- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #7.401
şekerlerr .
bende iyiyim kıslar ben bu hafta gece çalıştım 12 saat bugün 8 saate döndüm böcüğümüde göremedimya yazısını okudum sadece hazırlık pek yok şimdilik beyaz eşyalar harici
bayanlar merhaba benım bır sorum var fakat dogru yremı yazıyoum bılemedım...2010 da cok samımı oldugum kız arkadasım evlenıcek fakat bu ara kafası cok karısık cunku evlenecegı erkek Alllaha ınanmıyor ama cok efendı bır musluman gb yardımı sevıyor merhametlı guvenılır ve cok asık kız arkadsımda cok asık fakat ıs cıddıye bınınce kafası karısmıs ban danıstı ama bır cevap veremedım dogrusu evlenırsem cehennemlıkmı olacagım dıyor bana yardımcı olursanız cok ama cok sevınırım...
bayanlar merhaba benım bır sorum var fakat dogru yremı yazıyoum bılemedım...2010 da cok samımı oldugum kız arkadasım evlenıcek fakat bu ara kafası cok karısık cunku evlenecegı erkek Alllaha ınanmıyor ama cok efendı bır musluman gb yardımı sevıyor merhametlı guvenılır ve cok asık kız arkadsımda cok asık fakat ıs cıddıye bınınce kafası karısmıs ban danıstı ama bır cevap veremedım dogrusu evlenırsem cehennemlıkmı olacagım dıyor bana yardımcı olursanız cok ama cok sevınırım...
sende nevar neyok canim nasil gidiyor?
ne olsun. iş güç koşturmaca. burada vakit güzel geçiyor. daha hiç bişey resmileşmedi,yani söz falan yok daha.
evt vakit guzel geciyor burda.insallah olur canim sozde,nisan da dugunde tatli tatli cocuklar da .:)Rabbim herseyi gonlune gore verir insallah hayirlisi olsun cnm
bu çok ince bir mevzu. karışılamaz da. ileri de çok sorun yaşayacaklarsa göz önünde bulundursun. sadece kişiler değil aileler de bir araya geliyor bu tür işlerde. aile kurarken çocuğu nasıl yetiştirecekler bu da asıl mesele. yani ufak düşünce farklılıkları bile zamanla büyük sorunlara neden olabilir. bunlar benim düşüncem,ama yine de zor hakikaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?