2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

ümücüm yat dinlen cnm üzülme geçecek hayatım...

ula bu demet akalının gelinliğini gören varmı ne kaaaaaaaaaaaaaa iğrenç koltuk deseni gibi heç beğenmedim ama mekan allah i.i güzeldi...

Hee biri konu açmş orda gördm bende beğenmedim gelinliğini ama mekan harbiden güzel :lepi:

Ok tüller krem olacak orada anlaştık ama nasıl bir perde olacak..O da mı krem olsun?Hani şu kendinden desenliler filan var öyle birşey mi?

Yaa kızlar çok soru soruyorum farkındayım kusuru bakmayın nolur
Tüller krem olacak tamam ama perdelerde mi krem olacak o zaman?

Karar veremiyorumki tatlım benneyaptımki O yüzden size soruyorum, nasıl güzel olur diye..Ekru güzel olur onda hemfikirim bende..Bide şu tül-perde olayına el atsanız süper olacak kaydirigubbakcemile3

Tamam cnm hemen sna fikir weriorm şimdi gözümün önünde bizim salon canlanıo onunda tülleri açık renk duvarlar flnda hımmm sana fkrimmmmmm tülleri ekru yaptır perdeleri güneşliği yani perde derken güneşlikten bahsediosun dmi?
Güneşliğide sütlü kahve yaptır bence süper olur :lepi:

para war zewk yok hatunda gelinlik olarak...akannehir adamıda beğenmedim ben süreyya yalçinla ewlıydı o herif...çok playboy gibi cıx tipim deel benim baby face gibi sankifisfisfis

Hee Süreyyayla evlydi biliom valla adamın tipiyle iligli yorum yapamycemmmm Allah sahibine bağşlasın kızım magazn haberlerine döndü topic sırnaşık şey

desenli yaptır bari ay kafam basmadı hepsi düz olmasın en azından baktığında canlı renkler göze batsın atıorum ekru üstüne yatak örtünün renginde desenler olabilir...bu taçta çok güzel modeller war bir göz at tatlım eminim bulursun bişeyler...

Hee Süreyyayla evlydi biliom valla adamın tipiyle iligli yorum yapamycemmmm Allah sahibine bağşlasın kızım magazn haberlerine döndü topic sırnaşık şey

hahahaah hakketen heeeeeeeee aman neyse bizi ilgilendirmiyor...şaydam benim adanalı bu hafta geliyor yemeğe çıkarıcakmış beni herşeyi konuşucaz...:kedi:

Füsuncum bak bu perde modelini görüomsun bnm sana anlatmak istedğim güneşlik şekli bu ama renk bu değil iki kat güneşlik war orda farkndaysan üstteki koyu değil alttaki açık renk olandan güneşlik yaptır içinede bunun gbi veya desensiz veya farklı desenli bi tül..
Bu bnm zewkm tebii :lepi:

hahahaah hakketen heeeeeeeee aman neyse bizi ilgilendirmiyor...şaydam benim adanalı bu hafta geliyor yemeğe çıkarıcakmış beni herşeyi konuşucaz...:kedi:

Nee kaa kötüsün sen ya kızım şmdimi sölenir bu klava:

Demet akalından bahsetcene bunu söleseydnn korktun demii sna ne dicen ne dicen die sorcamız içinnn sırnaşık şey

Nee kaa kötüsün sen ya kızım şmdimi sölenir bu klava:

Demet akalından bahsetcene bunu söleseydnn korktun demii sna ne dicen ne dicen die sorcamız içinnn sırnaşık şey

heheheheheheheheh walla korkmadım desem yalan olur tatlım dur bi gidip geleyim wc ye konuşuruzopuyorumnanaktan

heheheheheheheheh walla korkmadım desem yalan olur tatlım dur bi gidip geleyim wc ye konuşuruzopuyorumnanaktan

Kaçamiciinn ama sorularımdann :lepi:
Kızım durup durup evet dicimmm galiba diodun noldu adanalı bu hafta gelmicek die rahat rahat sölüodun demiii oohhh gelio işte evet dicen evet dicen sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…