2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Kaçamiciinn ama sorularımdann :lepi:
Kızım durup durup evet dicimmm galiba diodun noldu adanalı bu hafta gelmicek die rahat rahat sölüodun demiii oohhh gelio işte evet dicen evet dicen sositososito

walla kuzum bu hafta gelme istanbulda hawa kötü dedim bana diyorki yağmur,çamur,kar,tipi umrumda değil dedi bu hafta duruşmam yok dedi gelicem dedi sen istersen gelme de dedi oturdum aşşa napim...korkarım ewet diyeceğim ...
şeydacım ben bu adamı sürekli düşnür oldum sence istiyormuyum bu adamı bilmiyorumkismile

Ayyyyyyyyy şeydammmmmmmm bide foto aramış bulmuş yerim ben seni yaa canımsınn :1hug: Tamam tatlım anladım dediğini ve çok hoş olur hakikaten tamamdır aklıma yattı bu fikir çok saol :) Tuticim adım Füsun bu arada :) Henüz tanışamadık sizile sizin adınız yaşınız nedir neyle uğraşırsınız?? Hadi tanıtın bana kendinizi bu meraklı melahata :)) Tutiii ne güzellik maskesi kızz bana da söyle ben berbat oldum bu aralarrrr

kızlar hepinize iyi geceler ben yatıyorum mucuk yarın görüşürüz guclubacismileopuyorumnanaktan

Valla canım burdan yorumlarımdan az çok nası biri oldğmu çıkarmışsındır ben düşündüğünü söyleyen bi tipim..
Şimdi burda bizimle takılıosun hepmz evlences Allah'ın iznyle heycanlyz falan bu seni etkiliyo olabilr fakat diosunki hep düşünüorum hep burda olmadığna göre burda takılmadığn süre içerisndede düşünüosun..
Şmdi bu hafta görüştüğünzde tam yanına giderken kalbini ağzında hissediosan evet de..

Son düzenleme:

bebişim benim adım tuğçe 26 yaşındayım istanbulda yaşıyorum.grafikerim arada modellik yapıordum artık yasaklandı akannehir
hayatım gece bakımı yapıorum yüzüme pek bişey yaptığım yok olayın gece gündüz kremini kullanıyorum o kadar haftada 3 kere maydonozu kaynatıp suyuyla yüzümü temizliyorum o kadar tatlım...boshayallersmile

Rica ederim Füsuncum ne demek tbikide birbirimize yardımcı olcazzz eğer fikir werebildysem ne mutlu bana :lepi:
Ben öyle güneşlikli modelleri çok beğeniorum bizim salon ve annemin yatak odası öyle Allah nasp kısmet ederse ev aldığmzda öyle yaptırmak istiorum bende balım..

Evet benimde çok hoşuma gidiyo bu tarz modeller canımcım..
Allah size en kısa zamanda ev nasip etsin bitanem :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…