2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Denizcim hayırdır ya noldu?

füsuncm istnbuldaydım aşkımın yanında hani arkadşımızın düğünü vardı ya işte 9 ayın sonunda 3-5 saat görebildim yolda gelirken çok zorlandım hep ağladım çünkü çok zor oldu ikimiz içinde :a015:

slm tatlim nasilsin?hg

hoşbuldum cnm kötüyüm işte nasıl olym :çok üzgünüm:

Kötü bişe yok dmi cnm..
Eee nası geçti anlat kuşm yaa çok merk ettm seni..
[/QUOTE]

ayrılık dışında kötü bişey yok cnm bnm sadece bize yetmedi bu görüşme zaten aşkımların evinden çıkarkende nikaha gidiorz die çıktık ama gtmedik nikaha da çiçek yolladık kaydirigubbakcemile3

herşey çok güzeldi şeydacm rüya gibiydi aşkım bni karşıladı arabanın dışında abartısz bi 10 dk sarıldık ölece sonra birlikte evlerine gttik bni apartmanın girişinde karşıladılar ayy çok utandım hiç sorma pis aşkım msj atmş abisine hepsi inmiş laelaelaelaelae
sonra kahvaltı yaptık faln bir sürü şey yapmş aşkımın annesi hepsinden illa ye bak falan bn olmaz dedikçe darılırım ltfn faln diolar :roflol: tabi bi yandan da bni tanımaya çalışıolar kızım şöle kızım böle diolar mart ayı projesini masaya yatrdık kesin gelicekler Allahın izniyle :Saruboceq: ayy sen ne güzel ne hanım kızsın dedikçe annesi babsı bn domates gbi kızarıomuşum aşkım karşıdan gülme krizlerine girio bn ona baktıkça sen görürsn bakışı atıorm yani anlatılmaz yaşanır cinsten seylerdi :jeyyar: sonra aşkımın odasına girdim biraz otrduk yiygenleri bizi yalnız bırakmadı tabi klava: bi güzel giyindik nikaha gdicez yani bn öle biliorum arabaya bindik aşkım abisinin arabasını aldı çiçekçiye uğradı bnde bana çiçek alıck sanıorum :1shok: megersem nikaha ikimz adına çiçek yollamş nereye gidiorz neden çiçekçiye grdin diorum süpriz dio viaporta gttk orda bi kafede oturduk işte konuştuk herşeyden sonra bna aaa şu bizim murat deil mi bnde kim faln derken arkamı döndüm nerde falan diorum sonra döndüm önüme bi baktım yüzük kutusu ve bi açtım tektaş almış deli yaa evlenme teklifi etti bide şarkı yazmış bana stüdyo çekimi yapmış tanıdığı arkadşı varmş onun sayesinde onu dinletti bn hç beklemiodum çok şaşrdım ağladım tabi senağlama

çok uzun oldu kızlar ama ayrntılara grmedm inanın kusura bakmyın :çok üzgünüm:

Kötü bişe yok dmi cnm..
Eee nası geçti anlat kuşm yaa çok merk ettm seni..

ayrılık dışında kötü bişey yok cnm bnm sadece bize yetmedi bu görüşme zaten aşkımların evinden çıkarkende nikaha gidiorz die çıktık ama gtmedik nikaha da çiçek yolladık kaydirigubbakcemile3

herşey çok güzeldi şeydacm rüya gibiydi aşkım bni karşıladı arabanın dışında abartısz bi 10 dk sarıldık ölece sonra birlikte evlerine gttik bni apartmanın girişinde karşıladılar ayy çok utandım hiç sorma pis aşkım msj atmş abisine hepsi inmiş laelaelaelaelae
sonra kahvaltı yaptık faln bir sürü şey yapmş aşkımın annesi hepsinden illa ye bak falan bn olmaz dedikçe darılırım ltfn faln diolar :roflol: tabi bi yandan da bni tanımaya çalışıolar kızım şöle kızım böle diolar mart ayı projesini masaya yatrdık kesin gelicekler Allahın izniyle :Saruboceq: ayy sen ne güzel ne hanım kızsın dedikçe annesi babsı bn domates gbi kızarıomuşum aşkım karşıdan gülme krizlerine girio bn ona baktıkça sen görürsn bakışı atıorm yani anlatılmaz yaşanır cinsten seylerdi :jeyyar: sonra aşkımın odasına girdim biraz otrduk yiygenleri bizi yalnız bırakmadı tabi klava: bi güzel giyindik nikaha gdicez yani bn öle biliorum arabaya bindik aşkım abisinin arabasını aldı çiçekçiye uğradı bnde bana çiçek alıck sanıorum :1shok: megersem nikaha ikimz adına çiçek yollamş nereye gidiorz neden çiçekçiye grdin diorum süpriz dio viaporta gttk orda bi kafede oturduk işte konuştuk herşeyden sonra bna aaa şu bizim murat deil mi bnde kim faln derken arkamı döndüm nerde falan diorum sonra döndüm önüme bi baktım yüzük kutusu ve bi açtım tektaş almış deli yaa evlenme teklifi etti bide şarkı yazmış bana stüdyo çekimi yapmış tanıdığı arkadşı varmş onun sayesinde onu dinletti bn hç beklemiodum çok şaşrdım ağladım tabi senağlama

