- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #12.641
Aaa benim çok hoşuma gidiyordu tadı lıkır lıkır içiyodum valla :))))
Tamam sağol tatlım uyucam tavsiyene :1hug:
o şeydacım harika bu bilginden bende yararlanıcam küçük göğüslerede çözüm bulurlar umarım yaaaaaaaaaaa:gitme:
Ayh kızlar birazckta benden bahsedelim bugünnn çookk mutlu oldummmm :lepi:
Dün aşkımla kavga etmiştikklava:
Neyse her pazar görüorus tebi ben ona dün yarın görüşmek istemiorm demiştm ama sabah kalkp ( sabah dedğim 13.30 sırnaşık şey ) saçımı falan yaptm gelirse saçaklı pasaklı olmym die sırnaşık şey
Neyse saat 16.00 gbi aradı napıosun die ewdeym oturuorum sen napıosun ddm yoldayım gelcem ddi..
Gelme istemiorum dedim bende emanetin war onu verip gidicem ddi..
Neyse gelme gelcem gelme gelcem muhbbtlernden snra teli kapattk..
Kalktım süslendm sırnaşık şey
Aşkımda geldi elinde bi poşet delikafadulden
3 şubat 3. yılımıza giriorus :lepi:
Özürlerr falannn neyseeeeeeeeeeee hediyemi werdiiiiiiiiii telefon almış aşkım istediğim telefonuuuuuuuuuu E71 almışş çok mutlymm yaa çok istiodum o telefnuuuuuuuu aşkım bnm bitanem bitanemmmmmmmmmmmmmmmm
Ayyyyyyyy romantik aşık ferhattttt yine yapmış yapacağını :) Canımmm çok sevindim güle güle kullan :) Bizimde tanışma yıldönümümüz 3 şubat ama bizimki bu yıl hediye filan almayacak heralde nişanlandık artık onu kutlarız filan diye.. Ayy şeydam çok şekersiniz yaa :)
owwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww müthişşşşşşşşşşşşşşş şeydammmmmmmmmm maaşallah allah bu huyunu bozmasın tatlım..telefonunu güle güle kulan bendede war o telefondan gümüş rengi benimki aşırı kullanışlı bazen internete ondan giriyorum hatta adanalıdadada ondan war hehehehehehe güle güle kullan tatlım.
bu arada yıldönümünüzü kutlarım allah bozmasın tatlımmmm
opuyorumnanaktan
şeydacım saol tatlım tamam fikrim olsunnn destekli sutyenler ayyyyyyyyyyyy herşey bir dert
Saolasınnnn Tuğçecimmm Şeniz
Benimkide siyahlı gbi olan cnm beyaz olan sanırm seninki..
Aminnnnnnn cnm aminnnnnn :Saruboceq:
E barışmış oldunuz bu bahaneylede ne güzel :)
Evet şeydacım haklısın önemli olan hatırlanmak ama küçük de olsa bir hediyeyle taçlandırılınca sanki daha hoş oluyo :) Şeyda bide komşu olsaydık başka bişi istemicektim :))
Canım kendilğinden destekli o büstiyerler öle anlamadn dmi ben bidha açıklymda..
Evet yaa bi dert şu destkli sütyenlerklava:
kızlar bılıorum alakasız olcak ama hangı takımlısınız?
nişanlınız hangı takımlı ???
ewet hayatım benımkı kasası gümüş rengi tuşları beyaz...öyle almış babacığım...
adanalının ki siyah ağır abi o hahahah
kaydirigubbakcemile3
Ayhhhh canımm yarama tuz bastın fenalık gelio bu takım muh. bana.
Ben "FENERBAHÇELİYİM" :lepi: :lepi: :lepi:
aşkım gsli :dilcikar:
Sen ve adanalı cnm?
Aslında bu bahaneyle olmadı cnm hedyeyi getrdkden snrada azcuk tribimi attım sırnaşık şey
Baktım sabrı taştı kalktı gidio tmm tmm ddm hemencck affediyim bareeeee sırnaşık şey
Bence bnm hemşerim hatırlaypp bişi alır Füsuncmm :lepi:
Dimii cnm yaa komşu olsak tam olcktıı :lepi:
Bendemi ağır abi oldm sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Ayh valla renk fln deil önemli olan bitiodm bu telfna alcaktm ztn kendime baktm babamla Ferhattan hyr yok sırnaşık şey
Ama askmm saolsnn :lepi:
Herkes beyazını terch ediomş ztn netten bakarken siyah alırm ben ya demiştm oda kaçtane telefoncu gezmiş herkes beyaz istedği için ondan warmş heryerde sırnaşık şey
Burda bile cinsim işte herkes ne seçer ben ne seçerm sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?