2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Yok cnm kendi evimiz olmasına gerk yok götürebiliorus fakat her mutfak ankstreye uygun değil eğer aldığnz ew uygun değilse oraya mermer ekletebiliosunz cnm çözümü war yani..

anldım cnm o zmn öle de alabilirz fkat bu ankstre de sadece firinla bulaşık makinen mi öle seydacım fırın öleyse ocağn set üstü mü olck tatlım?

anldım cnm o zmn öle de alabilirz fkat bu ankstre de sadece firinla bulaşık makinen mi öle seydacım fırın öleyse ocağn set üstü mü olck tatlım?

Tatlım bulaşık mak. ankstre almayı düşünmüorum..
Hı hı ocağm set üstü olck..
Ben çok beğeniorum öyle kuşum o yzden böyle terch ettm ama ew uymazsa bi süre onlarda oturdğmzda mermerde bulamazsk çnkü sıfır ew deilki mermercisine söliyelim eklesin aynısından normal almak zorunda kalabilrm..

evet cnm anldım onlar evi komple boşaltck o zmn di mi?

evet cnm anldım onlar evi komple boşaltck o zmn di mi?

Kısmen cnm yatak odasını götrmicek heralde kayıvalidem gitti yere kalanların hepsini bi odaya tıkştırcas o oda kullanılmıcak öle olck cnm..
Biz o ewden çıktğmzdada onlar orda oturmycaklar dha küçük bi eve çıkmak istiolar cnm..

Kızlar beyaz eşya muhabbetinizi kaçırdım ama olsun bende yazayım, kusur kalmayayım :)) Biz hepsini BOSCH dan aldık.Çamaşır makinasını beyaz 8 kg luk aldık, mutfak için olanları ise gri ankastre aldık. Ocağımı da cam ocaklardan aldık.Hepsini kullanmak için çok sabırsızlanıyorum :)

Füsuncum slm nbr?
Aldıklarınız hayrlı olsun Allah iyi günlerde kullanmanızı nasip etsn inşallah cnm.. :Saruboceq:

ıyiyim şeydacım sen nasılsın?
Beyaz eşyaları eve teslim ettiler ama ben hala gidip bakamadım, yanlış mı getirmişler sağlam mı çalışıyor mu Evin oturduğum yere uzak olması problem oluyor ya, gidip kontrol edemiyorum

Bende iyiyim cnm kusenle yemek yapmaya gttk acil çıkmak zorunda kaldım ksra bkma :gitme:
Canım bişey olmaz nasılsa kullanmıyorsunz ürünleri ve garantisi war bi problem olursa hemen serwisini ararsın elbet evlenmeden önce evine gidip kontrl ediceksn bitanem üzme kendini..:1hug:

slm bende 24.04.2010 da EVLENİYORUMMMMMM

Slm hoşgeldin hayırlı olsun aynı gün evleniyoruz ne güzel zemuszemus

Şeydacım içine sinen bişeyler bulmana sevindim fiyatlarıda çok uygunmuş hiç kaçırma bu fiyatları biz pazarlık pazarlık üstüne yinede inemedik bu fiyatlara :kedi:

Denizcim az kaldı hep yanımızda olacaklar kaydirigubbakcemile5

seydacım bizde beyaz eşyanın kalan kısmını siemensten alamyı düşünüorz iyice araştrcaz ama öle alıcaz :hulya: bide çamaşr makinesini 8 kg mı yoksa 7 kg mı alsak cnm sence CADIARZU

8 kg al canım ben nişanlımın başının etini yedim yorgan yıkıycam battaniye yıkıycam 8 olsun diye sonunda galip geldim :hooray:

saol cnm bnm az kaldı ama işte gelde yüreğime anlat akannehir
bnde öle aldrıcam gülçincim hangi marka acaba öğreneblr mym :uhm:

Şeydacım içine sinen bişeyler bulmana sevindim fiyatlarıda çok uygunmuş hiç kaçırma bu fiyatları biz pazarlık pazarlık üstüne yinede inemedik bu fiyatlara :kedi:

Valla cnm pazrlk fln yapmadık biz ya çnkü tam almaya gitmedk bi kafamızda netleştirelim dn yine netten bişiler buldum kararsız kaldım bakalm hangisinden karar verices..
Siz ne kdra aldınz cnm mobilyaları?

saol cnm bnm az kaldı ama işte gelde yüreğime anlat akannehir
bnde öle aldrıcam gülçincim hangi marka acaba öğreneblr mym :uhm:

Beko denizcim bizimki

Valla cnm pazrlk fln yapmadık biz ya çnkü tam almaya gitmedk bi kafamızda netleştirelim dn yine netten bişiler buldum kararsız kaldım bakalm hangisinden karar verices..
Siz ne kdra aldınz cnm mobilyaları?

Modokoyuda tavsiye ederim şeydacım gerçi çok gezince insanın kafası karışıp beğenmesi zor oluyo bizim yemek odamız 2.000tl yatak odamız 2500tl koltuk takımımızda 2.000tl ye aldım canım zigonla orta sehpa bide 2 yastık hediye kaydirigubbakcemile2

hediyeler süpermş cnm ya onlarıda iyi günlerde kullanın

seydacım çok bakma artık nette çünkü insan kararsız kalıo cnm yaa :sm_confused:

Yok cnm çok bakmıorum dün gittimz mobilyacılardan birinin sitesine bakmamıştm onada bakm ddm ordan beğendm yoksa sıkılıorum ztn bakmaktan artk akannehir

Canım sizinkide iyiye gelmiş iyi günlerde kullan inşallah Gülçincim..
Uff hiç pazarlk yapmayı bilmiorus biz bilen birini yanımzda götrmemiz lazm :roflol:

cidden nasıl yapcaz acaba bnde çok merak ediorum seydacm sırnaşık şey

cidden nasıl yapcaz acaba bnde çok merak ediorum seydacm sırnaşık şey

Ayy biz kesin yapamıcaz cnm onu biliorum kayınvalidem yanımızda gelsin alırken istiorum o iyi pazrlık yapar en azından adam yapıca kdr yapmasa bile indirr fiyatları ilk sölediği fiyat olmaz..
Bu mobilya işinden fln anlamadğm için indiirm yap bilmem ne diemiorm yada teysemi götrcm yanımda oda iyi pazrlk yapar sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…