ne ise onu nasip etsin dilerim

olsun canım. geldin ya boş ver. ayarladın mı kıyafet

hoşbldk cnm..
reyhncm siyah kot gycm hani skinny olnlar var ya onlrdan, üzerinede paletli taşlı sraplez blüzm var onu gycm üzernde siyah tek düğmeli ceketm var onu gycm olr mu acaba?
aşkımda kot gyck üzerne oda siyh ceket gyck ikiz olcz kaydirigubbakcemile2

olur tabii. hem tarz olursun. düğüne kotla gidilmez deseler de ben giyerim çok da şık oluyor.

sekerler hepinize iyi geceler dilerim kendinize iyi bakin

denizcim soylediklerini giyeceksin sanirim,cok sik olacagina eminim.Gorusuruz kizlar

slm kızlar nasıl keyifler
reyhncm net gtti kusura bakma olur mu akannehir

Hg cnm..

Valla söylenilenlere inanabilir arkadaşın ama ilerleyen zamanlarda çocuğun fikirlerinin değişmicenin kimse garantisini veremez..
Belkide köprüden geçene kdr ayıya dayı deme olayıdır buda..
Arkadaşınızın iyice düşünüp taşınıp karar vermesi ve bu konuda bilgili insanlara danışması lazım..

Süper süper süper olursun cnm yerimseniben

başlığı görünce yazmak istedim...07/08/2010.....

Hg hayırlı olsun..
Ben Şeyda buyrunnnnnnnnn

olur tabii. hem tarz olursun. düğüne kotla gidilmez deseler de ben giyerim çok da şık oluyor.

saol cnm bnm inşllah Şeniz

sekerler hepinize iyi geceler dilerim kendinize iyi bakin
denizcim soylediklerini giyeceksin sanirim,cok sik olacagina eminim.Gorusuruz kizlar

ii geceler cnm teşkkr edrm inşllh :Saruboceq:

Hg hayırlı olsun..
Ben Şeyda buyrunnnnnnnnn
[/QUOTE]

Teşekkürlerr :):)memnun oldum bende betüll,,sizn düğün tarihlerinz neler??

Hg hayırlı olsun..
Ben Şeyda buyrunnnnnnnnn

Teşekkürlerr :):)memnun oldum bende betüll,,sizn düğün tarihlerinz neler??[/QUOTE]

Bende tanıştığıma memnun oldumm Betülcüm..
Biz haziranın son haftalarında düşünüoruz cnm ama tam tarih almadık alalım tam tarihimi söylicem bnde inşallahhh sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…