2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

hönkkkkkkkkkkk rahatmı kıyafet konusunda rahatımdır tatlım ama benim babam beni arkadaşıma kalmaya bile göndermez atıyorum akşam dışarı çıkıcaksam belli bir saatte ewe gelirim ama bu demek olmuyorki babam bana güwenmiyor asla öyle bir şey yok tatlım...adanalıya gelince ben ona beni olduğum gibi kabullenemsini söyledim ewet kısa etek yada şot giymeyi sewiyorum ama ben yazlık yerlerde kısa giyebiliyorum zaten bunu oda çok iyi biliyor kendisi zaten tam bir adanalı ama çok modern bir erkek ewleneceği kızın bakımlı olması gerektiğini bana kendisi söyledi zaten ama şunuda söyleyeyim zamanında eski bir erkek arkadaşımım için kendimi değiştirdim o ne isterse yaptım onu giyme dedi giymedim onu yapma dedi yapmadım ama ne oldu terketti...ve ben dersimi aldım bundan sonra hiç bir erkek için kendimi değiştirmem...ki adanalı ban güvendiğini defalarca söyledi söylüyorda..tabiiki ewlendiğimde kalkıp bi yere giderken kısacık şortları giyip gitmeyeceğim eşimi zor durumda bırakmam.

phenomen,seninkiler 8 tane bile alabilir;ama senin daha su yolunu bilememen

bu zevki kaçırttıracaktı. opuyorumnanaktan

Şimdi bir ara revaçta olan şimdilerde çok olamayan taşlı setleri düşün kolyesi

önde birleşir aşağıya doğru sarkar ( nasıl anlatım ama kaydirigubbakcemile5 )

bitanem perşembe günü gelecek pazara kadar burda...tamam cnmmm

He tabi benim fotoğrafdan, muhabbetinizib boyutundan, kişilik karakter özelliklerinizden haberim yok tabi..Ayy tuğçe fotoğrafın mı var senin kız merak ettim nerde hanii :))

war cnm dur eklerım senın ıcın bırazdan

Anladım Yağmurseli süpersin canım :)) Hee onlar zarif duruyor hakkaten yaa :) Yok kuşum öyle deme yaa estağfurullah..

Tuti,önemli olan senin nerden ne giydiğin ya da eve kaçta geldiğin hiç değil.

Çünkü sen zaten belli yaşa gelmiş insansın istediğini yapabilirsin.

Sana söyleme nedenim daha önce konuşmadıysan muhakkak fikrini al

Çünkü bazı erkekler önce şık halimizle beğeniyor,elde edince de makyaj yapma

uzun giy,kapanmaya kadar iş gidebiliyor (umarım böyle insanları asla tanımayız)

O yüzden aklında olsun diye dedim boshayallersmile

haydi bakalım kız ben sewmem takı makı ama tarbzon hasırı çok güzel duruyor yaaaaaaaa birde gelinlikte su yolu kız sende ondan aldır kenarda dursun acıma bu erkeklere bayanssulusmile

Erkeklere acımam ama Ferhata acırım çnkü o bnm erkekim sırnaşık şey
Canım biz aldık setimi kuseni altınbaşta çalıştığı için oraya gittik seçtim çokta içime sindi seninde su yolu içine siniosa onu aldırt güzelim çnkü sen takcaksın bunu senin seçmen lazım..
Bu su yolu setlerinde pırlanta olanlarıda çok pahalı bilion demi kız sırnaşık şey

phenomen,yavrum dikkatli bak zaten kocaman poposu var.Bir ayağı havada

memikleri önce yüzü yana doğru

Benim canım avatarımı çözemiyorlar yaaa :gitme:

anladım tatlım pardonn..
hayatım biz herşeyi konuştuk inan bana şu ana kadar şöyle şöyle yap die bir emir bile wermedi wereceiğinide düşünmüyorum emir derken istemediklerini yaptırma gibi.
bana süreklibeni sewdiğini söylüyor we kızlar inanırmısınız dün gece beni 2 bucukta aradı tam 4 e kadar telde konustuk nerdeyse kolumu hissetmiyordum...telde sürekli ewleneceğimiz günü sabırszıklıkla bekliyorum falan diyor o kadar kafaya takmış..

Tabii ki takar ben de gördüm hoş hatunsun zemuszemus

Peki merak ettim şimdi sen ne hissediyorsun? Mesleği mi dikkatini çekti

çünkü iyi bir mesleği var yoksa fikirleri mi?

phenomen,yavrum dikkatli bak zaten kocaman poposu var.Bir ayağı havada

memikleri önce yüzü yana doğru

Benim canım avatarımı çözemiyorlar yaaa :gitme:

Valla Füsun senin avatarı söyledkden snra dkktli baktım baktığmda da anladm ondan öncede ayakabıya benzetiodm dikktli baknca alakası olmadğnı anladm sırnaşık şey sırnaşık şey
Ne benzetme bendekide demi sırnaşık şey

haha kız şaka yapıyorum deliii tabiiki bende zor durumda bırakmam tabiiki hepsi yawaş yawaş alınır zaten...ben altını sewmem zaten hayatım ama malum ewlilik olunca takılıor:..
ooo sewındım cnm altınbaşta güzel modeller war hayatım güle güle iyi günlerde tak cnm...

Kulaklıkla konuşsana Tuğçecim sende o kdr saat kolun tutulcak walla eli kulağna yapışmış bi gelin olcan sırnaşık şey

Leyn senden tissskindim bak laelaelaelaelae Ne ayakkabısı yaaa ayıp be ayıp

Hayatında seksi hatun görmedin dimek ondan şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…