- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #12.581
Yaaa neresi değil baksana sen şu kıvrımların güzelliğine
Kim kardashion yanında halt etmiş sırnaşık şey
Ne dion kız sen kaydirigubbakcemile
Neresi seksü bunun neye benzedğii belli deel çözene kdr anamız ağladı sırnaşık şey
Allahtan ismimi söleyip rencide etmemeye çalştın hee bide çalşsan nolurdu acep sırnaşık şey sırnaşık şey
nasıl koymiyim kız anlamadımCADIARZU
Ayy şeydaa bu arada ben rejimi gümlettimFinal zamanı rejimde spor da yapamadım..Hiç kilo veremedim dolayısıyla..
Yafff seksüden sen ne anlan yaaa
Senin için seksi bitkinlerin altına konulan saksının kardeşi delikafadulden
teşekkürler tatlımmmmAbbbooo tü tü tü tü maşaallahhhh kaldır kaldır hemen nazar değmesin kuzumm :))
Abbooo fışşş aneyyy saçlara bak maşaallahhh :))
Vermem gereken kilolarımı fakr ediyorum da acuk hihoyyyt
Ayy şeydaa bu arada ben rejimi gümlettimFinal zamanı rejimde spor da yapamadım..Hiç kilo veremedim dolayısıyla..
kız şeydammmmmmmmmmmm ben sexü değilim yawwwww haha ama hakkaten o avatara baktığımda kızın bacagının hawada oldugunu gördüm dedim kesin çıplak kadın figürüdür dedim...ama ilk baktığımda ne yalan söyliyim dağ sandım kadının poposunu..ohaoldumsmile
Tuğçecim beni kırmayıp fotoğrafını koyduğun için çok teşekkür ederim tatlım maşaallah arkadaşların bahsettiği kadar hoş bi hatunsun :)
Kızım gördük seninde seksü anlayaşını kimse noldunu anlayamıo sırnaşık şey
Ben söledm seksü hatunu Tuğçe die ne demek istion sen şmdi yavrim sırnaşık şey
Heh buda yağmura kapak olsun sırnaşık şey
Kimse anlamıo görüonmü değil seksü hatun hatuna benzemio avatırn yaw sırnaşık şey
többeeeeeee kızzzzzzzzz sen kendini görmüyon galiba sexilik abidesi şeyda
bütün kızlar hepiniz sexisinizdir benceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:kedi:
Siz ne anlanız görsel sanatlardan yaffff
İki dirhem bir çekirdeksiniz diye biraz büyük toto görünce dağ sanıyorsunuz delikafadulden
ay koptum akşam akşam hatta gece gece yaw bu şeyda beni öldürüyor allah iyiliğini wersin.kız yağmırrrrrrrrrrrrr adam gibi bişey koy oraya yaaaaaaaaaaaa tuzluk gibi duruyor o awatar kendin o awatarındna daha sexisindir beeeeeeeeeeeeeee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?