2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

ya kızlar bide ben kaynanamı öle 2 güne bi aramıyorum .ne bilim öle içimden gelmiyo sizler ne sıklıkta görüşüyosunuz .nişanlanalı 1 ay olcak kayınbabamı enson nişanda gördüm ve konuştum.onlar öle bi lgisiz olunca bende pek düşmüyorum.aramak için aramakta istemiyorum.biz nişanlımla gayet iiyiz ama .

nie alıyomuşsun ki.bak sana anlattım aynısı gibi demi sorunumuz.pişmnalıktan ölüyodum ben bu adamla napcam die.sanki sevm,yom gibi geliyodu geçenlerde hastalandım benimle öle şevkat dolu konuştuki dayanamdım işte ozman ağladım.o kadar duygulandımki hani böle karışmayan masum bi erkekle ömür daha ii olur diye düşündüm.tabi en kötüsünü düşüyoz hep belkide daha iisi olurdu ama kendi tercihimiz nişanlılık zor derlerdi tozpembe gelirdi ama doğruymuş çok zor çok

ben bit yıldır sözlüyüm 1 aydırda nişanlı cnm bir kandilde aradım okadar

onlar arar benii...

bişey söyliyimmi onlarda aramıyorsa bırak tınlama mesafe iyidir eminimki ordayken samimi

davranıyolardır..

canım sana şöyle diyim,ben nişanlanalı 1 sene oldu
gecen pazar günü kayınvalidemlerdeydim,çarşamba günü hayırdır neden sesin çıkmıyo,
yyoksa tartıştınızmı diye aradı beni,kendisinide severim yanii
ama nasıl alıştırdıysam kadını artık,hep konusuruz biz,ben ararım o arar,

evet yanlarında olunca iiler .ne bilim böle hani kendimi gelin kız gibi hissetmiyorum:)
aman bencede mesafe iidr zaten benimki anneci bi tip deli ediyo beni şimdiden :)

ya bence öyle deme,belki küçük diye gelinlerinden bekliyoda olabilirler,
hani bazı insanlar saygı diye bekler ya önce karşısından,
canım bence sen ara sor,sen sıcak kanlı ol,
arkandan ne soğuk kız hiç yanaşmıyo demesinler

hımm evet oda var cnmm

ama ben hiç arayamıyorum ne yalan söliyim ama yanlarında çok samimiyim

sürekli arar ama onlar beni kayınpederim bile ablaları fln

yani oraya gidince o ev benim gibi hissediyorum benimsemişim ama onların sayesinde

yani onların adımlarıylaa

ben kayınvalidelerle arada mesafeli olanlardanım resmiyiz...ne onlar beni arar ne de ben onları önemli günlerde o kadar baştan alıştırmayın kızlar:umursamaz:

bende seviyodum ama beni soğuttular hep.nişanda 2 tane incecik bileziği akınca herkesin suratı düştü biizn taraftan başladılar sallmaya .bu ne böle kandırdılar bizi die baştan konuşmasan böle olurda nelr nelrr.bende nşanlıma düzgünce dedimki bunları ben modelini beğnemedim aşkım değiştirrimsin oda tamam deid konuyu öle kapttım yoksa uuuu vehh.keşke tınlamasam herkesi ama etki altında kalınıyo ister istemes.annelr hiç aramıyodu kaynanam glili.dedimki yeter yoruldum 2 haftada soğuttuz beni dedim.neyse ne evleniyim sorun çıkmasın yeter dedim öle yumuşattım herkesi çok çektim çokkkk

kızlar kon uyu bölüyorum ama 30 unda birinci yılızı sözümüzünn

hatırlarmı benimkisi bide pazara denk gelio hafat içi olsa çiçek gönderirdi işyerinee

napar acama hatırlarmıı hatırlamazmıı

hatırlat maya şimdiden başla .aşkım senin le ne çabuk geçiyo zaman .vaybe ne kadar zaman geçti sen hatılıyomusun ilk günü :))) falan de ne giydiğini bile sorabilşrsin

valla kızlar bişey diyimmi bu kız anneleri neden böylee

herkesde bir sorun var kimse alınmaca gücembece yapmasın koskoca kadınlar

ya nişanda laf yaparlar ya anneleri dolduruşa getirirler arada bir kıskançlık oluyor vallahii

arkadaşım nişan alışverişinde çocuk ne çekti ya yok kızın ikinci ablası gelmemiş

surat yapmalar küsmeler arabaya sığamdı dio çocuk yo o alınmamış yok bu yapılmamış

valla bazen büyükler çocuklaşıyor...

sende gelme ailenin dolduruşunaa...valla annenler bişey istemeyerek bence erdemlik göstermişler

ama lafını yapmasınlar onların oğlu kendi şerefi namı ellerinde olsa kendi oğluna fazlasını yapar dimi

benim annem hiç bişey istemem sen kendi oğluna en iyisni zaten yapmak istersin dedi

ne sözde ne nişanda alışverişe gelmedi peşime takılmadı bişeye laf etmedi

ama etrafta gençleri üzecek aile çok var yanlış anlama senin ailen için konuşmuyorum geneli
böyle

canım nişanın evdemi salondamı yapıldı

canım temmuzun 12sinden gecen sene bizde nişanlandık dün farkettim daha
ikimizinde aklına gelmedi,ev kurma derdine düştük,ama bence nişan söz önemli değil ya
sen söyleyiver önce,neden hatırlmadın diye başına kakarsan hevesi kaçar,

ama hatırlatınca ne anlamı varkii

gerçi benim odun aşkım napıo kredi kartını ablama veriyo kendi bile görmüyo hediyeyi

ablama aldırıyo paket hediye üzerinede bir nott

bende inanıyom her seferinde :):):)

evet haklısın .zaten işte aştım artık o sorunu .bizimkilerde öle karışmadılar alah var lafını etmediler ama akabaları yokmu ah o kocaman kadınlar ömürümü yediler.ama yok yedirmem artık evin içine girince onlarmı çekcek sanki benim kahrımı hiç umrum olmaz.biz önümüze bakalım .ama ben nişanlımın ailesi ile çok sıcan olmak istiyorum ama olamıyorum böle bi acayibim.hani anncim babacım diyorum öpüyorum konuşuyoz sohbet ediyoz evlerindede rahatım ama var beni rahatsız eden bişi ama onu çözemedim daha .bide para sorunu olmasa ah keşke.nasıl alcaz dedimmi benimkinin yüzü düşüyo .bende artık karışmıyom hiç para lafı etmiyom bilmiyom iimi ediyom kötümü

cadısıla alt tarafı söz be tatlım,bence bu kadar büyütmeyin..
hatırlamasa sen söyle şaka yollu,birlikte kutlamış olursunuz,
hediye olayında da çok uyanıkmış enişte kaydirigubbakcemile3

sen derdine düşme hayatım o halledicek annesi var babası var alırlar hiç takma

su akar yolunu bulur herşey hallolur

zaten o kocaman kadaınlar annelere gaz veriyoo amann illallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…