2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

dinen nasıl olur bilemicem. araştırma aşaması da bence güzel ama hani tutup da başka dini benimserse sorun olabilir. bilen birilerine sormak lazım. hayırlısı olsun.

Reyhanın (sakardeniz) dediği gbi bu hassas bir konu kimsenin karışmaması gerek bencede..
Arkadaşınız araştırıp kendisi karar versin..
Ailelerde girior tabiki araya fakat eğer erkek arkdaşı kendi fikirlerini başkalarına empoze etmeye çalışmıyorsa problem yok demektir..
Ama tekrar söylüorum çok hassas bir konu bu kendi başına karar vermeli..

kendı fıkırlerıden hıc bahsetmıormus erkegın sadece aılesı bılıormus vearkadasımın aılesının hberı yok sevgılısı asla olmıcak bayamda namazada gıderım oructa tutarım senınle ıanncın benım ıcın sorun degıl benımde olmasın herkes kendı ıancını yasasın dıyormus zaten musluman degılım dıyor bır ALLAH vardr belkı ama varlıgından emın degılm var isede eger ben yanlıs hıc bır ıs yapmıyorum kı dıyormus

biraz boşluk içinde sanırım. kendi fikir ve düşünceleri diyecek bişey yok. aile kuracaklar. ileride çocuk olduğunda onu nasıl yönlendirecek. biri var diyecek,biri yok. burası önemli zaten.

reyhancim o gelinin yaptigi da cok buyuk bir medeni cesaret ben yapamazdim sanirim ama cok guzel bir jest olmus damada orasi ayri

Son düzenleme:

Gerçekten çok hassas bir konu..
Nası yani kızın ailesi bilmiycekmiymiş çocuğun ateist oldğunu?

biraz boşluk içinde sanırım. kendi fikir ve düşünceleri diyecek bişey yok. aile kuracaklar. ileride çocuk olduğunda onu nasıl yönlendirecek. biri var diyecek,biri yok. burası önemli zaten.

çocukların ınanclrına bısey demem basta herkes gb yetısrler ama buyup karar verıcek yas geldıklerınde fıkırlerımden bahsederım kendılerı tercıhlerını yaparlar dıyomus..ole tabı kendı fıkırlerı aslında arkadasımhıc baslamzdı bole bı ıse ama nasıl oldu bılmıyorum ask heralde bırde gerı cevırım dıye dusunmus ama olmamıs Allah yardımcısı olsun onun işi zor...

Gerçekten çok hassas bir konu..
Nası yani kızın ailesi bilmiycekmiymiş çocuğun ateist oldğunu?

evet bılmıyecekmıs kımseye solemıcem dıyormus kzın aılesı karsı cıkar yoksa bole bıseye oyuzden demıceklermıs yanı kımse bılmıcekmıs zaten tam ateıstımde dıyemıyor bır boslukta ama suan ınancı yok ne var var dıyebılıyor nede yok..

zor gerçekten de. farklılıklar çok zor. arkadaşın olur, çevredekiler olur. ama eş çok zor. haklarında hayırlısı neyse öyle olsun. biz buradan dua edelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…