2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Ya bide benim ailemin başına da böyle bir olay geldi kızlar zamanında ve annemle babam ayrılacak noktaya geldiler..Annem 1 ay eve giremedi, girdiği an ağlama krizlerine giriyodu babama saldırıyodu.. Sonra evimizdeki gömme dolabın iç tarafındaki duvardan bir muska çıktı..Orayı kırıp yerleştirmişler..

a.s. hoşgeldin aramıza canım :1hug: Hayırlı olsun ve Allah tamamına erdirsin Tarih belli mi?

h.b ALLAHIN SELAMI ÜZERİNİZE OLSUN hiç üzülme felak naz ve ayetel kursi oku üfle birşey tutmaz büyü fln benim yengemde ölemiş anneme cok büyü yapmıs ama ALLAHA ısmarladık suan görüşmüyorum

sağlık olsun yaşanabilir doğal bişeydir inşallah bu evliliğin ömürlük olur:) heyecan olmalı ama sevdiğin biriyse hele:) bak biz seni burda heyecanlandırırız merak etme:)))

Neysee ben çok etkilendim konuyu değiştiriyorum kızlar..Sizinde canınızı sıktıysam nolur kusura bakmayın, anlatıp üzerimdeki yükü azaltmak istedim bi an..Elixir 7. aya ne kaldı şunun şurasında canım zaman geçiverir ve yaklaştıkça heyecanlanırsın ya evlilik güzel şey :)

yengemde amcamın karsı babamın kısmeti bağlansın diye yaparmıs babam hep işsiz kalırmıs hatta ananem biber toğumunu ataraken yakalamıs yengemi inanırmısınız şimdi kızları bile aynı anaları

annemlerin de yorganından çıkmış(( artı yengem de bizim eski evde yapmıştı(( ve bunun çevremde çok örneğini de gördüm inanıyorum bu nedenle(( ya büyü yapanlar hak dünyada ebedi cehennemle cezalandırılacaklarını bilmiyolar mı acaba çok merak ediyorum(( Allah ıslah etsin bunları ya((

Allah razı olsun canım sağol ALLAH SENİ KORUSUN

Okuyorum okumasına da yaşanmış bir olay var önümde o yüzden çok tedirginim canım..Neyse Allaha emanetiz diyip konuyu değiştiriyorum yoksa bu gece uyuyamıycam..Sağolun değerli tavsiyeleriniz için canlarım :1hug:

ne kusuru füsunum ya sıkıntımızı paylaşıcaz tabiiki terapi gibi geliyo valla:)) sen rahatla yeter canım benim:)))

DUALAR MÜŞTEREKTİR banda dua edin ALLAH rızası için hemen 7. ay gelsiiiiiiiiiiiin aşkitomu cok seviyorummmmmm opuyorumnanaktan

tamam değiştirelim konuyu:))))

kaynanamı dün taburcu ettik kızlar:))) ve alptekin de bulaşık makinemizle ocağımızı aldı şükürrr:))))

Amin canımm yaa aciz insanlar bunlar..

akannehir
İnanamıyrum cnm yaa Allah korusun böle insanlardan biziii.. :Saruboceq:

İnşallah bi ömür mutlu olun canım :Saruboceq:

Canım rahatlamak istediğin her an anlatabilrsn biz dinleriz skntı yapma kendine bizi üzdün fln die Füsuncum..

Canım bilmiolar yada işlerine gelmo heralde lmaz:

Biz haftaya mobilyalarımızı alacağız arkadaşlar öyle heyecanlıyımkiiii :)

Ayy evet cnm söylemiştin..
Seçtiklerinizi alcaksınz dmi..
Yemek odsı koltuk takımı ve yatak odasını alcaksnz dmi cnm oturma odasına ne alcanıza karar verdinzmı?

tamam değiştirelim konuyu:))))

kaynanamı dün taburcu ettik kızlar:))) ve alptekin de bulaşık makinemizle ocağımızı aldı şükürrr:))))

Hayırlı olsun cnm aldıklarını iyi günlerde kullan inşallah Sibelcim :Saruboceq:
Kayınvalidenin durumu iyimi şmdi cnm?

bizde cumartesi günü herşeyi aldık bile gerçi daha cok var ama zaten taksitleri ancak bitiyo gittik ikimiz beğendik aldık çok şükür

İyi yapmışsınz cnm evlendiğinzde taksit ödemek zorunda kalmazsınz en azından..
İyi günlerde kullanman dileğiyle :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…