E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #1.181
ya kızlar bide ben kaynanamı öle 2 güne bi aramıyorum .ne bilim öle içimden gelmiyo sizler ne sıklıkta görüşüyosunuz .nişanlanalı 1 ay olcak kayınbabamı enson nişanda gördüm ve konuştum.onlar öle bi lgisiz olunca bende pek düşmüyorum.aramak için aramakta istemiyorum.biz nişanlımla gayet iiyiz ama .
ben bit yıldır sözlüyüm 1 aydırda nişanlı cnm bir kandilde aradım okadar
onlar arar benii...
bişey söyliyimmi onlarda aramıyorsa bırak tınlama mesafe iyidir eminimki ordayken samimi
davranıyolardır..
bende seviyodum ama beni soğuttular hep.nişanda 2 tane incecik bileziği akınca herkesin suratı düştü biizn taraftan başladılar sallmaya .bu ne böle kandırdılar bizi die baştan konuşmasan böle olurda nelr nelrr.bende nşanlıma düzgünce dedimki bunları ben modelini beğnemedim aşkım değiştirrimsin oda tamam deid konuyu öle kapttım yoksa uuuu vehh.keşke tınlamasam herkesi ama etki altında kalınıyo ister istemes.annelr hiç aramıyodu kaynanam glili.dedimki yeter yoruldum 2 haftada soğuttuz beni dedim.neyse ne evleniyim sorun çıkmasın yeter dedim öle yumuşattım herkesi çok çektim çokkkk
kızlar kon uyu bölüyorum ama 30 unda birinci yılızı sözümüzünn
hatırlarmı benimkisi bide pazara denk gelio hafat içi olsa çiçek gönderirdi işyerinee
napar acama hatırlarmıı hatırlamazmıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?