2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

ewet haklısın cnm ama şöyle bişey war şunda kararlıyım ewet ondan hoşlanıyorum ama işte dediğim gibi ewlilikten korkan bir insan olduğum için belkide bu etkiliyor beni. ama bu görüşmemizde ewlilik teklifini yinelerse ewet diyeceğim canım çünkü er yada geç ewlenicem hata geç bile kaldım ama kısmet işte herkesin kaderi farklı ben bu yaşıma kadar hep kariyerime werdim kendimi hep iş güç olmadan ewlenmem dedim fakat işten çıktım insanın kafasında planladığı şey maalesef her zaman yolunda gitmiyor...fakat bu adanalı tam ewlenilecek bir erkek en azından bana göre...

Ooo modellik mi taş gibi bi hatunsun desene aklinialirimsmile Ben Füsun, aynı yaştayız Tuğçecim kaydirigubbakcemile5 Bende ingilizce öğretmeniyim..
Maydanozun ne faydası varmış kuşum??Bende yapayım..
Ya bide şu ara yüzüm kupkuru, çok kötü görünüyo..Habire krem sürüyorum o da yüzümde sivilce yapıyo napayım ben ne tavsiye edersiniz acep:uhm:?

Süper dedikodular var bu gece ohhh meltemle -superisi çatlasın zemuszemus

Tuti canım bence de evet de kaydirigubbakcemile5

hehehehe alemsin şeyda takıları toplıyımda bir diyor...
bu ara kızlar bişey sorcam bu geline takılacak olan takılara gelin kendimi karar weriyor mesela ben su yolunu çok beğeniyorum geinlikte çok güzel oluyor...
fakatttttttttttttttt bizimki adanalı olduğu için adana burmasımı takar bilemem ben onu beğenmiyorum onun yerine bana trabzon hasırı tak desem olurmu

Canım adam 1 kere teklf etmiş yenilemesini bekleme bence direk söyle cevabını..
Evlilikten korkma konusunda dha öncede konuşmuştuk hepimzin kaygıları war tbkide ilk kez yaşycaz bunu herzaman güllük gülistanlık olmycak herzaman mutlu olmycaz tbiki skntılarımız kavgalarımız gürültülermz olck..
Ve bunları şimdiden düşünmeyi hiç dğru bulmuorum yaşayarak görces hepimiz..
Bunlar yaşarak tecrube edilcek şeyler ve herkes bir değildir tbkide..
Akışına bırak bence cnm nişanlılık sözlülük dönemi tanıma sürecidr o zmnlarda iyice tanırsınız ztn birbirinizi..
Sana görede evlenilcek bi erkekse tmm diyebiliosan kafanda yaşa we gör Tuğçecim yerimseniben a.s.

Yani sonuçta o ailenin anlayışıyla alakalı kimisi beraber çıkıyor alışverişe

kimisi de kendi alıp geliyor. zemuszemus

Sen adnaalıyı nereden buldun sorması ayıp sırnaşık şey

memnun oldum canım ingilizce öğretmenisin demek harika....
maydonozu ben liseden beri yaparım alışkanlık oldu siwilce oluşumunu engelliyor bende siwilce kalmadı ama siyah noktalar falan temizliyor cnm...
benimde kuruyor tatlım hawalardan dolayı cildim ben neutrogene nin nemlendirici kremini kullanıyorum iyi geliyor...ama bende siwilce olmuyor bi cilt uzmanına gözük o sana yöntemini söyler cnm her cilt aynı değil maalesef cnm...

Napim kız takıları görelim takılarııııııııı sırnaşık şey
Canım damadın taktığı setten bahsediosn biz Ferhatla gittik seçtk benm beğendiğim oldu..
Birlikte seçin bence yani senin istedğn olsun..
Ailesi adana burması fln takar zaten snki onlarla gezcen hergn dursun bi kenarda özel gnlerde düğünlerde fln takarsın görüntü olsn die sırnaşık şey

Aaa siyah noktaları engelliyorsa bende yapayım hemen.. aklinialirimsmile Maydanozu kaynatıp yüzünü onunla mı temizliyorsun? :uhm:
Benim cildimde ergenlik dönemi de dahil hiç sivilcem çıkmadı tatlım..Ama bu aralar günde 2-3 kez nemlendirici sürüyorum ondan sanırım sivilce çıktı 3-4 tane..Acaba nemlendiricimi mi değiştirsem :uhm:

oyyyyy cnm benim harika yazmışsın ellerine sağlık ewet cnm dediklerin çok mantıklı...bencede geldiğinde ewet diyeceğim...tabiiki hepimiz yaşayarak öğreneceğiz cnm

Ya Tuğçeee bana neler olduğunu anlatcak mısın yoksa ben ortadan ikiye çatt diye çatlıyım mı kuzummm :))

hayatım doğum günü partimde bir arkadaşım war awukat onun da adanada bir awukat arkadaşı wardı dogum gunume beraber geldiler cocuk benden cok etkılenmıs 4 ay oldu tanısalı fakat cocuk benım ıcın her hafta adanadan ıstanbula gelıo hedıyelerle ve bana ewlenme teklıfı ettı gecen hafta kararsız kaldıgımdan kızlarla onu paylasmıstım bu hafta gene gelecekmıs ewlenme teklıfıne ewet dıyecegım galıba onu konusuyorduk cnm

Yani sonuçta o ailenin anlayışıyla alakalı kimisi beraber çıkıyor alışverişe

kimisi de kendi alıp geliyor. zemuszemus

Sen adnaalıyı nereden buldun sorması ayıp sırnaşık şey
dogum gunumde tanıstık tatlım bak yukarda oku yazdım

Peki sana yılın sorusunu soruyorum tuti kaydirigubbakcemile3

Sen bu çocuğu iyice tanıdığını düşünüyor musun? Tabii ki kimseyi insan tanıyamaz da

sormaktaki gayem adanalılar biraz farklı olur.

Seni de fotoğrafından biliyorum.Rahat bir bayansın..Peki o bu işe ne diyecek

Seni sonra istediği gibi yoğurmaya çalışmasın da kaydirigubbakcemile2

Hııııııııııııı şimdi anladımmmmmmmmmm :) Saol canımcım :) Ayy ne romantikk ben çok seviyorum aşk hikayelerini.Evet de evet de evet eveeeeet eveeettt :)

haydi bakalım kız ben sewmem takı makı ama tarbzon hasırı çok güzel duruyor yaaaaaaaa birde gelinlikte su yolu kız sende ondan aldır kenarda dursun acıma bu erkeklere bayanssulusmile

ewet cnm siyah noktalar için maydonozu kaynat tatlım bir şişeye koy ılıkken iilk yüzünü sil geri kalanını şişeye koy her gün temizle...ben memnunum ewet bencede kremini değiştir tatlım...muhtemelen o siwilce yapıyordur...

oyyyyy cnm benim harika yazmışsın ellerine sağlık ewet cnm dediklerin çok mantıklı...bencede geldiğinde ewet diyeceğim...tabiiki hepimiz yaşayarak öğreneceğiz cnm

Teşekkür ederm cnm Şeniz
Hangi gün gelio adanalı cnm?
Valla önceden nolcağını düşünmek sadece bizi yorar başkada bi halta yaramaz sırnaşık şey
Ben bunu bilir bunu sölerm..
O yüzden yaşayalım görelim delikafadulden

He tabi benim fotoğrafdan, muhabbetinizib boyutundan, kişilik karakter özelliklerinizden haberim yok tabi..Ayy tuğçe fotoğrafın mı var senin kız merak ettim nerde hanii :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…