çok uzun oldu kızlar ama ayrntılara grmedm inanın kusura bakmyın :çok üzgünüm:[/QUOTE]

Oyşşşş inanamıyorum yaaa çok sevindiiimmm cnm senin adınaa yaa çok mutlu oldum anlatamam resmen ben yaşamışım gbiii..
İnşallah herşey böyle başladığı gbi çook güzel giderr Allah nazarlardan saklasın yaa :Saruboceq:
Enişteye bak yaa ne güzel yüzüğünü almş gelmişşşş bak evlilik teklifi muhbbti yapıoduk yaptı ewlenme teklfinii..
Taktınmı yüzünü kuşum?
Ayyy inan çok sevindim cnm yaa..
Ailesiyle anlaşmanada çoooooooooook sevindimmm :sm_cool:

Denizcimmmmmm süper bir ziyaret olmuş canım yaa çok romantikkk opuyorumnanaktan Ailesi de seni sevmiş ohh ne güzel :dance: Çok sevindim adına canım, Allah nazarlardan saklasın Gel bi tebrik ediyim seni :1hug:

Şeydacım özelden mesaj gönderiyorum gitmiyo, hata veriyo
Denizcim gerçekten çok güzel bi haber verdin bize, inş sonuna kadar böyle güzel gider tatlım..:)
Kızlar ben yatıyorum, sabahları erkenden yürüyüşe gittiğim için erken yatıyorum.
Hepinizi öpüyorum.ıyigeceler, iyi sohbetler..

Oyşşşş inanamıyorum yaaa çok sevindiiimmm cnm senin adınaa yaa çok mutlu oldum anlatamam resmen ben yaşamışım gbiii..
İnşallah herşey böyle başladığı gbi çook güzel giderr Allah nazarlardan saklasın yaa :Saruboceq:
Enişteye bak yaa ne güzel yüzüğünü almş gelmişşşş bak evlilik teklifi muhbbti yapıoduk yaptı ewlenme teklfinii..
Taktınmı yüzünü kuşum?
Ayyy inan çok sevindim cnm yaa..
Ailesiyle anlaşmanada çoooooooooook sevindimmm :sm_cool:
[/QUOTE]

çok teşkkr edrm seydcm amin inşallah tatlım :lepi:
taktm cnm ama geri verdm mecburen seydacm senağlama

Denizcimmmmmm süper bir ziyaret olmuş canım yaa çok romantikkk opuyorumnanaktan Ailesi de seni sevmiş ohh ne güzel :dance: Çok sevindim adına canım, Allah nazarlardan saklasın Gel bi tebrik ediyim seni :1hug:

çok teşkkr edrm cnm bnm.. amin btn güzel dileklerin için :Saruboceq:

Tamam cnm önemli değil..

Sana iyi geceler görüşürs fikirlerin için tekrar teşekkür ederm inşallah hepimz için hayırlsı olur..
Rüyanda sewdiğini görr Şeniz

saol füsncm amin inşllh :Saruboceq:
ii geceler cnm tatlı rüyalar öptm bnde çok çok opuyorumnanaktan

Denizimmmm üzme kendini kuşumm Allah'ın izniyle yüzünü hiç çıkarmıycan zamanlarda gelicek..

Eee ailesiyle bu martta gelme olayında neler konuştunz detayları aktarmıycanmı kuşumm mafoldumben

Denizimmmm üzme kendini kuşumm Allah'ın izniyle yüzünü hiç çıkarmıycan zamanlarda gelicek..

Eee ailesiyle bu martta gelme olayında neler konuştunz detayları aktarmıycanmı kuşumm mafoldumben

seydam işte babsı kızım martta gelmeyi düşnüorz Allah nasip kısmet ederse dedi bnde tabi buyrun efendm bekleriz dedim snra bu işi çok uzatmcz hayrlısıyla bu yaza kavşcksnz dedi bn şoklarda tabiiii akannehir Şeniz

Canım çok sevindim inan..
Sende babanla konuştuğnda dahada rahatlıcaksın eminol..
Ayy çok sevindim kuşum yaa
Allah tamamını erdirsin inşallah..

inşallah cnm bnm inşllah :Saruboceq:
bnde hem uçuyorum hemde üzgnm seydacm :çok üzgünüm:

Üzülme cnm ya olumlu düşn martta gelcekler hem babanla konuştuktan snra hep kalbin pır pır olck aman şu zmn gelcekler napsam ne giysem ne hazırlasak..
Marttan snra az bi zman kalcak Allah'ın izniyle evlenmenize ee çeyizinide yavaş yavaş alman lazım marta kadar alabildklerini uzun bi süre yok çnkü düşündüğünüz zamanlarda bitanem..

evet cnm doğru sölysn da çok içime oturdu cidden yani ne bileym çok özlmştik birbirmzi doyamadık senağlama
amin cnm bnm inşallah seydacm :Saruboceq:
konştktan sonra daha doğrusu yzükler takıldıktan sonra hızlanıck inşllah tatlım Şeniz
sen nasılsın güzelim kusura bakma bni konşmktan soramdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…