- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #7.421
ayy teşekkür ederim. o güzel dilekleri ben de sana yolluyorum. Allah hayırlısıyla dilediklerimize kavuştursun.
dinen nasıl olur bilemicem. araştırma aşaması da bence güzel ama hani tutup da başka dini benimserse sorun olabilir. bilen birilerine sormak lazım. hayırlısı olsun.arkadasımın sıkıntısı dınıne karsı yanlıs yaparmı korkusu sevgılısınden zerre kadar suphesı yokmus dondrmye calısma ama dondurememıs tekrardan ılerıde ne olur bılmıyor tabı ama 4 yıldrberaberler.
anladım arkadaım sevgılısınden cok emın sevgılısı onceden cok ınanclıymıs sonradan sorgulamaya baslamıs tam olarak yok demıyor aama varda demıor gordugum kadarıyla ıı bı ınsan arkadasımla aıle ıcın cocukların hayatına karısmayız musluman gb buyrler ama ılerıde onlara fıkırlerımden bahsederım kendı tercıhklerı dıyormus..
arkadasımın sıkıntısı dınıne karsı yanlıs yaparmı korkusu sevgılısınden zerre kadar suphesı yokmus dondrmye calısma ama dondurememıs tekrardan ılerıde ne olur bılmıyor tabı ama 4 yıldrberaberler.
Reyhanın (sakardeniz) dediği gbi bu hassas bir konu kimsenin karışmaması gerek bencede..
Arkadaşınız araştırıp kendisi karar versin..
Ailelerde girior tabiki araya fakat eğer erkek arkdaşı kendi fikirlerini başkalarına empoze etmeye çalışmıyorsa problem yok demektir..
Ama tekrar söylüorum çok hassas bir konu bu kendi başına karar vermeli..
kendı fıkırlerıden hıc bahsetmıormus erkegın sadece aılesı bılıormus vearkadasımın aılesının hberı yok sevgılısı asla olmıcak bayamda namazada gıderım oructa tutarım senınle ıanncın benım ıcın sorun degıl benımde olmasın herkes kendı ıancını yasasın dıyormus zaten musluman degılım dıyor bır ALLAH vardr belkı ama varlıgından emın degılm var isede eger ben yanlıs hıc bır ıs yapmıyorum kı dıyormus
kendı fıkırlerıden hıc bahsetmıormus erkegın sadece aılesı bılıormus vearkadasımın aılesının hberı yok sevgılısı asla olmıcak bayamda namazada gıderım oructa tutarım senınle ıanncın benım ıcın sorun degıl benımde olmasın herkes kendı ıancını yasasın dıyormus zaten musluman degılım dıyor bır ALLAH vardr belkı ama varlıgından emın degılm var isede eger ben yanlıs hıc bır ıs yapmıyorum kı dıyormus
biraz boşluk içinde sanırım. kendi fikir ve düşünceleri diyecek bişey yok. aile kuracaklar. ileride çocuk olduğunda onu nasıl yönlendirecek. biri var diyecek,biri yok. burası önemli zaten.
Gerçekten çok hassas bir konu..
Nası yani kızın ailesi bilmiycekmiymiş çocuğun ateist oldğunu?
çocukların ınanclrına bısey demem basta herkes gb yetısrler ama buyup karar verıcek yas geldıklerınde fıkırlerımden bahsederım kendılerı tercıhlerını yaparlar dıyomus..ole tabı kendı fıkırlerı aslında arkadasımhıc baslamzdı bole bı ıse ama nasıl oldu bılmıyorum ask heralde bırde gerı cevırım dıye dusunmus ama olmamıs Allah yardımcısı olsun onun işi zor...
slm kızlar nasıl keyifler
reyhncm net gtti kusura bakma olur mu akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?