2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Yaa gelmez olur mu..Keşke gelmese ama oyun yapıyo o..Arayıp özellikle davet etmemi yalvarmamı bekliyo kiii çooook bekler dahaa...

Kayınpeder Ramazanda derneklerinde bütün akrabalarına davet verdi..Hanımefendi mübarek günde süpper mini bir etekle geldi ve mescide ayakkabılarıyla girdi..Ben namaz kılıyorum bi baktım gözümün önünde çakkıdı çakkıdı topuklularla yürüdü geçti arkama oturdu.Bana saygın yoksa bile Allahın evine saygın olsun ama nerdeeeee..

Bide diyoki ay bugün hatim duamızı yaptık çok şükür bu Ramazanda da bi hatimim oldu, halbuki daha Fatiha okuyamaz :))))

Yazık günah nası bi insan bu yaa adama ne sölüyosun git kocanla derdini hallet..
Allah askına Füsun kocası hiç mi bişey demio bu kadına ya napıosun sen ne rahatısz ediosun bnm ailemi babamı die..
Kesnlikle iş kocasında biter bi dur demesi lazım kocasının..

Valla cnm geçmiş geçmşte kalmıştır kendini çok yükseklerde görmesin madem o kdr yüksekte kayınpederinden ev dilenmesin :umursamaz:
Eee o parada yetmiosa yuhh yaa işte başta gözü doysun diye buna denio heralde..
Allah onuda elinden alır görür o zmn..
Şükretmeyi öğrensin birazda klava:

Yaa gelmez olur mu..Keşke gelmese ama oyun yapıyo o..Arayıp özellikle davet etmemi yalvarmamı bekliyo kiii çooook bekler dahaa...

Bide yalvarmanımı bekler akannehir
Bence böyle karakterdeki insanları pskloklar bile çözemezz kafamçokkarıştı

Yok artık yaa bukdr da cahil saygısız olamaaz bi insan artıkk klava:

Bide diyoki ay bugün hatim duamızı yaptık çok şükür bu Ramazanda da bi hatimim oldu, halbuki daha Fatiha okuyamaz :))))

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Hayrına öğret cnm sen ona yaa

Bencede canım sana katılıyorum ve bundan fazlası gelmiyor malesef elimden ha bide dua ediyorum Allahım bu kadını benim yuvamdan uzak tut diye..

Kocası hiç tepki vermiomu bu olanlara..
Etrafnda olup bitenden bu kadarda bihaber olamaz heralde bi insan..
Babasını arayp rahatsız ettiğini biliodur en azından..

Ya bide öyle iyi oynuyoki ben anlamıyorum..Bişeyler anlatıyo sallıyo bana ben aaaaa gerçekten mi oo süper filan diyorum. Özcan ya füsun sende ne keksin bi öğrenemedim ona inanmamayı diyo :)) Bi kere kayınvalidemlere yemeğe gittik onlar da gelmişti, Bunun gözleri şiş surat asık filan, hayırdır dedim.Ayy arkadaşlar bizdeydi sabaha kadar okey oynadık sohbet ettik uykusuzum dedi.Bende yedim tabi..Meğer sabaha kadar TV izlemiş tek başına, kaynım mışıl mışıl uyurken :))

Kocası hiç tepki vermiomu bu olanlara..
Etrafnda olup bitenden bu kadarda bihaber olamaz heralde bi insan..
Babasını arayp rahatsız ettiğini biliodur en azından..

Ben kaynıma da büyü yapıldığını düşünüyorum şeydacım yoksa mümkün değil bu kadar tepkisiz kalması.. :umursamaz:

iyi akşamlar arkadaşlar:)))

füsuncum Allah kolaylık versin canım biraz okudum da çok can sıkıcı bi kadın ya elinden geldiğince mesafeli olmaya çalış ger.ekten acayip bi kadın(((

Bildiğin uydurukcu yani sırnaşık şey
İşte böyle insanlar tamamen sorunlu kesinlikle doktora gitmeli..
Uzak dur cnm..
Şimdi kiradamı oturuyorar eltilerin?

Ben kaynıma da büyü yapıldığını düşünüyorum şeydacım yoksa mümkün değil bu kadar tepkisiz kalması.. :umursamaz:

Biliyor ve tepkisiz kalıyor yani Füsuncum yanlış anlamadım dmi?

Evet şeydacım biliyor ve çok garip bir şekilde tepkisiz kalıyor, herkes şaşırıyor bu haline..Sibelcim gerçekten tuhaf bir kadın, korkuyorum kendisinden..Bunlar anlattığım birkaç örnek, bunun gibi bi sürü vukuatı var..Kızlar dua edin bana..

Canım Allah yardımcın olsun yaa :Saruboceq:
Kocası tepkisiz kalıyorsa şaşırtıcı denecek derecede o zaman kendinden,eşinden ve evinden uzak tut o bayanı Füsuncum..
Senden uzak kime yakın olursa olsun..
Allahından bulsun..

ya büyü olayı tamam başta nomal gelmeyebilir ama bu tarz kadınların başvurdukları şey zaten.abinizin bu kadar sabit davranması bunlara sakin kalması olağan dışı..ama gerçekten şeydanın dediği gibi evde değer verdiğin şeyleri onunla asla paylaşma ve özellikle yatak odana giremesin kapı eşiklerine de dikkat et diyim böyle insanlar saçma sapan şeylerle materyallerle huzur bozmaya birebir maalesef(( Allah böyle kadınlardan uzak tutsun sizi ve hepimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…