A
akudunu_makudunu
Ziyaretçi
- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #12.101
valla o benden kuduruk ben ondan kudurk biz deil komşular yandı bence...:roflol::roflol::roflol:
efferimmmmmmmsırnaşık şey
Aaaa senden önemli bi işim yok tebiiii seninle uğraşmıorm ama kuzu ya sırnaşık şey
valla o benden kuduruk ben ondan kudurk biz deil komşular yandı bence...:roflol::roflol::roflol:
Hadi ben de çıkıyorum spor yapacam öptöm beni sevenleri delikafadulden
Kızlar ben çıkıorum Kusencimle muhabbt edicem hade kendinize dikkt edin çok öptm görüşürs Şeniz :a015:
Su karısı çok kalma bak kalkamıcan snra sabah hadi görüşürs kıslar by by
anam şeyda nereyeee
Yafru kusencm kızıo çıkıorumm hepinizi öptmm..
Kızım saat 12 oldu çık artk sende işlern war bide yatmadan önce hade görüşürs by Şeniz :a015:
azgın karı Allah seni ne etmesin emiii ya koptummm:roflol::roflol:
katır gücümü var 10 herifmişdelikafaduldendelikafadulden
öle tabi 10 herife on karı...zemuszemus
laelaelaelaelae
allah seni ne etmesin beadelikafadulden
efferimmmmmmmsırnaşık şey
:roflol::roflol: sapık komşu dağ evine çiftlik evine filan git yerleşsırnaşık şeysırnaşık şey
Allah'ıımmmm eski ümmü geri döndü akannehir sırnaşık şey sırnaşık şey
Kızlar ben çıkıorum Kusencimle muhabbt edicem hade kendinize dikkt edin çok öptm görüşürs Şeniz :a015:
Su karısı çok kalma bak kalkamıcan snra sabah hadi görüşürs kıslar by by
Yafru kusencm kızıo çıkıorumm hepinizi öptmm..
Kızım saat 12 oldu çık artk sende işlern war bide yatmadan önce hade görüşürs by Şeniz :a015:
ümmücan lan ben 13 e düşmedim daha bitlise selam etmiyorum:S:S
ben bugün diyarbakıra selam ettim ama sevdiğim dediki 1 gün azaldı dedi denizliye etmicem 19 a geçtim düzelt onu deli karu:icecream:
ümmücan lan ben 13 e düşmedim daha bitlise selam etmiyorum:S:S
ben bugün diyarbakıra selam ettim ama sevdiğim dediki 1 gün azaldı dedi denizliye etmicem 19 a geçtim düzelt onu deli karu:icecream:
:uhm::uhm:
boşver balım sen asker beklemion demiakannehir:uhm::uhm:
hadi yaaa yanlış anladım o zaman düzeltirim hemen baya bi özel mesaj gelmişde kafam karıştı herhalll...kaydirigubbakcemile3
anlamazsın tabi tatlım biz asker yolu beklioz bi topikte takılıyoz orda şafak listesi var bu şahsın isminide zar zor kaydettik oraya şimdi su koyveriyo habire...
anlamazsın tabi tatlım biz asker yolu beklioz bi topikte takılıyoz orda şafak listesi var bu şahsın isminide zar zor kaydettik oraya şimdi su koyveriyo habire...
sen kaç yaşındasın akudunu makudunu
:uhm:hımmm ölemi yaw bunların yası kac ki askerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?