2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

bayanlar merhaba benım bır sorum var fakat dogru yremı yazıyoum bılemedım...2010 da cok samımı oldugum kız arkadasım evlenıcek fakat bu ara kafası cok karısık cunku evlenecegı erkek Alllaha ınanmıyor ama cok efendı bır musluman gb yardımı sevıyor merhametlı guvenılır ve cok asık kız arkadsımda cok asık fakat ıs cıddıye bınınce kafası karısmıs ban danıstı ama bır cevap veremedım dogrusu evlenırsem cehennemlıkmı olacagım dıyor bana yardımcı olursanız cok ama cok sevınırım...

arkadasim bu cok hassas bi konu bu konuda arkadasini yonlendirebilecek duzeyde ciddi bir uzmanlik bilgim olsa seve seve cevap verirdim ama simdi inan yardimci olamiyorum kendi adima,ancak bu isin ilmini bilen arkadaslar olabilir aramizda onlar olabilirler belki

saol arkadasım eger arnızda bu gb durumlarla karsılasmıs yada bır bılgısı lan varsa lutfen yardım etsın cunku kızcagız cok zor durumda ve bende yardımcı olamıyorum...

Ateist olabilr sevgilisi fakat bunun arkadaşınla alakasını çözemedim..
Burda söylediklerim bnm düşüncelerim kendimce fikirlerimi söylüyorum yazdıklarınıza..
Nasıl herkesin günahı sevabı kendineyse buda öyle bişey yani o ateist die arkadaşınızın ne alakası var o ibadetlerini yerine getrsin..
Ama tekrar söylüyorum bu konuda bilgili biri değilim iyice öğrensin ona göre adımlarını atsın..
Hakkında hayırlısı neyse o olsun arkadaşınızın..

esra kusum topicte 1809. sayfaya bakarsan gorursun bocugumuzun evini ayyy oyle guzel olmus ki,gule gule oturur insallah

bu çok ince bir mevzu. karışılamaz da. ileri de çok sorun yaşayacaklarsa göz önünde bulundursun. sadece kişiler değil aileler de bir araya geliyor bu tür işlerde. aile kurarken çocuğu nasıl yetiştirecekler bu da asıl mesele. yani ufak düşünce farklılıkları bile zamanla büyük sorunlara neden olabilir. bunlar benim düşüncem,ama yine de zor hakikaten.

anladım arkadaım sevgılısınden cok emın sevgılısı onceden cok ınanclıymıs sonradan sorgulamaya baslamıs tam olarak yok demıyor aama varda demıor gordugum kadarıyla ıı bı ınsan arkadasımla aıle ıcın cocukların hayatına karısmayız musluman gb buyrler ama ılerıde onlara fıkırlerımden bahsederım kendı tercıhklerı dıyormus..

arkadasımın sıkıntısı dınıne karsı yanlıs yaparmı korkusu sevgılısınden zerre kadar suphesı yokmus dondrmye calısma ama dondurememıs tekrardan ılerıde ne olur bılmıyor tabı ama 4 yıldrberaberler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…