- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #7.901
benim bayağı bi karışık olcak ama nişanım 24 ocak olcak inş:) (2 gün önce şubata ertelemek istediğimi söyledim sözlüme ama ailem de bidaha ertelemek istemiyo bakalım)senin tarih ne zaman cnm
benim bayağı bi karışık olcak ama nişanım 24 ocak olcak inş:) (2 gün önce şubata ertelemek istediğimi söyledim sözlüme ama ailem de bidaha ertelemek istemiyo bakalım)
düğünüm kesin mayıs diyorduk ama mayısta sınavım var hazirana da kalabilir nisanda da olabilir bilmiyorum
Hayırlı olsun cnm aldıklarını iyi günlerde kullan inşallah Sibelcim :Saruboceq:
Kayınvalidenin durumu iyimi şmdi cnm?
Niye ertelemek istiyosun cnm?
çok teşekkür ederim şeydacım:)kayınvalidem iyi sadece pansumana gidicek belli aralıklarla şekeri devamlı yükseliyo bakalım inş iyileşir
çünkü nişan alışverişini aileme yük olmadan yapmam lazım.ocakta işe girsem ilk maaşımı alırım enazından aileme fazla yük olmam diye düşündüm.ama annemler 24 ocak olsa iyi olur diyo sözü fazla uzattık çünkü...fena sıkışıcaz ocak olursa bakalım...
Allah şifasını versin cnm :Saruboceq:
Şeker hastalarının perizleri oluo ona uyuyo dimi kayınvaliden..
Canım sizde en aza indirin alışverişte alcaklarınızı böylece hem çk şeyle uğraşmamş olursun hem çokta masraf olmaz..
Nişan alışverişi derken neyden bahsediosun cnm?
Sözlünün nişan kıyafeti ayakabısı fln ve nişan bohçalarındanmı?
yediklerine çok dikkat ediyo ama aşırı kilo kaybetmiş bi de haftada 3 kez dialize gidiyor ya o da yıpratıyor annemi.ayaklarının yaptığı ağrı şekeri yükseltir mi?yani herşeye dikkat etse de şekerinin çıkmasını buna bağlıyorum ben
evet onlardan bahsediyorum.ailem enaz binlira yanımızda olmalı diyor annemler.tam olarak bohçada bulunanları bilmiyoruz bile.fiyat araştırmasına başlicaz önümüzdeki hafta eğer bohça olayını atlatırsak nişan 24 cakta olcak
Valla bilmiorumki cnm doktora sormak lazım..
Valla canım ailelerede bohça yapılcaksa baya skntılı olur..
Nefret ediyorum o bohça muhabbetlerinden erkeğin hazırladığndada sen gidiosun alışverişe sizin hazırladğnzlada sen uğraşıosun herşey kızın başında oluo yani..
Bizim sözde bana ve Ferhata bohça yapıldı ama büyük bi bohça olmadı nişan yapmıycas ztn bide düğün alışverişi olcak o zmn belki ailelerede bohça olur ama hiç yapmak istemiorum o strese giremem gözüm yemio yani..
Valla ben sna bildiklerimi sayıyı cnm..
Traş takımı
Traş losyonları
Röpteşambır
Çamaşır
Terlik
Çorap
Havlu
Lif
Parfüm
Aklıma gelenler bunlar cnm ama sitede war hazırlayanların yazdıkları ordan dha iyi öğrenebilrsin..
Ailesinede yapcaksan hepsine birer çamaşır,çorap,havlu,tülbent,seccade,terlik fln koyuluo..
sağol canım benim:)) ailelere çıkmicak sadece gelin ve damat için ama benim annem hazırlamak istiyo detaylı olmasa da enazından hatıra hediye vermek istiyo.bizim de sözde bohça çıkmadı.tek bohça yapılcak nişanda sadece.bunlar notumda vardı ama çarşıya çıkıldığında artabiliyormuş bende merak ediyorum bi atlatsak hayırlısıyla((
buarada yılbaşı hediyesi adım aşkıma:))) benim bi mavi çizgili gömleğim vardı çok seviyodu modelini şansa ben de erkek versiyonunu buldum bugün:))) mavi ince çizgili gömleği kıravatı ve kol düğmesi:)))
aşkımın yeniyıl hediyesi de pazar günü yaptırdığım kozmetik alışverişi oldu:))))
siz naptınız hediye olarak?
Canım artıyosa bayanınkinde artıodur özellikle çamaşırcıda ve kozmetkcide seçemeyip bi kaçtane alabilrsn..
Erkeğede çamaşırı birertane deil dha fazla koyabilrsn cnm..
Eğer annen illa yapmak istiosa dediğim gbi ailelere ufak bohçalar yapabilrsnz bayanlara tülbent,Lif,terlik,havlu koyar erkeklerede havlu,seccade,terlik koyar olur biter çok detaylı yapmazsınız cnm..
İyi günlerde kullanın yeni yıl hediyelerinizi cnm :Saruboceq:
benim bu şansım asla olmicakher yeni yılı ailemle geçirme izni aldım alptekin çalışıyo olcak çünkü
aynen dediğin tarzı uygulicaz inş..ama ailemi de sarsmadan yapmak istiyorum nişan alışverişini.hayırlısıyla atlatırız inş..
Sende onun yanında olamazmısn cnm?
Canım bu ailelere olan bohçalar çok fazla tutmaz zaten..
Biraz biraz kenara para atmaya çalş cnm dha az yük olursun çalışırsanda zaten kartla fln alırsanız taksitlerini sen ödersn..
yeni yılda nişanlım askerde bişey alamıcam :):)alıp kenara atsam daha mantıklı:):)
:) öyle daha iyi olur:))) geldiğinde yeni yıl hediyesini gecikmiş olsa da alması çifte sevinç olur bence:)))
dimii ama :)):gelsinnnnde hediye işi kolayyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?