2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

seydaferat;10747811 [FONT="Comic Sans MS" .!.:

Çook güzel iltifatlarmış walla Reyhancım çok gldm yaa en sewdiği şeyleri sayıyo heralde kaydirigubbakcemile3
[/FONT]

bana bakınca yiyecekler geliyor aklına heralde. cokacimcoook

Kızlar herşey o kadar güzel gidiyorduki bekliyordum bir yerlerden bir pürüz çıkmasını..Bu kadar sorunsuz olmaz diyordum kiii.. Yaa dedikodu yapmış olmak istemiyorum ama birileriyle paylaşmazsam çatlıycam..Benim eltim var..7 yıllık evliler..Kadının materyalist bir dünya görüşü var.Herşey para onun için hayat giyinip takınıp mal mülk edinmekten ibaret..Çok da kıskanç kendisi.Kayınpederim onlara ev almıştı taa yıllar önce, beğenmedi onu sattırdı..Şimdi bizim düğün zamanımız yaklaşınca tutturmuş bize ev alın diye.. Bütün gün ağlıyormuşş kendimi intihar ederim almazsanız diyormuş..Füsuna bana yaptıklarından 1 gr fazlasını yapsınlar, onların yuvalarını yıkarım diyormuş..Zaten beni gördüğünde ezecek gibi bakıyor..Kadın hasta resmen..ışi gücü bırakmış ince hesaplar peşinde..Ben ne yapsamca füsuna bişi alamasalar diyomuş..

akannehir
Şimdi bayılazammm gerçekten..
Nedir bu gelinlerin eltilerden,görümcelerden,kaynanalardan çektikleri yaa yazık günah hiç düşünmüolar..
Nolmş yani sana yapsalar Allah mesut etsin desin kendine yapılanlarla niye kıyaslıoki ayıp yaa..
Sen bunları kimden duydun cnm?
Valla çıldırtır bunlar insanları bırak Allah askna hiiççç ağzını bile açma naparlarsa zaten onlar yapıolar çatlasın patlasın oda inthar edicekmiş bu yüzden pehh kocası demiomu ona ya sen kafayımı yedin bu yüzden inthr edicem fln die saçmalıosun..
Aklı yerinde değil heralde onun bi doktora görünsün..

Ayy şeydacım bu kadının yaptığı saçmalıkları anlatsam sabaha kadar bitmez..Özcan anlattı bana, yani böyle bir durum var duyarsan şaşırma gibi..Özcan hiç ciddiye almıyor onu ama ben korkuyorm açıkçası çünkü kadının büyüye müyüye de merakı var

Kesinlikle psikolojik sorunları var zaten.. Benim kardeşim bile benden üstün olsa ben bunalıma girerim diyomuş..

Canım boşver ya bak eniştemizde söylemiş ciddiye alma diye..
Büyümü :bbo:
O kadarda abartmz heralde ..
Bu konu hakkında kayınvaliden ne dio?
Yanlız eltin gerçekten uçmuş yaa ne demek kardeşm benden üstün olsa insan öle olsun die dua eder beee klava:
İşte bölelerini bnm elime wercekler onları bi güzel yolcam öle sinirimi alırım bak sinirlerm zıpladı yine kötükedihüso

çok üzüldüm füsuncm ya Allah iyi insanlarla karşılştrsn die boşuna dememşler..
yaptıkları çok ayıp gözü doymamış resmn..

hıhhh işte benim topiğim:)))slm kızlar...geri sayım başlıyor artık:)nikah tarihini alanlar varmı???biz ocakta almayı düşünüyoruz...

büyümü Allah korsn cnm bnm yaa :1shok:

hıhhh işte benim topiğim:)))slm kızlar...geri sayım başlıyor artık:)nikah tarihini alanlar varmı???biz ocakta almayı düşünüyoruz...

Hg opuyorumnanaktan
Evet nikah tarihini alanlar veya düğün tarhlerini belirleyenler var aramızda..
Bizde ocakta veya şubatta almayı düşünüoruz..
Siz hangi ay düşünüyorsunuz?

