- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #7.861
Bana da çok batıyor işte..Haftaya mobilya alacağımızı duymuş, önce bana ev alın diye tutturmuşKayınpedere o kadar yalvarmış ki adam ne diyeceğini şaşırmış..Yani bizim herşeyimizden mecburen kısılcak gibi görünüyor Çünkü kayınpeder kalbinden rahatsız ve adamı günde 10 kere arayıp bunaltıyomuş, adamcağız fenalaşmış..Yazık ya adama bişey olcak diye çok endişeleniyorum..
Babası hiperzenginlerdendi ama çarçur ettiler şimdi ellerinde bişeyleri kalmadı malesef.. Kız rahat hayata alışmış ve kaynım şu an o lüksü sağlayabilecek kadar kazanmıyo.. Gerçi, normalin üstünde bir geliri var aylık 6-7 milyar gibi ama yetmiyo işte..
Yaa gelmez olur mu..Keşke gelmese ama oyun yapıyo o..Arayıp özellikle davet etmemi yalvarmamı bekliyo kiii çooook bekler dahaa...
Kayınpeder Ramazanda derneklerinde bütün akrabalarına davet verdi..Hanımefendi mübarek günde süpper mini bir etekle geldi ve mescide ayakkabılarıyla girdi..Ben namaz kılıyorum bi baktım gözümün önünde çakkıdı çakkıdı topuklularla yürüdü geçti arkama oturdu.Bana saygın yoksa bile Allahın evine saygın olsun ama nerdeeeee..
Bide diyoki ay bugün hatim duamızı yaptık çok şükür bu Ramazanda da bi hatimim oldu, halbuki daha Fatiha okuyamaz :))))
Kocası hiç tepki vermiomu bu olanlara..
Etrafnda olup bitenden bu kadarda bihaber olamaz heralde bi insan..
Babasını arayp rahatsız ettiğini biliodur en azından..
Ya bide öyle iyi oynuyoki ben anlamıyorum..Bişeyler anlatıyo sallıyo bana ben aaaaa gerçekten mi oo süper filan diyorum. Özcan ya füsun sende ne keksin bi öğrenemedim ona inanmamayı diyo :)) Bi kere kayınvalidemlere yemeğe gittik onlar da gelmişti, Bunun gözleri şiş surat asık filan, hayırdır dedim.Ayy arkadaşlar bizdeydi sabaha kadar okey oynadık sohbet ettik uykusuzum dedi.Bende yedim tabi..Meğer sabaha kadar TV izlemiş tek başına, kaynım mışıl mışıl uyurken :))
Ben kaynıma da büyü yapıldığını düşünüyorum şeydacım yoksa mümkün değil bu kadar tepkisiz kalması.. :umursamaz:
s.a bende 2010 gelini olacam inş
Evet şeydacım biliyor ve çok garip bir şekilde tepkisiz kalıyor, herkes şaşırıyor bu haline..Sibelcim gerçekten tuhaf bir kadın, korkuyorum kendisinden..Bunlar anlattığım birkaç örnek, bunun gibi bi sürü vukuatı var..Kızlar dua edin bana..
a.s canım hayırlısı inş:) tarih belirlediniz mi peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?