2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Şeydacım ben dayanamam uyurum kesin yaa hele de çalışacaksam mecburen uyurum, hele hele ilk başlarda kocişimin yalnız uyumasına gönlüm razı olmaz :))

kızlar adanalıya dedımkı bızım kızlarla konusuyorduk dedım eşlerimizin takımlarını dedim bir arkadaş eşi bjk li diye oda bjk yi tutuyor çocukları ne güzel yawru kartal olcak dedimm bizimkisi ne olcak dedim demesinmi kuş görünümlü aslan olur hahahahahhahahahahhah bide dioki inanmassın ama benim göğsümde kartal dövmesi war diooooo anam sen bjk lisin haberin yok dedim

Çocuğumuzda babası gibi olur kesin.Özcan yatak odasına siyah yatak örtüsü alalım diyip duruyo mesela :)) Ama ben sadece ismen dişi kartal olarak kalıcam sanırım :))

Kız siyah yatak örtüsü çok güzel dururrrrr alsınn o zmn dicene sırnaşık şey
Şölee şkkk bişee..
Mesela bnm aldğm gbi siyahlı beyazlı alabilr sırnaşık şey

Özcan gece kuşu zaten..Ben erkenden uyurum genelde ama bu gece baykuş kesildim nedense :)) Sen evlenince çalışacak mısın canım?

walla seydacım süper gidiyorduk bu yıldırım demirören tüpçüsüyle denizli mahvetti takımııı ah ahhhhhhhhh neyseee 2 kupa yeter ara werelim biraz yoruldu bizim çocuklar tatildelerrrr sanırım hahahaha

O misafirlerin zararı var mı bize kuşum?

Bize bi zararı yk girip yazdklarımızı okuolar işte sırnaşık şey
Ama gözümü rahtsz edio bnm sırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şey

Şeydacım ben dayanamam uyurum kesin yaa hele de çalışacaksam mecburen uyurum, hele hele ilk başlarda kocişimin yalnız uyumasına gönlüm razı olmaz :))

Balım ilk zamanlar bnmde içim el vermes ama sonrasının garantisini veremicüümm sırnaşık şey

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Ayhh çok güldüm yaa dün çok ağladım ee bugnde gülmem lazımdı artkk :dilcikar:
Amaa adanalı ii demişşşşşş sırnaşık şey

Özcan gece kuşu zaten..Ben erkenden uyurum genelde ama bu gece baykuş kesildim nedense :)) Sen evlenince çalışacak mısın canım?

Kime sordun Füsuncm?

Yaa bencede çok hoş durur da gittim aktım yatak örtülerine 600-700 milyon dediler bende vazgeçtim o zaman..O şimdi kurutma makinası alcak bana bide yatak örtüsü isteyemem canım :))

walla seydacım süper gidiyorduk bu yıldırım demirören tüpçüsüyle denizli mahvetti takımııı ah ahhhhhhhhh neyseee 2 kupa yeter ara werelim biraz yoruldu bizim çocuklar tatildelerrrr sanırım hahahaha

ahahahahhahahahaha sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Canımmm sen çalışırken mesai saatlerinde tatile çıkabiliomydn szin çocklar nasıl tatil yapıo valla ben bildim bileli bu bjk futbolcuları tatilde yeawrm yaa sırnaşık şey
Arada gözüküosnz snra kayboluosunz sırnaşık şey
Ayh neyse futbol topicne dönmesn burasıda sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Şeydacım sana sormuştum datlum ama Tuğçe geldiyse o da cevaplayabilir :)

Ben çalışmıycam cnm yani istemiorum çnkü çok yoruluorum hem ev hem iş yürütemem ben yürütsem bile gelir hemen sızarım Ferhatla hiç ilgilenemem kendimi biliorum..
Ama ihtiyaç olursa çalşmama elim ayağm tutuyo çok şükür gücenmem çalışırım yani..
Bide şöle bi isteyim war Allah nasp kısmet ederse dükkan açabilirm kendime ilerleyen zamanlarda çamaşır dükkanı teysemin dükkanından tecrübeliymm :kedi:

Hayırlısı olsun şeydam inş herşey istediğin gibi olur..
Bende KPSS ye giricem atanabilirsem çalışcam atanamazdam mecburen çalışamıycam çünkü özel kurumlarda insanın canını çıkarıyorlar ve ben öyle bir durumda her iki tarafı da idare edemem..

bende çalışmak istiyorum ama dediğim gibi adanaya alışmam lazım ilk malum tanımadığım görmediğim yer...

Yaa bencede çok hoş durur da gittim aktım yatak örtülerine 600-700 milyon dediler bende vazgeçtim o zaman..O şimdi kurutma makinası alcak bana bide yatak örtüsü isteyemem canım :))

Füsuncum bnm aldığm yatak örtüsü bu sarevden aldım kampanyadaydı tam net kaça aldığmızı hatırlamıyorum fakat 600-700 değildi 200-300 flndı herlde annemden net öğrenip sna sölrm cnm günlük kullanmak için aldm ben bunu güzelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…