2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

sağol şeydacım. denizcim damak tadı fazlaca gelişmiş. biz evlensek mutfaktan çıkmicaz sanırım ikimiz de.. :)))))))))

aşkına afiyet olsun cnm tatlıya düşkün gibi gözüküyo enişte

sadece tatlıya olsa iyi. amann yemek değince akan sular duruyor. ama tek kilo da almıyor. spor yapıyor. biraz hareketlidir.
ben de çeyrek porsiyon falan istiyorum çok komik oluyoruzz kaydirigubbakcemile3

sadece tatlıya olsa iyi. amann yemek değince akan sular duruyor. ama tek kilo da almıyor. spor yapıyor. biraz hareketlidir.

sırnaşık şey
Enişte bayaa iştahlı yani anladık Allah yardımcın olsun Reyhancım :Saruboceq:

Canlarımmm bende iyiyim çok sağolun.. Regl olucam karnım ağrıyo sinirim tepemde, az daha özcanla tartışacaktık benim gereksiz kaprislerim yüzünden..Ayy bu regl dönemi insanı bu kadar mı etkiler yaa her ay bi tartışma ortamı yaratıyorum, sağolsun özcan idare ediyo yoksa birbirimize girerdik :))

benimkide tatlıya çok düşkündür yazın götürüyodum arada tabi biz yiyene kadar tatlı iğrenç bi görüntü alıyodu o ayrı bi konu sıcaktan dolayı tadını beğeniyodu ama

Canım her ay aynı muhabbt yaa bende bıktım walla mafoldumben

Kızlaarrr bu arada haftaya mobilyalarımız almaya gideceğiz inşaallahhhhh :)

Ayyy hadi hayrlısı olsun Füsuncummm opuyorumnanaktan

aminnnn. neşeliyken daha bir açık oluyor :roflol: bana da pamuk helvam, kaymağım, şeker aşkım gibi iltifatları var kaydirigubbakcemile3 bir de balaşkım der.

Çook güzel iltifatlarmış walla Reyhancım çok gldm yaa en sewdiği şeyleri sayıyo heralde kaydirigubbakcemile3

Sağol reyhancım :) Yaa kızlar benim bir derdim varrrrr..

Füsunummm ne derdin warrr cnmmm :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…