2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Tuğçe sana bişey sorcam balım ya hani bitane topic warya ünlülere benzetilio rsmni ekliosun fln..
Sen o topicte takıldınmı hiç resm fln eklednmi??

yok tatlım resim eklenen bi topicte takılmadım ama
aklıam bişey geldi bu ne giydin topiğinde biri bana mehmet erbilin eski karısı sedef erbile benziyosun dediydi bende ona cewap wermiştim beni ya ona yada demet akalına benzetiorşar diye .ama senin dediğin gibi resim falan eklemedim tatlım ne oldu ki ???

Ama ben basene kadar dar bir model istiyorum ya yandaki yağların gitmesi lazım gerçekten kuşum yoksa çıkıntı yapar yakışmazzz

Korse denilen bişey var heralde demi istiosanız korse giyerseniz veya bikaç kilo werirseniz hda güzel durur demesi lazm o ne öle yandaki yağların gitmesi lazm fln klava:

Tabi eğer gelinlikçi öle dediyse sen bize konuyu anlatıosan bilemicem Füsuncm sırnaşık şey

İyi geceler tatlı rüyalar :a015:

Tuğçecim bnm boy 1.68..
Gelnlik için 55 olsam mı diye düşünüorum..
Ama kasmıcam kendimi çnkü kasarsam yemek yemee başlıorum kendiliğinden verirsem veririm vermessem böylede iyiyimmm :lepi:

hayır hayatım kasma bence boyuna göre kilon iyi maaşallah

iyi geceler kuzummmmmm

Senin boyun kaç Tuğçecim?

1.73 hayatım benim boyum

Canım bi iki kere orda takıldık kusenle resm ekleyp kaldırmştık sanki sende wardın gbi hatırlıorum gerçi o kdr çk kişi wardıki dağıtmıştk iyice o gn herkes coşmştu sabaha kadar konuşmştk ya sırnaşık şey

Kimseleri görmüyorum valla öyle bir karanlıkta uyuyup uyanıyorum

Bari siz görün sevgilinizi kız tuti sen de favori damat adayını gör bayanssulusmile

Bıraktım içmeyi 3 kutu bitirdim canım ama işte iştahımı açtı çok..53 kilodan 62 ye fırladım 2 si gitti 60 kiloyum şu an ve boyumda 1.68

Evet gelinlikçi öyle dedi şeydacım korse de kullanırız ama rahat edemeyebilirsiniz filan dedi..

Füsuncum bak bnm teysemin çamaşır dükkanı oldğu için bu konuda bilgim war o yzden sölüorum marka werebliomyz bilmiorm neyse sölemym bazı markalar gelinlik altına büstiyer üretiyolar onlar balenli oluo bu sütyenlerin atndaki demir gbi yani we gelinliğin büzüş büzüş durmasını engellio eğildiğinde oturduğnda kalktığnda rahatsız etmio seni silikondan yapanlarıda war hem toparlıo hemde gelinliğin daha güzel durmasını sağlıo..
Jartiyerle falanda kullanabiliosun o büstiyerlerii..
Gelinlikçinle konuş hangisi uyarsa onu al gerçi sen kapalısın göğüs dekolte olmyca için hangisini alırsan al problem olmycaktır..
Bence böyle bişey tercih et cnm..

hehehehehehe yok cnm ben takılmadım öle bi topice yerimseniben

Ayhh teşekkür ederm Tuğçecimm :kedi:

Ohhh maşallah boyy possssss 10 numaraaa :lepi:

muju cnm gerçekleri söylerim ben çekinmem oynama kilonla bence teşekkür ederim cnmopuyorumnanaktan

Bıraktım içmeyi 3 kutu bitirdim canım ama işte iştahımı açtı çok..53 kilodan 52 ye fırladım 2 si gitti 60 kiloyum şu an ve boyumda 1.68

yok bence fazlası zarar o kan yapıcı seyın ıyk tadıda çok berbat onun yaaaaaa
ben burnumu kapatıyordum içerkenakannehir

Tamam sağol tatlım uyucam tavsiyene :1hug:

ooo 1.73 süper hakkaten :)

mersi hayatım bence sen kes o ilaçlarıııııı

o şeydacım harika bu bilginden bende yararlanıcam küçük göğüslerede çözüm bulurlar umarım yaaaaaaaaaaa:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…