Birşey anlatayımda yapar mı yapmaz mı siz düşünün..
Normalde özcanı hiç arayıp sormaz, öyle arayıp hal hatır sormaz ilgilenmez vs.
Bu yaz memleke giitmişti, oradan özcana özel (!) peynir yollamış koca bir kutu..Aramış özellikle senin için yolladım afiyet olsun demiş..Ben onlara kahvaltıya gitmiştim, kayınvalidem ilk kez o sabah açmış kutuyu sofraya getirdi. Özcan peyniri görünce kaptığı gibi götürdü çöpe döktü, kutuyu da aldı götürdü evden attı. Meğer o hafta hergün abisini arayıp özcanla füsunun arası nasıl diye soruyormuş, özcan peyniri görünce niyetini anlamış. Abisi de diyomuşki bizim hanımda sıkıntıdan size sardı dizi yerine sizin aşkınızı takip ediyo..E tabi insan karısına konduramaz böyle şeyleri..Hatta kızlar, annesi ayy oğlum günah dökme peyniri yazıktır filan dedi de kayınpederim kızdı ya hanım bırak döksün başımıza dert almayalım durup duruken dedi..

Valla canım ondan gelen hiç bişeyi evine sokma ilk olarak ondan snra sana geldiğinde yatak odanın kapısını kilitle dağınık kusra bkma o yzden kapattım de ve sizdeyken gözün hep üzerinde olsun Allah korusun böyle manyaklardan herşey beklenir..
Özellikle çeyiz düzüldüğünde gözün onun üzerinde olsun..
Yanlız hiç bir odana girmesine izin verme..
Ayy gözü olanın gözü çıksın hiççç samimi olmaki yüz bulup hbre evine gelmeesin..
Ya pardonda kocasından istesin ne istiycekse yaa kayınvalidenle kayınpederin nie onlara ev alsınki bidha bikere almşlar zaten böle bi zorunlulukları yok insan böle bişe isterken utanır ya senden kocan sorumlu onlar yapmak zorunda değillerki siz yeni evleniosunz üzerlerine düşen sorumluluğu yapmaya çalışıolar..
Ayy bu utanmasa bidha düğün istiyorumda der hee klava:

Bencede canım çok haklısın ama kocası ancak onun kredi kartı borçlarına yetişebiliyor..Kadın bi ayakkabı modelinin her rengini alıyor, 2 milyarlık çantalar kullanıyor. Sırf bizim nişanda takmak için hint işi kelepçe almış eşine sormadan 10 milyara..Adam para yetiştiremiyo.. Kayınpedere yükleniyor o yüzdende.. Zaten çeyiz yerleştirilirken birini takcam onun peşine, kesin bişeyler yapar yoksa..Bizim evimize gelmezmiş öyle diyormuş, tenezzül etmezmiş..Ben köylü kızı kalıyormuşum onun yanında..Hem böyle diyo hemde gizli gizli ingilizce kursuna yazılmış, bana hava atcakmış ben ingilterede kaldım orada öğrendim diye :))

Evet cnm bncede tak onun peşine birini herşeyi yapabilr..
Ama kandıramıyca biri olsun yoksa atlatır napcaksa yapar..
Pehhh seni köylü kızımı görüomş en nefret ettiğim şeydir insanlara yukardan bakmaları küçük görmeleri klava:
Allah kocasına sabır versin yaa..
Takıntılı belli aşşalık kompleksi var hatunda ayy ben dayanamazdım heralde ya nefret ederim böle içten pazarlıklı kişilerden klava:

Bu arada gelmesin dha iyi sanki sen çokmu meraklısın onun surtını görmeye her geldiğinde tedirgin olcksn..
Yaa Füsuncum çok merak ettim kendisi Paşa kızı falanmı?
Evlenmeden önce köşklerde falanmı kalıomş hanımsultan?

Bana da çok batıyor işte..Haftaya mobilya alacağımızı duymuş, önce bana ev alın diye tutturmuş Kayınpedere o kadar yalvarmış ki adam ne diyeceğini şaşırmış..Yani bizim herşeyimizden mecburen kısılcak gibi görünüyor Çünkü kayınpeder kalbinden rahatsız ve adamı günde 10 kere arayıp bunaltıyomuş, adamcağız fenalaşmış..Yazık ya adama bişey olcak diye çok endişeleniyorum..

Son düzenleme:
Babası hiperzenginlerdendi ama çarçur ettiler şimdi ellerinde bişeyleri kalmadı malesef.. Kız rahat hayata alışmış ve kaynım şu an o lüksü sağlayabilecek kadar kazanmıyo.. Gerçi, normalin üstünde bir geliri var aylık 6-7 milyar gibi ama yetmiyo işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…