- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #7.881
a.s. hoşgeldin aramıza canım :1hug: Hayırlı olsun ve Allah tamamına erdirsinTarih belli mi?
sorma canım daha epey var ama sonucta 2010 gelini olucam ALLAH izin verirse daha önce evlendiğim için cok heycankı değilim ama epey gecti ayrılalı hayırlısı 5aydır nişanlıyız 7.ay düğün inşdelikafadulden
Ya bide benim ailemin başına da böyle bir olay geldi kızlar zamanında ve annemle babam ayrılacak noktaya geldiler..Annem 1 ay eve giremedi, girdiği an ağlama krizlerine giriyodu babama saldırıyodu.. Sonra evimizdeki gömme dolabın iç tarafındaki duvardan bir muska çıktı..Orayı kırıp yerleştirmişler..
Ya bide benim ailemin başına da böyle bir olay geldi kızlar zamanında ve annemle babam ayrılacak noktaya geldiler..Annem 1 ay eve giremedi, girdiği an ağlama krizlerine giriyodu babama saldırıyodu.. Sonra evimizdeki gömme dolabın iç tarafındaki duvardan bir muska çıktı..Orayı kırıp yerleştirmişler..
Neysee ben çok etkilendim konuyu değiştiriyorum kızlar..Sizinde canınızı sıktıysam nolur kusura bakmayın, anlatıp üzerimdeki yükü azaltmak istedim bi an..Elixir 7. aya ne kaldı şunun şurasında canım zaman geçiverir ve yaklaştıkça heyecanlanırsın ya evlilik güzel şey :)
h.b ALLAHIN SELAMI ÜZERİNİZE OLSUN hiç üzülme felak naz ve ayetel kursi oku üfle birşey tutmaz büyü fln benim yengemde ölemiş anneme cok büyü yapmıs ama ALLAHA ısmarladık suan görüşmüyorum
Neysee ben çok etkilendim konuyu değiştiriyorum kızlar..Sizinde canınızı sıktıysam nolur kusura bakmayın, anlatıp üzerimdeki yükü azaltmak istedim bi an..Elixir 7. aya ne kaldı şunun şurasında canım zaman geçiverir ve yaklaştıkça heyecanlanırsın ya evlilik güzel şey :)
Okuyorum okumasına da yaşanmış bir olay var önümde o yüzden çok tedirginim canım..Neyse Allaha emanetiz diyip konuyu değiştiriyorum yoksa bu gece uyuyamıycam..Sağolun değerli tavsiyeleriniz için canlarım :1hug:
Biz haftaya mobilyalarımızı alacağız arkadaşlar öyle heyecanlıyımkiiii :)
ya büyü olayı tamam başta nomal gelmeyebilir ama bu tarz kadınların başvurdukları şey zaten.abinizin bu kadar sabit davranması bunlara sakin kalması olağan dışı..ama gerçekten şeydanın dediği gibi evde değer verdiğin şeyleri onunla asla paylaşma ve özellikle yatak odana giremesinkapı eşiklerine de dikkat et diyim böyle insanlar saçma sapan şeylerle materyallerle huzur bozmaya birebir maalesef (( Allah böyle kadınlardan uzak tutsun sizi ve hepimizi
sorma canım daha epey var ama sonucta 2010 gelini olucam ALLAH izin verirse daha önce evlendiğim için cok heycankı değilim ama epey gecti ayrılalı hayırlısı 5aydır nişanlıyız 7.ay düğün inşdelikafadulden
annemlerin de yorganından çıkmış(( artı yengem de bizim eski evde yapmıştı (( ve bunun çevremde çok örneğini de gördüm inanıyorum bu nedenle (( ya büyü yapanlar hak dünyada ebedi cehennemle cezalandırılacaklarını bilmiyolar mı acaba çok merak ediyorum (( Allah ıslah etsin bunları ya ((
Biz haftaya mobilyalarımızı alacağız arkadaşlar öyle heyecanlıyımkiiii :)
Amin inş elixircim
tamam değiştirelim konuyu:))))
kaynanamı dün taburcu ettik kızlar:))) ve alptekin de bulaşık makinemizle ocağımızı aldı şükürrr:))))
bizde cumartesi günü herşeyi aldık bile gerçi daha cok var ama zaten taksitleri ancak bitiyo gittik ikimiz beğendik aldık çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?