2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Slm cnmm..
Valla pazar günüm Allah'a şükür çok güzel geçti aşkımı gördüm bugn kadkydeydik bi kaç mobilyacıya baktık beğendiklerim oldu onları almaya karar verdik ama bakalım başka beğenmezsem alana kdr..
Ama zannetmiorum onları bayadır beğeniodum zaten girdğimiz mobilyacıdada o ürünleri görünce çok şaşırdm ve mutlu oldm :sm_cool:
[/QUOTE]

Oyy oyy :1hug: Gerçekten beğendiğin mobilyalar karşına mı çıktı yaa süperr kaydirigubbakcemile5 Eee temiz kalplisin nede olsa opuyorumnanaktan Peki nasıl bişi canım beğendiğin mobilyalar?Kaça dediler?

Oyy oyy :1hug: Gerçekten beğendiğin mobilyalar karşına mı çıktı yaa süperr kaydirigubbakcemile5 Eee temiz kalplisin nede olsa opuyorumnanaktan Peki nasıl bişi canım beğendiğin mobilyalar?Kaça dediler?

Evet cnm walla çıktı vitrin fln istemioduk hatta biz onun yerine vitrinli tw ünitesi istioduk..
Ama hem 1 tane tw ünitesi beğendim hemde vitrin takımı beğendim ama çok güzeldi tam istediğim gbi siyahlı beyazlıydı düşündük hangisi dha mantıklı hemde ekstradan masada alcas die o yemek odası takımını almak dha mantıklı geldi hem onun aynı model yatak odasıda war onuda almayı düşünüorus..
Canım baya uygun fiyatlar sölerdiler ya tw ünitesine 850 dedi..
Yemek odasına 1850 dedi..
Yatak odasınada 2000 dedi..
Resimlerini bulursam eklicem güzel fikirlerini söylersin sende..

Wawww süprermiş fıstıkımmmm bul resimlerini yoksa ben çatlarımmmmm.. :)) Ayy nerdeymiş bu mobilyacı yaa bizde gidip baksaydık bi..

Bu arada hani resmi direk kopyalayamazsan print screen yap demiştin ama nasıl yapcam onu tatlım, bana bi öğretirsen bende yatak odasını gösteririm sana..

Wawww süprermiş fıstıkımmmm bul resimlerini yoksa ben çatlarımmmmm.. :)) Ayy nerdeymiş bu mobilyacı yaa bizde gidip baksaydık bi..

Canım ben o beğendiklerimi internetten bulmştm kadıköyde dolaşırken başka bi mobilyacıda tw ünitesi beğendim snra yol üstünde gözümn denk geldiği mobilyacılara girdik adam kataloktan gösternce direk buu ddm zaten ama öteki tek tw ünitesinide çok beğendim onu resmde gördüğüm gibi durmuo çok güzel duruodu bilmiorum inşallah onlar olur baya içime sindi çnkü..

Bu arada hani resmi direk kopyalayamazsan print screen yap demiştin ama nasıl yapcam onu tatlım, bana bi öğretirsen bende yatak odasını gösteririm sana..

Canım prnt screen tuşuna basıosun ekranda o mobilyacının internet sayfası açıkken snra bi paint sayfası açıp sağ tıklayp kopyala kesmek istediğin yerleri kes ve farklı kaydet diyip kaydetmek istediğin yere kaydet cnm..
Bi dene bakalım olmazsa nerde hata yapıosan ordan anlatırım opuyorumnanaktan

Şeydacımm al ferhatını gidin Avatar filmine tatlım harika bir filmdi..Bide 3 boyutlu gözlük verdiler bize, müthiş bir seyir keyfi oldu yani :) Romantizm macera ne ararsan var filmde..

Şeydacımm al ferhatını gidin Avatar filmine tatlım harika bir filmdi..Bide 3 boyutlu gözlük verdiler bize, müthiş bir seyir keyfi oldu yani :) Romantizm macera ne ararsan var filmde..

Canım bugn kuzenim acı aşka gitti hiç beğenmemiş vazgeçtm zaten ona gitmeyi..
Vakit bulabilrsek tavsiyeni dinlycem cnm..

Paint sayfası açıyorum sağ tuş tıklanmıyo Offf teknoloji fukarası olmak ne kötü (

Canım dğrudur olmaya bilr bak napcan biliomsn şimdi paint sayfası boş bi şekilde karşında dimi solda şekiller falan war görüosn dmi orda en üstte sağdaki noktalarla oluşturulmş kareye tıkla ve ondan snra ortaki boş sayfaya sağ tıkla yapıştır de ekrandaki neyi kopyaladıysan oraya yapştrcaktır cnm bnu sölemeyi unutmuşum

görmeden duymadan
mümkün mü yaşamak
ellerim dokunmadan
aşk yalan mı gerçek mi sen söle HAYAT...

Son düzenleme:
slm güzel gelinler hepiniz iyisindir inşallah zemuszemus
bn çok karışığım bugün hem mutluyum hem üzgün hem şaşkınım sanki az önce derin bi uykundan uyanmış ama aslında hç uymamış gibiyim :gitme:

iyiyim guzelim sen nasilsin nasil gidiyor?

Bende iyiyim cnm çok şükür

Oyşş kuşum nolduu saanaaaa :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…