2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Ooo yavrum seni maçlra götüromş işte dha ne isiton bide forma giymesini isteme bence adamdan sırnaşık şey
Benimki maça falan gidemessn bir sürü it kopuk var hayr evimizde izlerizz dio ztn öle çokta bi düşkünlüğüm yok :dilcikar:

hahaha koptummm şuan sabahlara kadar internette lak lak yapıyoruz bakalım ewlenince yapabilcekmiyiz hiçççççççççççççççç sanmıyorummm....akannehir

Bencede bahsetme cnm hatırlamazsa bile hak vermek lazım yaa hangi birini aklında tutcaklar Allah askna sözlendiğinz gün,nişanlandığınız gün,doğum günleri,sevgili oldğnuz gün oooooooooooo bunun sonu gelmio wallaha sırnaşık şey
Evet cnm ya görüşürdk hbree haha ne kaynatrdık hee aa Füsun eve şunumu yapsak yoksa bunu mu yok şu dha iyi fln sırnaşık şey
Ayhhh teşekkr ederm Füsuncmm o senin şekerliğinn Şeniz

ay anam ben ewden kaçıp kaçıp maçlara gidiyordum babam bi keresinde tw de gördüydü beni bjk marşı söylerken stadda telim çaldı yawaş söyle şu marşı kendini yırtma die ben çok aşırı fanatiğimdir adanalı çok şaşırmıştı futbol muhabbeti yaparken böyle bakakaldıydı:1shok: hahahaha

hahah sen ağır abla şeydasın canım
blackberry e benziyor dimeeee şeydam neyse güle güle kullan...

Topicin demir başı oldkdan snra ağır abla oldum bide :lepi: sırnaşık şey sırnaşık şey
Evet cnm biras benzio blackberrye ama ben beğenmiorum blackberryi çok kaba hiç güzel değil nokıanınki dha güzel o yzden bunu seçtmmmmmmmmmm :lepi: :lepi:

Özcan BJK li ama bende eş durumundan BJK liyim ama bi tane futbolcusunun adını söleyemem.Futbolla hiç aram yok kızlar..

hahaha koptummm şuan sabahlara kadar internette lak lak yapıyoruz bakalım ewlenince yapabilcekmiyiz hiçççççççççççççççç sanmıyorummm....akannehir

Bende hiç sanmıorumm sırnaşık şey
Ama onlar uyuyo die bizdemi uyuycaz hemencck onlar çalışıo çalşmayanlar napsın ztn bütn gn ewdesn bide onunla tavuk gbi ytcanmı aynı anda girersn yata o uyudukdan snra kalkarsn işte olay budur :lepi: sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Koptum kız Allah iyiliğini versin emii bide açtın yani o gürültüde telinii ben hayatta açamazdım sırnaşık şey

Özcan BJK li ama bende eş durumundan BJK liyim ama bi tane futbolcusunun adını söleyemem.Futbolla hiç aram yok kızlar..

Allah seni kahretmesn emi kptm yaa sırnaşık şey
Beyimbilir mi dion yanee sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Ben Tuğçe kadar fanatik değilim ama maçları izlemeyi sewerm güzelse ama sıkıcysa kapatıorum izlemiorm yorumlardan nefret ediorummm.
Anlamda weremiorm maç olmş bitmiş sen dhaa neyin tartışmasını yapıosun adamlar birbirine girio ya pozsyonlar yüzünden sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Şeydacım olsunnn yaa ikimizde istanbuldayız elbet görüşürüz diye teselli buluyorum ben zemuszemus

Kızlar hakikaten hee şimdi evli olsak burada olabilir miydik kocişimizle uyuyo olurduk ya da başka bişi işte... Ya da belki yarın misafir gelecek yarına hazırlık yapıyo olurduk hala, özellikle çalışan bayanlarsak..Ya da kocişimizle koyunkoyuna muhabbet ediyoda olabiliriz..Ama internette takılmayacağımız kesin..

ewet blacberry cok kaba ya bencede e 71 super sewklısın kuşummm

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Koptum kız Allah iyiliğini versin emii bide açtın yani o gürültüde telinii ben hayatta açamazdım sırnaşık şey

walla açtım kız deli gibi çalıyorduuuu bide işin ucunda babam warsa açmak zorunda kalıyordum

kız ben warya bütün futbolcuların adını sayıyorum benim adanalı saf saf bakıyordu bana hahahhaha

Aynen öyle valla futbol konusunda beyim bilir kaydirigubbakcemile3 Diğer konularda bennnn bilirimmmmm amaaaa aklinialirimsmile

Şeydacım olsunnn yaa ikimizde istanbuldayız elbet görüşürüz diye teselli buluyorum ben zemuszemus

Görüşürs tebi cnm bütün kızlar toplanıpp :lepi:

Kızz hep ölemi getcekk sankiiii yarın pazrtesi iş var bnmki çoktaaannn uyudu evli olsakta uyurduu uyku onun için "HERŞEY" çok yoruluo hak da veriorum uyuması lazım garibimin canı çıkıo bütün gün :çok üzgünüm:
Ama bende onunla uyuycam die bi şart yok ben yine takılırm yaw o zmn evli olcamız içünn yeni aççamız topicte takulurzz :lepi:

Ayh takmıyım takmıyım diorm aa bugnde taktım işte 2 misafir yazıo orda hergn mutlaka misafirmzde war topicte yaneeeeee :dilcikar:

Çocuğumuzda babası gibi olur kesin.Özcan yatak odasına siyah yatak örtüsü alalım diyip duruyo mesela :)) Ama ben sadece ismen dişi kartal olarak kalıcam sanırım :))

Çocuğumuzda babası gibi olur kesin.Özcan yatak odasına siyah yatak örtüsü alalım diyip duruyo mesela :)) Ama ben sadece ismen dişi kartal olarak kalıcam sanırım :))

puhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa koptummmmmmmmmmmmmmm adanalı dıyo neye guluyorsun hahaha allah senı bıldıgı gıbı yapsın kız hahahahahaah ne guzel ıste kocanın dişi kartalı olcaksın

Mersiiiiii canummmmmmm Şeniz

Valla açmazdm bn hatta komple kapatrdm şarjı btmiş derdm sırnaşık şey

Kız o zmn nerdeydn dedinde yalan söledğnde iyice yern dibine girerdn amaa ii yapmşsn açarak sırnaşık şey

Ya bu arada nolcak bu Beşiktşn hali bu sene Tuğçe yaa sırnaşık şey

Aynen öyle valla futbol konusunda beyim bilir kaydirigubbakcemile3 Diğer konularda bennnn bilirimmmmm amaaaa aklinialirimsmile

Nasılsa sewmiomşsn bırak o bilsin bari mutlu olsn sırnaşık şey

durun kızlar adanalı arıyor hemen döncem sizeeeeee

Sen konuş cnm adanalınlaa Şeniz
Size ii muhbbtler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…