2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Kız anladk bzde geyik yapıozz sırnaşık şey
Valla bende burma bilezik falan sewmem ama şık altınları sewerm takarımda :jeyyar:
Bu takı muhabbtne iyice girince ister istemes sewilio herlde sırnaşık şey
Daha güzelleri senin olsun Tuğçecim saolasınnn :Saruboceq:

Tuğçecim senin yazdıklarını okudum ve anladığım kadarıyla çok güzel şeyler hissediyorsun sende bu Adanalıya karşı :) Hayırlı olsun diyelim şimdiden :)

Abbbooo çözdüm çözdüm Allah seni gelin etsin e mi deli kızz canım çıktı burada :roflol:

Hocam sen yapma bari yaaa...Ben gibi seksi kızı koydum oraya fark etmediniz bile

Hele aramızda ismini söyleyip rencide etmek istemediğim şahıslar ayakkabı demiş

Yok toynak akannehir

Leyn senden tissskindim bak laelaelaelaelae Ne ayakkabısı yaaa ayıp be ayıp

Hayatında seksi hatun görmedin dimek ondan şakkıdı

Ne bee kaydirigubbakcemile
Napim kızım dikkatli incelemedim ölee gözüm çarpınca ayakabı sanmıştm sende anlaşılır seksü bi hatun kayuver orayaa delikafadulden

Ohhh ne güzell kaç gün görüşceksinz yanii.
Eee sen evet ddkden snra uçuyo olursunuz artk heycandannnnnn delikafadulden

haha bana diyorki şimdi perşembe günü gelmek bilmez diyor....bakalım şeydan uçuyormu olucaz yoksa beni elimden tutup nikah dairesinemi götürür bilemem heheh

Tabii ki takar ben de gördüm hoş hatunsun zemuszemus

Peki merak ettim şimdi sen ne hissediyorsun? Mesleği mi dikkatini çekti

çünkü iyi bir mesleği var yoksa fikirleri mi?

yok tatlım mesleğinden dolayı kimseyle ewlenmem ben huzur ararım beni sewsin saysın yeter yoksa benim kendi mesleğim bana yetiyor hiç ewlenmesemde ama ben çok acı cektim wakti zamanında bu adanalının bana olan ilgisi sewgisi saygısı gerçekten görmeniz lazım ya anlayamazsınız bu yüzden beni çok çekiyor hoşlanıyorum belkide sewiyorum ama hoşlantı war cnm o kesin ...fikirlerimiz zaten hep uyuşuyor hiç bir fikrimizin uyuşmadığını grmedik zatensaol tatlım o senin hoşluğun..

Yaaa ne güzel bi de babamdan onay bekliyoruz

Şöyle beraber karar verip çılgınca şeyler yapamadık üffff kıskandım

İhtiyar gibi adım adım ilerliyoruz pöfff

haha bana diyorki şimdi perşembe günü gelmek bilmez diyor....bakalım şeydan uçuyormu olucaz yoksa beni elimden tutup nikah dairesinemi götürür bilemem heheh

Evet perşembeyi iple çeker artık bizim adanalı delikafadulden

Uçuyor olcksnz cnmmm şimdiden evlilikle ilgili bu kdr konuşuosa perşembeden pazara kadar neyi konuşcanız belli "EVLİLİK" hahahahha sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

kız şeyda çok fenasın haaaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3

Hocam sen yapma bari yaaa...Ben gibi seksi kızı koydum oraya fark etmediniz bile

Hele aramızda ismini söyleyip rencide etmek istemediğim şahıslar ayakkabı demiş

Yok toynak akannehir

Ne dion kız sen kaydirigubbakcemile
Neresi seksü bunun neye benzedğii belli deel çözene kdr anamız ağladı sırnaşık şey
Allahtan ismimi söleyip rencide etmemeye çalştın hee bide çalşsan nolurdu acep sırnaşık şey sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…