2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

walla hayatım dikkaet etttttttttt şişman gelin olma başımızaaaaaaa hemen uygulamalara geçiyoruz...ben ne kadar yersem yiyim 55 kg yum bende çok oburumdur yaa habire yerim...

haha şeydam yaaaaaa teşekkürler bitanem eminim senin fizikte 10 numaradır

Boşver gülüm bu ikisi zaten anlamaz yağlardan onu dağ sanıyorlar Çok üzgünüm çoook

sırnaşık şey
Yok be yafrummm zaten iyice tan tana başladığnda yemeyi gözün görmicek o zmn annen getrck kızım ye güçsüz kalcaksn die sırnaşık şey
Aaa bu arada sna sölemeyi unuttm biz raporu alrken kan fln wermedk cnm :lepi:

haha şeydam yaaaaaa teşekkürler bitanem eminim senin fizikte 10 numaradır

Bende bundan 2 yıl öncesine kdr daha kilolydm snra 10 kilo birden verdm hiç bişey yiyemiodum hala aynıyım almıorum bnde werdğm günden beri cnm 57-58 gidip gidip geliorum oralarda sırnaşık şey

Ayy bu kan şurupları beni mahvetti tuğçe ve şu an 60 kiloyum cicim..Gelinlikçi yandaki yağların gitmesi lazım dedi..

Tuğçe sen evlenirsen adanaya mı gelin gidiceksin yani kuşum?

ewet tatlım adana-seyhana gelin gidicem

Bu ne leynnn körler sağırlar birbirini ağırlar yapmayın

Şeyda ne ki sen beni gör beniiiiii

En azından hatun gördüm dersin delikafadulden

hahahhahahaha koptummm karar werin bence ikinizde mukemmelsiniz tabııkı sende phenemoncummmmm

Yok kızım ne göstericem sonra üçünüz birden intihar falan edersiniz

Kimsenini günahına girmeyeyim zabah zabah :dance:

Yok kızım ne göstericem sonra üçünüz birden intihar falan edersiniz

Kimsenini günahına girmeyeyim zabah zabah :dance:

Yok cnm biz kendine güvenleri olan bayanlarızz..

Güzellik göreceli bi kavramdır elbette bizden daha güzel görebilr başkaları kendilerini..

İntihr falan etmeyz günahımıza girmessn merk etme ekle sen cnm eklee sırnaşık şey

Ayy ayy inşallah tatlım :Saruboceq:
Yaaa olsun ben yinede hemşirelere söliycem özcandan kan alsınlar yılların intikamını ondan almalıyım kaydirigubbakcemile3

Bende bundan 2 yıl öncesine kdr daha kilolydm snra 10 kilo birden verdm hiç bişey yiyemiodum hala aynıyım almıorum bnde werdğm günden beri cnm 57-58 gidip gidip geliorum oralarda sırnaşık şey

aman şeydam fazla oynama kilonla bence boyun kaç tatlım 57-58 iyi bence

Kız adanalı ne sancak onu ya pamuk der ya pancar sırnaşık şey

hahahahhahhahahhahahaahah yada döner sanar malum adanalılar ete düşkün

Kızım sen taktınmı bana bugn ya kaydirigubbakcemile

Ekle resminide görelim o zmn hatun nası oluomş :dilcikar:

hakket haaaaa siz beni gördünüz bende sizi göreyimmmmmmmmm

Ayy bu kan şurupları beni mahvetti tuğçe ve şu an 60 kiloyum cicim..Gelinlikçi yandaki yağların gitmesi lazım dedi..

aynen tatlım bende o şuruplardan içtim freplex die kan yapıcı ilaç saolsun iştahımı bi açtı yazın o az kalsın kendimi yiyordum

Tuğçe sana bişey sorcam balım ya hani bitane topic warya ünlülere benzetilio rsmni ekliosun fln..
Sen o topicte takıldınmı hiç resm fln eklednmi??

Tuğçecim bnm boy 1.68..
Gelnlik için 55 olsam mı diye düşünüorum..
Ama kasmıcam kendimi çnkü kasarsam yemek yemee başlıorum kendiliğinden verirsem veririm vermessem böylede iyiyimmm :lepi:

Bir gün göstereceğim kendimi ama daha çok var bayanssulusmile

Hatunlar ben artık yavaştan kendimi uyku moduna alayım

Tatlı rüyalar hepinizeee

Siz de uyuyun aklım kalmasın burada eyvahedigeldismile

Öptöm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…