- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #12.521
Valla canım burdan yorumlarımdan az çok nası biri oldğmu çıkarmışsındır ben düşündüğünü söyleyen bi tipim..
Şimdi burda bizimle takılıorus hepmz evlences Allah'ın iznyle heycanlyz falan bu seni etkiliyo olabilr fakat diosunki hep düşünüorum hep burda olmadığna göre burda takılmadığn süre içerisndede düşünüosun..
Şmdi bugn görüştüğünzde tam yanına giderken kalbini ağzında hissediosan evet de..
Evet benimde çok hoşuma gidiyo bu tarz modeller canımcım..
Allah size en kısa zamanda ev nasip etsin bitanem :Saruboceq:
bebişim benim adım tuğçe 26 yaşındayım istanbulda yaşıyorum.grafikerim arada modellik yapıordum artık yasaklandı akannehir
hayatım gece bakımı yapıorum yüzüme pek bişey yaptığım yok olayın gece gündüz kremini kullanıyorum o kadar haftada 3 kere maydonozu kaynatıp suyuyla yüzümü temizliyorum o kadar tatlım...boshayallersmile
ewet haklısın cnm ama şöyle bişey war şunda kararlıyım ewet ondan hoşlanıyorum ama işte dediğim gibi ewlilikten korkan bir insan olduğum için belkide bu etkiliyor beni. ama bu görüşmemizde ewlilik teklifini yinelerse ewet diyeceğim canım çünkü er yada geç ewlenicem hata geç bile kaldım ama kısmet işte herkesin kaderi farklı ben bu yaşıma kadar hep kariyerime werdim kendimi hep iş güç olmadan ewlenmem dedim fakat işten çıktım insanın kafasında planladığı şey maalesef her zaman yolunda gitmiyor...fakat bu adanalı tam ewlenilecek bir erkek en azından bana göre...
Ooo modellik mi taş gibi bi hatunsun desene aklinialirimsmile Ben Füsun, aynı yaştayız Tuğçecim kaydirigubbakcemile5 Bende ingilizce öğretmeniyim..
Maydanozun ne faydası varmış kuşum??Bende yapayım..
Ya bide şu ara yüzüm kupkuru, çok kötü görünüyo..Habire krem sürüyorum o da yüzümde sivilce yapıyo napayım ben ne tavsiye edersiniz acep:uhm:?
hehehehe alemsin şeyda takıları toplıyımda bir diyor...
bu ara kızlar bişey sorcam bu geline takılacak olan takılara gelin kendimi karar weriyor mesela ben su yolunu çok beğeniyorum geinlikte çok güzel oluyor...
fakatttttttttttttttt bizimki adanalı olduğu için adana burmasımı takar bilemem ben onu beğenmiyorum onun yerine bana trabzon hasırı tak desem olurmu
Yağmurseli canım senin avatarındaki resmin anlamı ne??Sorcam sorcam hep unutuyorum ne şekli o öyle :))
memnun oldum canım ingilizce öğretmenisin demek harika....
maydonozu ben liseden beri yaparım alışkanlık oldu siwilce oluşumunu engelliyor bende siwilce kalmadı ama siyah noktalar falan temizliyor cnm...
benimde kuruyor tatlım hawalardan dolayı cildim ben neutrogene nin nemlendirici kremini kullanıyorum iyi geliyor...ama bende siwilce olmuyor bi cilt uzmanına gözük o sana yöntemini söyler cnm her cilt aynı değil maalesef cnm...
Canım adam 1 kere teklf etmiş yenilemesini bekleme bence direk söyle cevabını..
Evlilikten korkma konusunda dha öncede konuşmuştuk hepimzin kaygıları war tbkide ilk kez yaşycaz bunu herzaman güllük gülistanlık olmycak herzaman mutlu olmycaz tbiki skntılarımız kavgalarımız gürültülermz olck..
Ve bunları şimdiden düşünmeyi hiç dğru bulmuorum yaşayarak görces hepimiz..
Bunlar yaşarak tecrube edilcek şeyler ve herkes bir değildir tbkide..
Akışına bırak bence cnm nişanlılık sözlülük dönemi tanıma sürecidr o zmnlarda iyice tanırsınız ztn birbirinizi..
Sana görede evlenilcek bi erkekse tmm diyebiliosan kafanda yaşa we gör Tuğçecim yerimseniben a.s.
Ya Tuğçeee bana neler olduğunu anlatcak mısın yoksa ben ortadan ikiye çatt diye çatlıyım mı kuzummm :))
dogum gunumde tanıstık tatlım bak yukarda oku yazdımYani sonuçta o ailenin anlayışıyla alakalı kimisi beraber çıkıyor alışverişe
kimisi de kendi alıp geliyor. zemuszemus
Sen adnaalıyı nereden buldun sorması ayıp sırnaşık şey
Ya aşk olsun kimse de bunu anlamamış
Şimdi orada yüzünü yan çevirerek uzanmış ben gibi seksi bir hatun var
dikkatli bakarsan poposu acuk büyükçe bilmiyorumkismile
Napim kız takıları görelim takılarııııııııı sırnaşık şey
Canım damadın taktığı setten bahsediosn biz Ferhatla gittik seçtk benm beğendiğim oldu..
Birlikte seçin bence yani senin istedğn olsun..
Ailesi adana burması fln takar zaten snki onlarla gezcen hergn dursun bi kenarda özel gnlerde düğünlerde fln takarsın görüntü olsn die sırnaşık şey
Aaa siyah noktaları engelliyorsa bende yapayım hemen.. aklinialirimsmile Maydanozu kaynatıp yüzünü onunla mı temizliyorsun? :uhm:
Benim cildimde ergenlik dönemi de dahil hiç sivilcem çıkmadı tatlım..Ama bu aralar günde 2-3 kez nemlendirici sürüyorum ondan sanırım sivilce çıktı 3-4 tane..Acaba nemlendiricimi mi değiştirsem :uhm:
oyyyyy cnm benim harika yazmışsın ellerine sağlık ewet cnm dediklerin çok mantıklı...bencede geldiğinde ewet diyeceğim...tabiiki hepimiz yaşayarak öğreneceğiz cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?