2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Önemli değil cnm sen ne zmndır bu gnü bekliodun tbikide seni konuşcaz.. opuyorumnanaktan
Ben iyiyim cnm mobilya baktk bugn geçmiş sayfalarda yazmştm belki görmşsndr Füsuncmla konuştk birz işte bu mobilya olaynı öle cnm ya bende aşkımı gördm ve herzmnki gbi doyamadm mafoldumben

cnm bnm okuyamdım sayfalar hata verio zor msj yazıorum laelaelaelaelae
kıyamam seydacm ya ama kavuşcaz sonunda bidaha da hç kopmcaz Allahın izniyle :Saruboceq:
nereye baktınz seydam hadi anlt Şeniz

cnm bnm okuyamdım sayfalar hata verio zor msj yazıorum laelaelaelaelae
kıyamam seydacm ya ama kavuşcaz sonunda bidaha da hç kopmcaz Allahın izniyle :Saruboceq:
nereye baktınz seydam hadi anlt Şeniz

Canım aslnda mobilya bakmak değildi amacımız öle sokakta gezerken gözüme bitane tw ünitesi takıld girip fiyatını soralım ddm orda sordk ondan snrada 2 yere girdik..
Tv ünitesinden vazgeçtm yemek beğendiğim yemek odasna uygun fiyat söyleyince..
O modeli ben netten bakmş beğenmiştm adam katalktan gösterncede hemen atladm bu çok güzelmiş die..
Öteki türlü tv ünitesi bide masa alcaktık bide onları uydurmaya çalşcaktk belki içime sinmicekti ama bu beğendim yemek odasında hem tv shpası hem masa sandalyesi hem vitrini hemde gümüşlüğü war o yzden bu dha mantıklı geldi bna cnm..
Salon takımınınn yatak odasıda war onuda beğendm ama doğtaştan beğendiğim yatak odasında bi yandan aklım ikisi arasnda karar vercem cnm

cnm resimleri var mı merak ettm şimdi sengözlerimebaksanab

seydacım bizde beyaz eşyanın kalan kısmını siemensten alamyı düşünüorz iyice araştrcaz ama öle alıcaz :hulya: bide çamaşr makinesini 8 kg mı yoksa 7 kg mı alsak cnm sence CADIARZU

7 kg mi 8 kg mi diye dusunuyorsun ya ben 8 kg aldim battaniye vs. cok rahat yikanabiliyor diye sen de boyle dusunursen 8 kg al arasinda cok fazla fiyat farki yoktu benim aldigimda simdi nasil bilemiyorum tabi

deniz cim cok sevindim senin adina canim umarim her sey diledigin gibi olur canim

teşkkr edrim ada cım umarım hepimizin dilediği herşey olr :Saruboceq:
senin nasıl gidio cnm ?

ne guzel hersey yolunda gidecek insallah,mart ayina da ne kaldi surda guzel olacak inan buna

inşallh cnmsorunsz atlatrım Allahın iznyle..

7 kg mi 8 kg mi diye dusunuyorsun ya ben 8 kg aldim battaniye vs. cok rahat yikanabiliyor diye sen de boyle dusunursen 8 kg al arasinda cok fazla fiyat farki yoktu benim aldigimda simdi nasil bilemiyorum tabi

bnde 8 kg düşünüorum hangi marka aldın acaba?

seydacım bizde beyaz eşyanın kalan kısmını siemensten alamyı düşünüorz iyice araştrcaz ama öle alıcaz :hulya: bide çamaşr makinesini 8 kg mı yoksa 7 kg mı alsak cnm sence CADIARZU

Canım neler kalmıştı sizin beyaz eşyalardan almadığınız?
Annem siemensn çok pahalı onun ürünleri ve garanit süresi bittikden snra parçalarıda pahalı dedi kuzenimle annem cnm kararını sen wer..
Bence 8 kg al bitanem..

