2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

canım kayınvalidemler çok anlayışlılar,tüm gece boyunca bi koltuğa baktım göz göze gelip güldük,halimiz gerçekten de çok komikti,nişanlım bana kalırsa çok fazla beğenmedi ama benim içime sinsin diye güzel güzel ben beğendim dedi,belkide şuan için yapılacak ekstra masraftan kaçındı,ama herşeyin bir telafisi var,yorumlarınızla moral buldum kızlar,aklıma koltuk örtüleri geldi,geçen gün babam desen desen koltuk örtüleri kataloğu getirdi,aklınıza ne desen geliyorsa o kadar şık şeyler varki,öylede süsleyebilirim bir kısmını,,
elimiz bolarıncada kendime en güzelinden alıcam,kendime söz verdim kaydirigubbakcemile2

bide maddı acıdan düğün edemeyız bız zaten okadar esyayı falan bırlıkte alcaz bıde düğün olmaz
bende sevmıyom zaten

h geldın a.s.

aynen canım maddi açı daha ağır basıyo,otelde kır düğünü olsa kimse hayır demez tabikide ama gönül neler istiyoda neyse,başka türlü olmıcaksa da olmasın zaten..

oh oh nikah yapanlar çoğaldı yanlız değilimm kaydirigubbakcemile2
peki kına gecesi yapacakmısınız kızlar? yapacaksanız nerde yapıcaksınız?
ben çok istiyorum,sevdiklerim bari düğünde eğlenip göbek atamadı bugünde eğlensinler istiyorum,
hem kınaya herkes gelmediği için daha samimi bir ortam olur diye düşünüyorum
ama nerde yapıcam hiç bir fikrim yok,bazen düşünüyorum da fisfisfis düğün salonu tutsak çok masraflı olur,onun yerine düğün yapsam daha iyi,evde olsa alt kata ses gider,komşular rahatsız olabilir,
hem ev dar,nerde oynasınlar,uzak bi yere yapmıyım gelip gidemezler falan derkeeeennn bu sorular içinde
boğuluyorum kızlar,sizler ne düşünüyosunuz merak ettim

düğün salonuı boş bir kahve veya dükkandan daha ucuz hayatımm

çünkü kınayı hafta içi yapabilirsin ben nişanımı salonda yaptım

kınayıda aynı yerde yapıcamm okadra uygun fiyat veriyolarki

çünkü içinde pastası sanatçısı videosu falan olmicakk hafta içi zaten yarı yarıya

şöle söyliyim nişan salonum 2000 ytl idi kına için 300 dediler

üstelik boş dükkan 500-600 diolar klimalı saten masaörtülü harika oluyo

ay inanmıyoruuumm ne kadar uygunmuş,bende sırf kına için salon olursa 1000-1500 lira demiştim kendi kendime,ee süpermiş ya,bizim burda bir düğün salonu var,bi büyük salonu var bide küçük salonu var,bi ara bakmak lazım,,

annem hiiiç bilmez,bende bilmem..
hatta hayatımda sadece 1 kereye kınaya gittim,onda da küçüktüm onu bile hatırlamıyorum
ama sağolsun hem kk dan sizler hemde kendi arkadaşlarım bana yardımcı oluyorlar..

ayy şaşırdım cnmmm...ilk defa gitmene :):)

artık kurtlarını kısmetse kendininkinde dökersin...

ozman sna analatayım cnm neden kına da uygun..

benim nişanımda 10 katlı pasta vardı kırmız halılar meşaleler fotoğraf çekimleri video çekimleri

ist dışında olup gelemeyenler için internetten canlı izleme imkanı işte şarkıcılar,servis elemanları

yani fazlasıylaaa detay....

birde düğünlere katılım fazla olsun diye herkes hafta sonu yapar

hafata içi salonlar yatar adamlarda değerlendirmek için yukarıda anlattığım ekstralarda içinde

olmadığı için fiyatı uygun veriyolar cnmgamyoncuiremsu

merhaba bayanlar 2010 haziran gelini olacağım nasipse:teytey:

Hoşgeldin cnm aramıza

Kızlar ben kınayı büyük ihtimal komşunun terasında yapıcam benim düğün olacağı için zaten bi masrfa kına için ayrı masrafa gerek duymadım ama belli olmaz güzel bi cafe yada dükkan bulursak ordada olabilir kararsızım kınayıda hiç sevmem yaktırır yaktırmaz hemen yıkıycam kaydirigubbakcemile3

bende sevmem kınayı asıl konu ben ağlayamam gülme krizi tutmazsa iyidir
ay kankamınkinde ne gülmüştük ya açıolar başını bakıyolar özgeee ağladınmıı yokkk be nerde dioo ama hepimiz krizdeydikk gülmektenn..

adettndirde nasıl ağlicam zemuszemus

evt salonlar cok uygun olur kınada
bende salon tutcam kısmetce
çünkü benım usak laz horon kolbastı oynamazsa olmaz karısık olcak kadın erkek
herkes göcek atsın dıye

ay valla ben kınada bi ağlarıım beni tutabilene aşk olsun,
videosunu izlerken bile ağlamaktan helak oluyorum,bana noluyosa kaydirigubbakcemile3
bende kınadan nefret ederim,özelliklede kokusundan,zaten yakılır yakılmaz gider yıkarım.
keşke şöyle lokal,cafe gibi bi yer olsaydı ne süper olurdu,
şimdi internetten düğün salonunun kına albümüne baktımda kızlar
salonun yarısından fazlası boş,çok garip geldi,ben kendimi kimsesiz gibi hissederdim

Ben güzel acıklı bi türkü söylerlerse ağlarımda yüksek yüksek tepelere nedense beni hep güldürüyo sırnaşık şey

evt salonlar cok uygun olur kınada
bende salon tutcam kısmetce
çünkü benım usak laz horon kolbastı oynamazsa olmaz karısık olcak kadın erkek
herkes göcek atsın dıye

Bizimde düğün çok kalabalık olacakmış rahat rahat horon edilsun diye büyük pistli salon tuttuk bide ben öğrensem şu horunu nişanlıma öğret diyorum kendi havalarunda oynada bizumkiler eksuk kalsın diyo kaydirigubbakcemile2

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…