- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #7.661
slm güzel gelinler hepiniz iyisindir inşallah zemuszemus
bn çok karışığım bugün hem mutluyum hem üzgün hem şaşkınım sanki az önce derin bi uykundan uyanmış ama aslında hç uymamış gibiyim :gitme:
Oyşş kuşum nolduu saanaaaa :çok üzgünüm:
Denizcim hayırdır ya noldu?
slm tatlim nasilsin?hg
hb canim cok sukur sen nasilsin1hug
Kötü bişe yok dmi cnm..
Eee nası geçti anlat kuşm yaa çok merk ettm seni..
Denizcimmmmmm süper bir ziyaret olmuş canım yaa çok romantikkk opuyorumnanaktan Ailesi de seni sevmiş ohh ne güzel :dance: Çok sevindim adına canım, Allah nazarlardan saklasınGel bi tebrik ediyim seni :1hug:
Şeydacım özelden mesaj gönderiyorum gitmiyo, hata veriyo
Denizcim gerçekten çok güzel bi haber verdin bize, inş sonuna kadar böyle güzel gider tatlım..:)
Kızlar ben yatıyorum, sabahları erkenden yürüyüşe gittiğim için erken yatıyorum.
Hepinizi öpüyorum.İyigeceler, iyi sohbetler..
İyiyim canım bende saolasın..Nasıl gidiyo hazırlıklar?Gelinlik modeline karar verdin mi?
Şeydacım özelden mesaj gönderiyorum gitmiyo, hata veriyo
Denizcim gerçekten çok güzel bi haber verdin bize, inş sonuna kadar böyle güzel gider tatlım..:)
Kızlar ben yatıyorum, sabahları erkenden yürüyüşe gittiğim için erken yatıyorum.
Hepinizi öpüyorum.İyigeceler, iyi sohbetler..
Denizimmmm üzme kendini kuşumm Allah'ın izniyle yüzünü hiç çıkarmıycan zamanlarda gelicek..
Eee ailesiyle bu martta gelme olayında neler konuştunz detayları aktarmıycanmı kuşumm mafoldumben
seydam işte babsı kızım martta gelmeyi düşnüorz Allah nasip kısmet ederse dedi bnde tabi buyrun efendm bekleriz dedim snra bu işi çok uzatmcz hayrlısıyla bu yaza kavşcksnz dedi bn şoklarda tabiiii akannehir Şeniz
Canım çok sevindim inan..
Sende babanla konuştuğnda dahada rahatlıcaksın eminol..
Ayy çok sevindim kuşum yaa
Allah tamamını erdirsin inşallah..
inşallah cnm bnm inşllah :Saruboceq:
bnde hem uçuyorum hemde üzgnm seydacm :çok üzgünüm:
Üzülme cnm ya olumlu düşn martta gelcekler hem babanla konuştuktan snra hep kalbin pır pır olck aman şu zmn gelcekler napsam ne giysem ne hazırlasak..
Marttan snra az bi zman kalcak Allah'ın izniyle evlenmenize ee çeyizinide yavaş yavaş alman lazım marta kadar alabildklerini uzun bi süre yok çnkü düşündüğünüz zamanlarda bitanem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?