2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Kızlar ben çıkıorum Kusencimle muhabbt edicem hade kendinize dikkt edin çok öptm görüşürs Şeniz :a015:

Su karısı çok kalma bak kalkamıcan snra sabah hadi görüşürs kıslar by by

iyi geceler seydaferat iyi muhabetler rin olsun:1rolleyes:

Kızlar ben çıkıorum Kusencimle muhabbt edicem hade kendinize dikkt edin çok öptm görüşürs Şeniz :a015:

azgın karı Allah seni ne etmesin emiii ya koptummm:roflol::roflol:
katır gücümü var 10 herifmişdelikafaduldendelikafadulden

öle tabi 10 herife on karı...zemuszemus
laelaelaelaelae

allah seni ne etmesin beadelikafadulden

kocamdan ayrı etmesin de ne ederse etsindelikafadulden( töbe töbe)
efferimmmmmmmsırnaşık şey

:roflol::roflol: sapık komşu dağ evine çiftlik evine filan git yerleşsırnaşık şeysırnaşık şey

kız dağ evide olmaz hayvanlar şehire iner sıkıntı olur sonra aşağılarda...aklinialirimsmilenaniknanik

ümmücan lan ben 13 e düşmedim daha bitlise selam etmiyorum:S:S
ben bugün diyarbakıra selam ettim ama sevdiğim dediki 1 gün azaldı dedi denizliye etmicem 19 a geçtim düzelt onu deli karu:icecream:

Allah'ıımmmm eski ümmü geri döndü akannehir sırnaşık şey sırnaşık şey

Yafru kusencm kızıo çıkıorumm hepinizi öptmm..
Kızım saat 12 oldu çık artk sende işlern war bide yatmadan önce hade görüşürs by Şeniz :a015:

geldim tabi tatlım ama sen kaçıyon bu seferde cansuysa çok slm söle öpüyorum kocamn kocaman ii geceler...opuyorumnanaktan

ümmücan lan ben 13 e düşmedim daha bitlise selam etmiyorum:S:S
ben bugün diyarbakıra selam ettim ama sevdiğim dediki 1 gün azaldı dedi denizliye etmicem 19 a geçtim düzelt onu deli karu:icecream:

hadi yaaa yanlış anladım o zaman düzeltirim hemen baya bi özel mesaj gelmişde kafam karıştı herhalll...kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…