- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #12.501
phomen bir öneride yapamadık amamafoldumben
Nası yapamadık.
Kendi adına sölüosun heralde sırnaşık şey
Ben fikir verdim Füsuncumaa :dilcikar:
evet kendi adıma söylüyorum :umursamaz:
Ben de geldimmmm hihoyyythihoyyyt
Kaçamiciinn ama sorularımdann :lepi:
Kızım durup durup evet dicimmm galiba diodun noldu adanalı bu hafta gelmicek die rahat rahat sölüodun demiii oohhh gelio işte evet dicen evet dicen sositososito
Ben de geldimmmm hihoyyythihoyyyt
bu su perisi nereye uçtu yaw benneyaptımki
walla kuzum bu hafta gelme istanbulda hawa kötü dedim bana diyorki yağmur,çamur,kar,tipi umrumda değil dedi bu hafta duruşmam yok dedi gelicem dedi sen istersen gelme de dedi oturdum aşşa napim...korkarım ewet diyeceğim ...
şeydacım ben bu adamı sürekli düşnür oldum sence istiyormuyum bu adamı bilmiyorumkismile
Ayyyyyyyyy şeydammmmmmmm bide foto aramış bulmuş yerim ben seni yaa canımsınn :1hug: Tamam tatlım anladım dediğini ve çok hoş olur hakikaten tamamdır aklıma yattı bu fikir çok saol :) Tuticim adım Füsun bu arada :) Henüz tanışamadık sizile sizin adınız yaşınız nedir neyle uğraşırsınız?? Hadi tanıtın bana kendinizi bu meraklı melahata :)) Tutiii ne güzellik maskesi kızz bana da söyle ben berbat oldum bu aralarrrr
Ayyyyyyyyy şeydammmmmmmm bide foto aramış bulmuş yerim ben seni yaa canımsınn :1hug: Tamam tatlım anladım dediğini ve çok hoş olur hakikaten tamamdır aklıma yattı bu fikir çok saol :) Tuticim adım Füsun bu arada :) Henüz tanışamadık sizile sizin adınız yaşınız nedir neyle uğraşırsınız?? Hadi tanıtın bana kendinizi bu meraklı melahata :)) Tutiii ne güzellik maskesi kızz bana da söyle ben berbat oldum bu aralarrrr
kızlar hepinize iyi geceler ben yatıyorum mucuk yarın görüşürüz guclubacismileopuyorumnanaktan
Rica ederim Füsuncum ne demek tbikide birbirimize yardımcı olcazzz eğer fikir werebildysem ne mutlu bana :lepi:
Ben öyle güneşlikli modelleri çok beğeniorum bizim salon ve annemin yatak odası öyle Allah nasp kısmet ederse ev aldığmzda öyle yaptırmak istiorum bende balım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?