- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #12.681
Çocuğumuzda babası gibi olur kesin.Özcan yatak odasına siyah yatak örtüsü alalım diyip duruyo mesela :)) Ama ben sadece ismen dişi kartal olarak kalıcam sanırım :))
Mersiiiiii canummmmmmm Şeniz
Valla açmazdm bn hatta komple kapatrdm şarjı btmiş derdm sırnaşık şey
Kız o zmn nerdeydn dedinde yalan söledğnde iyice yern dibine girerdn amaa ii yapmşsn açarak sırnaşık şey
Ya bu arada nolcak bu Beşiktşn hali bu sene Tuğçe yaa sırnaşık şey
O misafirlerin zararı var mı bize kuşum?
Şeydacım ben dayanamam uyurum kesin yaa hele de çalışacaksam mecburen uyurum, hele hele ilk başlarda kocişimin yalnız uyumasına gönlüm razı olmaz :))
kızlar adanalıya dedımkı bızım kızlarla konusuyorduk dedım eşlerimizin takımlarını dedim bir arkadaş eşi bjk li diye oda bjk yi tutuyor çocukları ne güzel yawru kartal olcak dedimm bizimkisi ne olcak dedim demesinmi kuş görünümlü aslan olur hahahahahhahahahahhah bide dioki inanmassın ama benim göğsümde kartal dövmesi war diooooo anam sen bjk lisin haberin yok dedim
Özcan gece kuşu zaten..Ben erkenden uyurum genelde ama bu gece baykuş kesildim nedense :)) Sen evlenince çalışacak mısın canım?
walla seydacım süper gidiyorduk bu yıldırım demirören tüpçüsüyle denizli mahvetti takımııı ah ahhhhhhhhh neyseee 2 kupa yeter ara werelim biraz yoruldu bizim çocuklar tatildelerrrr sanırım hahahaha
kızlar kurutma makinası ile çamaşır makınası ust uste konuluyormus dogrumuuuuu ???
kızlar kurutma makinası ile çamaşır makınası ust uste konuluyormus dogrumuuuuu ???
Şeydacım sana sormuştum datlum ama Tuğçe geldiyse o da cevaplayabilir :)
Yaa bencede çok hoş durur da gittim aktım yatak örtülerine 600-700 milyon dediler bende vazgeçtim o zaman..O şimdi kurutma makinası alcak bana bide yatak örtüsü isteyemem canım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?