deniz cim biz hepsini arcelik aldik bayagi arastirmistik sonunda onda karar kildik,bosh ile ikisi arasinda gidip geliyorduk sonra arcelik te tamir olayinda parcalarin daha uygun oldugunu da ogrenince dedik o olsun

ben de bugun butun gun nisanlimla beraberdim.Testere 6 yi izledik,filmin sevabina ohh korktukca sevgilime doya doya sarildim :kedi:

sadece bir ara moralim bozuldu ama sonrasinda artik kafama takmiyacagim dedim kendime.Daha once bahsetmistim okuduysan bilirsin,erkek tarafi hic oralik degil herseyi nisanlim ben ve ailem yapiyoruz diye neyse iste en son evin kombisi alinacak o kaldi yani biz onu bari kayinpeder alir diyorduk ki adam ikinizin de maasi iyi ben ne alacagim demis,gulermisin aglarmisin yani,yapmasan da tatli dilli ol daha farkli bir uslup kullan dimi ama yok iste.Amannnn neyse yani anlayacagin guzelim borclarimizin uzerine bir borc daha eklenecek :)

cnm bizim beyaz eşyadn sadece buzdolabı alındı hani samsungdan dierleri duruo..
galiba bz bulaşık makinesini alıomşz seydacm onuda senden öğrendim dierlerini aşkımlar alıcak çalıştğı firmanın siemnse % 20 indirimi varmş aşkımda ordan alalım dedi..
demk parçalrı çok pahhalıymş öle mi seydacm tüh akannehir
8 kg alcm cnm bnm yinede sorym dedim..
seninki arçelikti di mi hangi modeli cnm?

anldım ada cım evet arçelik güzel marka bosch da iyi iyi günlerde kullanın cnm..

ayyy biz en son 4 de kalmıştık aşkım zorla izletirio bnda sarılym die

ya evet çok zor durum ama olsun zaten borçsuz evlilik olmuo herşymz tam oluo ama borçlar bitmio Allah güç kuvvet versin..
öle demesi tam komedi yani cidden ama sevince katlanılıo ne yapcksn işte..

Valla cnm annemde kuzenimde aynı şeyi söyledi başkalarınada kullananlarada sor istersen..
Ama pahalymş yani %20 indirimleriyle arçelikten ürün alabilrsn o znm sölenilen kdr pahalysa..
Evet bizimkiler arçelik güzelm ama hiç hatırlamıorum modellerini kaydirigubbakcemile3
Sitesine baktım geçen gün hangisiydi çıkaramadım walla buzdolabı gri seçtm fırınıda siyahlı grili çamaşır mak. kayınvalidem önceden almş 8 kg yada 7 tam bilmiorm..
Bi ocak alcas bide bulaşk mak. alcam ben cnm onuda bosch alabilrm cnm tam karar vermedm..
Canım bizde adet öyle heryerde farkıdır sen sizin adetlerinizi tam net öğren ona göre yap mesela Füsunun nişanlısının adetine göre erkek tarafı yatak odsını alıomş ama bzde kız alıo heryere göre değişio anlycan bitanem..

yok cnm yatk odasını biz alıorz onu biliorum beyaz eşyda öleymş ablma sordm sonradan hem onlar almaya niyetli zaten alsın ne yapıyım zemuszemus
ama arçelikle anlşması yok cnm siemense varmş artık bakcz bakalım tatlım araştırcz iyice öle alıcz zaten yerimseniben
iyi günlerde kullnın cnm bnm anldım heyecandan olsa gerek unttun seydacm

Heycandan değil cnm ya hepsi birbirine benzio sank çıkaramıorum hangisi die sırnaşık şey
Zaten ankstre aldğmz için sitesinde ankstre fırınlar yok ocaklı fırnlar war kuşum..
Araştırın kafanıza yatanı alın cnm en dğrusu bu.. yerimseniben

anldım seydacım kaydirigubbakcemile5
cnm bişey sorcam ankstre almk için illa kendi evin mi olması lazım yoksa onları taşınırken götrebilio myz sositososito

anldım seydacım kaydirigubbakcemile5
cnm bişey sorcam ankstre almk için illa kendi evin mi olması lazım yoksa onları taşınırken götrebilio myz sositososito

Yok cnm kendi evimiz olmasına gerk yok götürebiliorus fakat her mutfak ankstreye uygun değil eğer aldığnz ew uygun değilse oraya mermer ekletebiliosunz cnm çözümü war yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…