- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #7.841
Sağol reyhancım :) Yaa kızlar benim bir derdim varrrrr..
Kızlaarrr bu arada haftaya mobilyalarımız almaya gideceğiz inşaallahhhhh :)
seydaferat;10747811 [FONT="Comic Sans MS" .!.:
Çook güzel iltifatlarmış walla Reyhancım çok gldm yaa en sewdiği şeyleri sayıyo heralde kaydirigubbakcemile3[/FONT]
bana bakınca yiyecekler geliyor aklına heralde. cokacimcoook
bana bakınca yiyecekler geliyor aklına heralde. cokacimcoook
Kızlar herşey o kadar güzel gidiyorduki bekliyordum bir yerlerden bir pürüz çıkmasını..Bu kadar sorunsuz olmaz diyordum kiii.. Yaa dedikodu yapmış olmak istemiyorum ama birileriyle paylaşmazsam çatlıycam..Benim eltim var..7 yıllık evliler..Kadının materyalist bir dünya görüşü var.Herşey para onun için hayat giyinip takınıp mal mülk edinmekten ibaret..Çok da kıskanç kendisi.Kayınpederim onlara ev almıştı taa yıllar önce, beğenmedi onu sattırdı..Şimdi bizim düğün zamanımız yaklaşınca tutturmuş bize ev alın diye.. Bütün gün ağlıyormuşş kendimi intihar ederim almazsanız diyormuş..Füsuna bana yaptıklarından 1 gr fazlasını yapsınlar, onların yuvalarını yıkarım diyormuş..Zaten beni gördüğünde ezecek gibi bakıyor..Kadın hasta resmen..İşi gücü bırakmış ince hesaplar peşinde..Ben ne yapsamca füsuna bişi alamasalar diyomuş..
Ayy şeydacım bu kadının yaptığı saçmalıkları anlatsam sabaha kadar bitmez..Özcan anlattı bana, yani böyle bir durum var duyarsan şaşırma gibi..Özcan hiç ciddiye almıyor onu ama ben korkuyorm açıkçası çünkü kadının büyüye müyüye de merakı var
Kesinlikle psikolojik sorunları var zaten.. Benim kardeşim bile benden üstün olsa ben bunalıma girerim diyomuş..
Kızlar herşey o kadar güzel gidiyorduki bekliyordum bir yerlerden bir pürüz çıkmasını..Bu kadar sorunsuz olmaz diyordum kiii.. Yaa dedikodu yapmış olmak istemiyorum ama birileriyle paylaşmazsam çatlıycam..Benim eltim var..7 yıllık evliler..Kadının materyalist bir dünya görüşü var.Herşey para onun için hayat giyinip takınıp mal mülk edinmekten ibaret..Çok da kıskanç kendisi.Kayınpederim onlara ev almıştı taa yıllar önce, beğenmedi onu sattırdı..Şimdi bizim düğün zamanımız yaklaşınca tutturmuş bize ev alın diye.. Bütün gün ağlıyormuşş kendimi intihar ederim almazsanız diyormuş..Füsuna bana yaptıklarından 1 gr fazlasını yapsınlar, onların yuvalarını yıkarım diyormuş..Zaten beni gördüğünde ezecek gibi bakıyor..Kadın hasta resmen..İşi gücü bırakmış ince hesaplar peşinde..Ben ne yapsamca füsuna bişi alamasalar diyomuş..
Ayy şeydacım bu kadının yaptığı saçmalıkları anlatsam sabaha kadar bitmez..Özcan anlattı bana, yani böyle bir durum var duyarsan şaşırma gibi..Özcan hiç ciddiye almıyor onu ama ben korkuyorm açıkçası çünkü kadının büyüye müyüye de merakı var
hıhhh işte benim topiğim:)))slm kızlar...geri sayım başlıyor artık:)nikah tarihini alanlar varmı???biz ocakta almayı düşünüyoruz...
Birşey anlatayımda yapar mı yapmaz mı siz düşünün..
Normalde özcanı hiç arayıp sormaz, öyle arayıp hal hatır sormaz ilgilenmez vs.
Bu yaz memleke giitmişti, oradan özcana özel (!) peynir yollamış koca bir kutu..Aramış özellikle senin için yolladım afiyet olsun demiş..Ben onlara kahvaltıya gitmiştim, kayınvalidem ilk kez o sabah açmış kutuyu sofraya getirdi. Özcan peyniri görünce kaptığı gibi götürdü çöpe döktü, kutuyu da aldı götürdü evden attı. Meğer o hafta hergün abisini arayıp özcanla füsunun arası nasıl diye soruyormuş, özcan peyniri görünce niyetini anlamış. Abisi de diyomuşki bizim hanımda sıkıntıdan size sardı dizi yerine sizin aşkınızı takip ediyo..E tabi insan karısına konduramaz böyle şeyleri..Hatta kızlar, annesi ayy oğlum günah dökme peyniri yazıktır filan dedi de kayınpederim kızdı ya hanım bırak döksün başımıza dert almayalım durup duruken dedi..
Bencede canım çok haklısın ama kocası ancak onun kredi kartı borçlarına yetişebiliyor..Kadın bi ayakkabı modelinin her rengini alıyor, 2 milyarlık çantalar kullanıyor. Sırf bizim nişanda takmak için hint işi kelepçe almış eşine sormadan 10 milyara..Adam para yetiştiremiyo.. Kayınpedere yükleniyor o yüzdende.. Zaten çeyiz yerleştirilirken birini takcam onun peşine, kesin bişeyler yapar yoksa..Bizim evimize gelmezmiş öyle diyormuş, tenezzül etmezmiş..Ben köylü kızı kalıyormuşum onun yanında..Hem böyle diyo hemde gizli gizli ingilizce kursuna yazılmış, bana hava atcakmış ben ingilterede kaldım orada öğrendim diye :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?