- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #12.481
ümücüm yat dinlen cnm üzülme geçecek hayatım...
ula bu demet akalının gelinliğini gören varmı ne kaaaaaaaaaaaaaa iğrenç koltuk deseni gibi heç beğenmedim ama mekan allah i.i güzeldi...
Karar veremiyorumki tatlım benneyaptımki O yüzden size soruyorum, nasıl güzel olur diye..Ekru güzel olur onda hemfikirim bende..Bide şu tül-perde olayına el atsanız süper olacak kaydirigubbakcemile3
Yaa kızlar çok soru soruyorum farkındayım kusuru bakmayın nolur
Tüller krem olacak tamam ama perdelerde mi krem olacak o zaman?
Karar veremiyorumki tatlım benneyaptımki O yüzden size soruyorum, nasıl güzel olur diye..Ekru güzel olur onda hemfikirim bende..Bide şu tül-perde olayına el atsanız süper olacak kaydirigubbakcemile3
:dance: :dance:ateşim 40 tansiyonum yüksek hastalığım seni sewmek..........kaydirigubbakcemile2
kız kafam karıştııı:bbo:
ekru ne oluyordu yaaaa...
Hee biri konu açmş orda gördm bende beğenmedim gelinliğini ama mekan harbiden güzel :lepi:
para war zewk yok hatunda gelinlik olarak...akannehir adamıda beğenmedim ben süreyya yalçinla ewlıydı o herif...çok playboy gibi cıx tipim deel benim baby face gibi sankifisfisfis
Hee Süreyyayla evlydi biliom valla adamın tipiyle iligli yorum yapamycemmmm Allah sahibine bağşlasın kızım magazn haberlerine döndü topic sırnaşık şey
hahahaah hakketen heeeeeeeee aman neyse bizi ilgilendirmiyor...şaydam benim adanalı bu hafta geliyor yemeğe çıkarıcakmış beni herşeyi konuşucaz...:kedi:
Nee kaa kötüsün sen ya kızım şmdimi sölenir buklava:
Demet akalından bahsetcene bunu söleseydnn korktun demii sna ne dicen ne dicen die sorcamız içinnn sırnaşık şey
heheheheheheheheh walla korkmadım desem yalan olur tatlım dur bi gidip geleyim wc ye konuşuruzopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?