- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #7.701
Yok cnm kendi evimiz olmasına gerk yok götürebiliorus fakat her mutfak ankstreye uygun değil eğer aldığnz ew uygun değilse oraya mermer ekletebiliosunz cnm çözümü war yani..
anldım cnm o zmn öle de alabilirz fkat bu ankstre de sadece firinla bulaşık makinen mi öle seydacım fırın öleyse ocağn set üstü mü olck tatlım?
Tatlım bulaşık mak. ankstre almayı düşünmüorum..
Hı hı ocağm set üstü olck..
Ben çok beğeniorum öyle kuşum o yzden böyle terch ettm ama ew uymazsa bi süre onlarda oturdğmzda mermerde bulamazsk çnkü sıfır ew deilki mermercisine söliyelim eklesin aynısından normal almak zorunda kalabilrm..
evet cnm anldım onlar evi komple boşaltck o zmn di mi?
Kızlar beyaz eşya muhabbetinizi kaçırdım ama olsun bende yazayım, kusur kalmayayım :)) Biz hepsini BOSCH dan aldık.Çamaşır makinasını beyaz 8 kg luk aldık, mutfak için olanları ise gri ankastre aldık. Ocağımı da cam ocaklardan aldık.Hepsini kullanmak için çok sabırsızlanıyorum :)
İyiyim şeydacım sen nasılsın?
Beyaz eşyaları eve teslim ettiler ama ben hala gidip bakamadım, yanlış mı getirmişler sağlam mı çalışıyor muEvin oturduğum yere uzak olması problem oluyor ya, gidip kontrol edemiyorum
slm bende 24.04.2010 da EVLENİYORUMMMMMM
Oyy oyy :1hug: Gerçekten beğendiğin mobilyalar karşına mı çıktı yaa süperr kaydirigubbakcemile5 Eee temiz kalplisin nede olsa opuyorumnanaktan Peki nasıl bişi canım beğendiğin mobilyalar?Kaça dediler?
Evet cnm walla çıktı vitrin fln istemioduk hatta biz onun yerine vitrinli tw ünitesi istioduk..
Ama hem 1 tane tw ünitesi beğendim hemde vitrin takımı beğendim ama çok güzeldi tam istediğim gbi siyahlı beyazlıydı düşündük hangisi dha mantıklı hemde ekstradan masada alcas die o yemek odası takımını almak dha mantıklı geldi hem onun aynı model yatak odasıda war onuda almayı düşünüorus..
Canım baya uygun fiyatlar sölerdiler ya tw ünitesine 850 dedi..
Yemek odasına 1850 dedi..
Yatak odasınada 2000 dedi..
Resimlerini bulursam eklicem güzel fikirlerini söylersin sende..
füsuncm istnbuldaydım aşkımın yanında hani arkadşımızın düğünü vardı ya işte 9 ayın sonunda 3-5 saat görebildim yolda gelirken çok zorlandım hep ağladım çünkü çok zor oldu ikimiz içinde :a015:
hoşbuldum cnm kötüyüm işte nasıl olym :çok üzgünüm:
seydacım bizde beyaz eşyanın kalan kısmını siemensten alamyı düşünüorz iyice araştrcaz ama öle alıcaz :hulya: bide çamaşr makinesini 8 kg mı yoksa 7 kg mı alsak cnm sence CADIARZU
Slm hoşgeldin hayırlı olsun aynı gün evleniyoruz ne güzel zemuszemus
Şeydacım içine sinen bişeyler bulmana sevindim fiyatlarıda çok uygunmuş hiç kaçırma bu fiyatları biz pazarlık pazarlık üstüne yinede inemedik bu fiyatlara :kedi:
Denizcim az kaldı hep yanımızda olacaklar kaydirigubbakcemile5
8 kg al canım ben nişanlımın başının etini yedim yorgan yıkıycam battaniye yıkıycam 8 olsun diye sonunda galip geldim :hooray:
Şeydacım içine sinen bişeyler bulmana sevindim fiyatlarıda çok uygunmuş hiç kaçırma bu fiyatları biz pazarlık pazarlık üstüne yinede inemedik bu fiyatlara :kedi:
Valla cnm pazrlk fln yapmadık biz ya çnkü tam almaya gitmedk bi kafamızda netleştirelim dn yine netten bişiler buldum kararsız kaldım bakalm hangisinden karar verices..
Siz ne kdra aldınz cnm mobilyaları?
saol cnm bnm az kaldı ama işte gelde yüreğime anlat akannehir
bnde öle aldrıcam gülçincim hangi marka acaba öğreneblr mym :uhm:
Valla cnm pazrlk fln yapmadık biz ya çnkü tam almaya gitmedk bi kafamızda netleştirelim dn yine netten bişiler buldum kararsız kaldım bakalm hangisinden karar verices..
Siz ne kdra aldınz cnm mobilyaları?
Beko denizcim bizimki
iyi günlerde ağz tadıyla kullanın gülçincm
cnm iyice araştrıp aldınz di mi çok soru soruorm ama nedn beko aldınz banda fikir olsun die soruormyerimseniben
Modokoyuda tavsiye ederim şeydacım gerçi çok gezince insanın kafası karışıp beğenmesi zor oluyo bizim yemek odamız 2.000tl yatak odamız 2500tl koltuk takımımızda 2.000tl ye aldım canım zigonla orta sehpa bide 2 yastık hediye kaydirigubbakcemile2
seydacım çok bakma artık nette çünkü insan kararsız kalıo cnm yaa :sm_confused:
Modokoyuda tavsiye ederim şeydacım gerçi çok gezince insanın kafası karışıp beğenmesi zor oluyo bizim yemek odamız 2.000tl yatak odamız 2500tl koltuk takımımızda 2.000tl ye aldım canım zigonla orta sehpa bide 2 yastık hediye kaydirigubbakcemile2
Yok cnm çok bakmıorum dün gittimz mobilyacılardan birinin sitesine bakmamıştm onada bakm ddm ordan beğendm yoksa sıkılıorum ztn bakmaktan artk akannehir
evet çünkü insan çok kararsz kalıo cnm :1shok:
Canım sizinkide iyiye gelmiş iyi günlerde kullan inşallah Gülçincim..
Uff hiç pazarlk yapmayı bilmiorus biz bilen birini yanımzda götrmemiz lazm :roflol:
cidden nasıl yapcaz acaba bnde çok merak ediorum seydacm sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?