- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #12.661
sorma tatlım ya ben koyu BJK liyim maçlara giderim sürekli...
ama adanalı gs li diyorumki ben anlamam ben maça gidicem tamam hayatım ben götürcem seni diyo BJK nin maçlarına ama dedim BJK forması giyeceksin hoppalaaa diyo giymem dio ama götürürüm seni zaten merak ediyorum inönüyü dio...kaydirigubbakcemile3
Ben hiç bahsetmicem 3 şubat yıldönümümüz filan diye bakalım hatırlayıp bişi alacak mı şeyda eyvahedigeldismile
Yaa evet görüşürdük sık sık çok şeker bir arkadaşsın sennn opuyorumnanaktan
Ooo yavrum seni maçlra götüromş işte dha ne isiton bide forma giymesini isteme bence adamdan sırnaşık şey
Benimki maça falan gidemessn bir sürü it kopuk var hayr evimizde izlerizz dio ztn öle çokta bi düşkünlüğüm yok :dilcikar:
hahah sen ağır abla şeydasın canım
blackberry e benziyor dimeeee şeydam neyse güle güle kullan...
hahaha koptummm şuan sabahlara kadar internette lak lak yapıyoruz bakalım ewlenince yapabilcekmiyiz hiçççççççççççççççç sanmıyorummm....akannehir
ay anam ben ewden kaçıp kaçıp maçlara gidiyordum babam bi keresinde tw de gördüydü beni bjk marşı söylerken stadda telim çaldı yawaş söyle şu marşı kendini yırtma dieben çok aşırı fanatiğimdir adanalı çok şaşırmıştı futbol muhabbeti yaparken böyle bakakaldıydı:1shok: hahahaha
Özcan BJK li ama bende eş durumundan BJK liyim ama bi tane futbolcusunun adını söleyemem.Futbolla hiç aram yok kızlar..
Bencede bahsetme cnm hatırlamazsa bile hak vermek lazım yaa hangi birini aklında tutcaklar Allah askna sözlendiğinz gün,nişanlandığınız gün,doğum günleri,sevgili oldğnuz gün oooooooooooo bunun sonu gelmio wallaha sırnaşık şey
Evet cnm ya görüşürdk hbree haha ne kaynatrdık hee aa Füsun eve şunumu yapsak yoksa bunu mu yok şu dha iyi fln sırnaşık şey
Ayhhh teşekkr ederm Füsuncmm o senin şekerliğinn Şeniz
Topicin demir başı oldkdan snra ağır abla oldum bide :lepi: sırnaşık şey sırnaşık şey
Evet cnm biras benzio blackberrye ama ben beğenmiorum blackberryi çok kaba hiç güzel değil nokıanınki dha güzel o yzden bunu seçtmmmmmmmmmm :lepi: :lepi:
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Koptum kız Allah iyiliğini versin emii bide açtın yani o gürültüde telinii ben hayatta açamazdım sırnaşık şey
Allah seni kahretmesn emi kptm yaa sırnaşık şey
Beyimbilir mi dion yanee sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Ben Tuğçe kadar fanatik değilim ama maçları izlemeyi sewerm güzelse ama sıkıcysa kapatıorum izlemiorm yorumlardan nefret ediorummm.
Anlamda weremiorm maç olmş bitmiş sen dhaa neyin tartışmasını yapıosun adamlar birbirine girio ya pozsyonlar yüzünden sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Özcan BJK li ama bende eş durumundan BJK liyim ama bi tane futbolcusunun adını söleyemem.Futbolla hiç aram yok kızlar..
Allah seni kahretmesn emi kptm yaa sırnaşık şey
Beyimbilir mi dion yanee sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Ben Tuğçe kadar fanatik değilim ama maçları izlemeyi sewerm güzelse ama sıkıcysa kapatıorum izlemiorm yorumlardan nefret ediorummm.
Anlamda weremiorm maç olmş bitmiş sen dhaa neyin tartışmasını yapıosun adamlar birbirine girio ya pozsyonlar yüzünden sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Şeydacım olsunnn yaa ikimizde istanbuldayız elbet görüşürüz diye teselli buluyorum ben zemuszemus
Kızlar hakikaten hee şimdi evli olsak burada olabilir miydik kocişimizle uyuyo olurduk ya da başka bişi işte... Ya da belki yarın misafir gelecek yarına hazırlık yapıyo olurduk hala, özellikle çalışan bayanlarsak..Ya da kocişimizle koyunkoyuna muhabbet ediyoda olabiliriz..Ama internette takılmayacağımız kesin..
Çocuğumuzda babası gibi olur kesin.Özcan yatak odasına siyah yatak örtüsü alalım diyip duruyo mesela :)) Ama ben sadece ismen dişi kartal olarak kalıcam sanırım :))
ewet blacberry cok kaba ya bencede e 71 super sewklısın kuşummm
walla açtım kız deli gibi çalıyorduuuu bide işin ucunda babam warsa açmak zorunda kalıyordum
kız ben warya bütün futbolcuların adını sayıyorum benim adanalı saf saf bakıyordu bana hahahhaha
Aynen öyle valla futbol konusunda beyim bilir kaydirigubbakcemile3 Diğer konularda bennnn bilirimmmmm amaaaa aklinialirimsmile
durun kızlar adanalı arıyor hemen döncem sizeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?